Įkraunama...
Įkraunama...

Gera draugė susidomėjo mano vyru

Meskit jau lauk is savo gyvenimo.Nebutina susibarti,dekit totalu ignora ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
Nebnedrauju su tokiom, tik reiktu isitikinti, ar pats vyras nepakursto to bendravimo, cia daznas variantas, o zmonai pateikia tik ta,ka riekia.Kaip prie jo vargso, lenda jos drauges wink.gif
Atsakyti
Vyciau tokia drauge kibeni feni biggrin.gif
Atsakyti
praspirciau tokia drauge ir tiek.man mano vyras ir santuoka daug svarbesni, nei tokia drauge. pirma grieztai su ja pasikalbeciua, kad nustotu issidirbinet, o jei ne-nutraukciau rysius.
Atsakyti
Ne pas vieną atsiras tokių "draugių". Kuo maziau bendraut su tokiom, pamazu apskritai nutraukt rysius.
Atsakyti
turejau ir as panasia "draugyte" greit MB ja atfutbolino...
Atsakyti
nedaryčiau nė durų tokiai "draugei"
Atsakyti
bet tai kokia turi but nagla, kad sitaip elgtis.. g.gif
Atsakyti
Kartais draugytem buna ir sunku atsikratyti.Turejau as tokia vampyre .Kiek domejausi,tai tikrai esama energetiniu vampyru. Buvo neimanoma atsikratyti. Jei duru neatidarydavau,tai vistiek tiek draskydavo skambuti,stovedavo kol atidarysiu. Persekiodavo- jei i kiema iseinu, iskarto ir ta prisistato,kava gerdavo po 2-3 val ir kiekviena miela diena dar ir ne po viena karta.Kiek trukde baisu.Jauciausi blogai, tiek laiko suesdavo. Va jaunesne buvau, kazkaip vis atrodo nepatogu zmogu uzgauti ir jau visai buvau kaip pikta dvasia isitaisiusi i savo namus.Paskui visdelto siaip ne taip pavyko atsikratyti,bet po to kersijo, persekiojo, aisku pletkino, lange stovedavo neatsitraukdama. Kas pas mus atvaziuodavo i svecius, nebuvo mate tokios nenormalybes- atvaziuodavo sveciai,ji stovi kaip zvake lange, kai jau isvaziuoja, ji tebestovi ir akivaizdziai ziuri i musu kiema.Kaip man palengvejo,kai ja atsikraciau,tai net po daug daug metu negaliu atsidziaugti.Na,gal tik viena pasaulyje tokia nenormali ir buvo, gal autorei lengviau pavyks atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 12 02, 02:01)
.Na,gal tik viena pasaulyje tokia nenormali ir buvo, gal autorei lengviau pavyks atsikratyti.

cia jau galima statyti diagnoze tokiai doh.gif
kokiu tik nebuna biggrin.gif

o autorei palinkesiu surasti stiprybes sita parazituojancia asoba isspirti is savo aplinkos karta ir visiems laikams.. patikek neprarasi nieko,atrasi ramybe tik.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas cia per drauges tokios? pirma karta girdziu,as paprasciausiai nebebendrauciau ir taskas,bet nesu uztaikiusi ant tokiu nenormaliu,tikrai.
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2012 11 29, 23:07)
Esu tupinti daugiausiai namuose mama, pavargusi ir nelabai turinti kantrybės.

Ką jūs manote?

zodziu. visu piorma susiraskite sau veiklos uz namu duru. vaikas gi ne grandine. susiraskite veiklos su vaiku. ir nervus i konservus.

o ka as manau... tai kai kita karta ji jums siulys meiluzi susirasti, jus i ja atsisukite ir grieztu tonu, nejuokaujant, pasakykite jai, kad davaj geriau jau tu sau vyra susirasi, istekesi ir pagimdysi - is to bus daugiau naudos ir mano vyras JAU uzimtas, tad dairykis kito.
Taip ir smogsi jai i jos skaudziausia vieta. Tiesiog atejo laikas viska vadinti savais vardais. Tai ir vadink. O dar gali pasiskusti vyrui, kad vat, drauge siulo meiluzi man susirasti, tipo, prasiblaskimui - bene, nori mus isskirti? Ir tavo vyrui ji kaip mat atgrasi taps. Apsisaugosi is visu pusiu. tada jos tariamos tavo paslaptys tikrai skambes kaip pletkai.
Atsakyti