Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(*Citra* @ 2012 12 01, 11:23)
P.S. jei kam reik Klp galiu rekomenduot labai gera gydytoja,kuri dirba su labai profesionaliu anesteziologu.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif kalbant apie epidūrą tikrai l. svarbu geras anesteziologas-šiuo požiūriu man buvo pasisekę abu kartus, nes gimdžiau pas tą patį gydytoją ir tą pačią jo komandą-jis dirbo tik su ta anesteziologe, kuria, kaip pats sakė, pasitiki ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 01, 11:35)
man tik kartais atrodo, kad LT gydytojai kartais skuba karpyt... ir tas gimdymas gulint ant nugaros doh.gif

O man atrodo, kad šioje vietoje viskas priklauso nuo gydytojo profesionalumo-geras gydytojas niekada nekirps, kai nėr reikalo, ir visada kirps, kai yra rizika, jog bus plyšimas (jei aišku, procesas vyksta normaliai ir galima tai spėt padaryt) ax.gif
Atsakyti
Čia tema apie pirkinius, ar apie gimdymus g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija34 @ 2012 12 01, 12:55)
Čia tema apie pirkinius, ar apie gimdymus  g.gif  blink.gif

Apie gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 01, 13:56)
Apie gyvenima smile.gif

Labai įdomu skaityti wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Sakykit kur pažiūrėt kokybiškų medvilninių chalačiukų berniukams 140cm.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 01, 11:51)
drinks_cheers.gif kalbant apie epidūrą tikrai l. svarbu geras anesteziologas-šiuo požiūriu man buvo pasisekę abu kartus, nes gimdžiau pas tą patį gydytoją ir tą pačią jo komandą-jis dirbo tik su ta anesteziologe, kuria, kaip pats sakė, pasitiki ax.gif

tikrai taip, teko girdet,kad vienai pazistamai epidura tik is 3 karto pavyko istatyt doh.gif
Maniske irgi su savo komanda dirba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 01, 11:56)
Apie gyvenima smile.gif

Bet jei kiekviena pradės pasakoti SAVO istoriją.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija34 @ 2012 12 01, 12:02)
Bet jei kiekviena pradės pasakoti SAVO istoriją.. doh.gif

Po Black Friday bumo galima ir papliurpt ne vien apie pirkimus biggrin.gif Beje, dar nebuvo taip, kad kiekviena pasakotų savo istoriją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 01, 13:07)
Po Black Friday bumo galima ir papliurpt ne vien apie pirkimus biggrin.gif Beje, dar nebuvo taip, kad kiekviena pasakotų savo istoriją  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija34 @ 2012 12 01, 12:55)
Čia tema apie pirkinius, ar apie gimdymus  g.gif  blink.gif

o jus norit uzdrausti kalbeti,ar kaip? g.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turi timberland baciukus vaikui ir galetu pakomentuoti dydi? Ar padidinti ar ne, siuo metu geox nesiojam 24 dydi. aciu
user posted image
Atsakyti
na taip, paskutiniu metu nukrypo siek tiek temos nuo pirkiniu, bet smile.gif
life is life smile.gif ne viskas apie shopinimasi.
as tai vis seku jcrew, bet daiktu, kuriu noreciau, neimeta doh.gif

ir to rugby golfuko nesiseka pagaut doh.gif

o siaip tai sakiau biskiuka pradesiu taupyt, tai visko is eiles nepirksiu ax.gif
Atsakyti