Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

rudaplauke, ar skaičiukų dar bus? ax.gif o sierros 11-02 gal nebelaukt jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2012 12 02, 14:58)
Musu kaimynas parode pacia geriausia priemone stiklu valymui- paimt pelenu is zidinio, sudrekint kempinele ir pavalyt ir jokios chemijos nereikia, pameginkit- nepasigailesit 4u.gif

oo,reiks anytai pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
Musu kaimynas parode pacia geriausia priemone stiklu valymui- paimt pelenu is zidinio, sudrekint kempinele ir pavalyt ir jokios chemijos nereikia, pameginkit- nepasigailesit 4u.gif

Isbandysiu ryt ryte, dabar malkos kurenasi...
Per stikla jau nieko nesimato blush2.gif tai bus matyt kiek veiksmingi pelenai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 02, 15:31)
rudaplauke, ar skaičiukų dar bus?  ax.gif o sierros 11-02 gal nebelaukt jau?  g.gif

ir mane domina ar skaiciuku dar bus? negavau nei vienos saskaiteles.. net pasimeciau, nejau neisiu gerybiu atsiimt jokiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(likoreda @ 2012 12 02, 15:41)
ir mane domina ar skaiciuku dar bus? negavau nei vienos saskaiteles.. net pasimeciau, nejau neisiu gerybiu atsiimt jokiu  doh.gif  biggrin.gif

Gana tau jau ten vaikscioti, baigi kelias link ingredd isminti biggrin.gif
Atsakyti
nooorim skaiciuku! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

ka tik isbandziau g.gif schmoll.gif visiskai nieko - nebent savaite sveiciau smile.gif . Suslapinau kepminele su ta priemone -is karto nusivale
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 12 02, 15:47)
ka tik isbandziau  g.gif  schmoll.gif  visiskai nieko - nebent savaite sveiciau  smile.gif . Suslapinau kepminele su ta priemone -is karto nusivale

Nu va. Jau sutaupysiu galvojau... Reik i tomasa vaziuot.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2012 12 02, 14:40)
hELP.. blush2.gif
griztu prie siltu batuku temos  g.gif
soreliu aulas mergaitems ar pakankamai platus? nes maniskes blauzda tokia storuliuke, tai beveik nei vienu ausktu batu neuzsegam...o taip gundausi tokius pirkti...
Sorel
ar dydziai atitinka? nesiojam europini 30, tai reiketu 13?

ar pirkti tokius? bet ar jie be kailio pakankamai silti? pakomentuokite prasau, kas turite ?  g.gif
Snow Flurry

Maniškė turi tokius, kaip pirmieji-pilkus-labai labai faini bačiokai thumbup.gif wub.gif Dėl baluzdos nesukit galvos-tikrai tilps, nes aulas nėra siauras mirksiukas.gif Maniškė turi US4 dydį, tai batukų viduje yra 23 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2012 12 02, 15:42)
Gana tau jau ten vaikscioti, baigi kelias link ingredd isminti  biggrin.gif

tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2012 12 02, 15:40)
hELP.. blush2.gif
griztu prie siltu batuku temos  g.gif
soreliu aulas mergaitems ar pakankamai platus? nes maniskes blauzda tokia storuliuke, tai beveik nei vienu ausktu batu neuzsegam...o taip gundausi tokius pirkti...
Sorel
ar dydziai atitinka? nesiojam europini 30, tai reiketu 13?

ar pirkti tokius? bet ar jie be kailio pakankamai silti? pakomentuokite prasau, kas turite ?  g.gif
Snow Flurry

Turim abejus , tikrai pakankamai platūs abeji . Pilki ilgesni ir man fainesni, 3 dydžio vidpadis 22cm.Antri šilti irgi , bet man jie tokie " sniego batai " , kietoki , daug kas giria juos , bet man nelabai jie rolleyes.gif
Atsakyti
Siulau:

Anastacia Brow gel

tik bandytas
50 lt

user posted image

Jcrew factory marskinukai
xs dydis
karta vilketi
70 lt

user posted image
Atsakyti