Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2012 12 01, 21:40)
turejau pirma, teko parduoti, neatitinka emiau 34A ar 36A neprisimenu, siaip viska imu 75-34, truko apimties juodai, tiko draugei kuri nesioja 65 apimti. pries tai nupirkau kaip standartini  dydi prisikaiciusi atsiliepimu kad atitinka savo standartini 34B, truko apimties plius kauseliai buvo didoki  doh.gif  po tokiu bandymu, ju dydziai man mistika  lotuliukas.gif

Visiskai ta pati beda. Dabar dvi gavau, viena ir su tom shleikom fainom nugaroj, prieky uzsegama, nu verzia, nepakvepuot biggrin.gif, nezinau, kam nors prakishiu giminej gal doh.gif.

QUOTE(Gafsa @ 2012 12 01, 21:53)
Mano patirtim,tai La Senza -į mažąją pusę g.gif
Pabandyk ,kai gera kaina užmatysi(būna herroom,išparduotuvėse...) -Emporio Armani,man labai patiko.

EA dydziai atitinka?
Atsakyti
Atitiko idealiai
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 01, 15:22)
http://www.6pm.com/k.....zfcTest=mat:1

Vis ziuriu i sias kelnytes man jos tokios idomios ir tuo paciu grazios, tik as dar lauksiu geresne kainos, bet gal dar kazkam patinka smile.gif

Man patinka 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 01, 23:53)
Mano patirtim,tai La Senza -į mažąją pusę g.gif
Pabandyk ,kai gera kaina užmatysi(būna herroom,išparduotuvėse...) -Emporio Armani,man labai patiko.

bet mano dydis A-B, o apimtis didele, tai buna sunkiau rasti kai ka padoraus, bet uz CK uzsikabliavau, ju kokybe man nereali, skalbiu skalbiankej, tai jau beveik metus staniku nepirkus, jie vis kaip nauji thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, kur ieskoti klasikines juodos sukneles? ax.gif

ir dar reikia juodu batuku, kazko panasaus i tokius, bet niekur nerandu doh.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 01 gruodžio 2012 - 23:06
Jei herroom rinksis, parekaukit, ten ir kelnaites nerealios, bent jau man, tos pačios vassarette blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 02, 00:38)
Visiskai ta pati beda. Dabar dvi gavau, viena ir su tom shleikom fainom nugaroj, prieky uzsegama, nu verzia, nepakvepuot biggrin.gif, nezinau, kam nors prakishiu giminej gal doh.gif.

vat man tas ir nepatinka, kad maidenform, staniko apimtis susieta su kauseliu dydziu, nors taip neturi buti smile.gif nes nu jeigu zmogus turi pvz. plaukike kokia turi nugaros apimti koki 85-90, o kauseliu jau reikia A ar B, tada iseina, kad maidenform jai nieko gero neimanoma surasti smile.gif mano panasi situacija, nugara po sporto liko platesne, o prikeyje nelabai daug turto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 01, 22:54)
vat man tas ir nepatinka, kad maidenform, staniko apimtis susieta su kauseliu dydziu, nors taip neturi buti smile.gif 

o man atrodė,kad visur taip yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2012 12 01, 22:35)
Tuoj atsiusiu dar viena  biggrin.gif Tik paziuresiu ar pati nieko nenoriu  blush2.gif

Ar turit 6pm koduka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 02, 01:00)
o man atrodė,kad visur taip yra blink.gif

Ne Gafsiuk, apimtis lieka sau, kauseliai - sau, as tau daviau pvz - ka tada daryti kai nugara plati, o is priekio nedaug ? smile.gif be nieko vaikscioti ? smile.gif

gafsa, o yoox jau nebera smagiu kainu kaip anksciau ? pasiilgau tavo radiniu is tenai normaliom kainom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 01 gruodžio 2012 - 23:02
QUOTE(kriisti @ 2012 12 01, 15:22)
http://www.6pm.com/k.....zfcTest=mat:1

Vis ziuriu i sias kelnytes man jos tokios idomios ir tuo paciu grazios, tik as dar lauksiu geresne kainos, bet gal dar kazkam patinka smile.gif

Jetau koks grozis bigsmile.gif O dar spalva navy wub.gif Bet ne mano leskom doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 02, 01:01)
Jetau koks grozis  bigsmile.gif O dar spalva navy  wub.gif Bet ne mano leskom  doh.gif  verysad.gif

bet jie tikri skrudzai, vakar dieno kelnytes kur galvojau pajamti dvigubai pabrangino doh.gif
Atsakyti