Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2012 12 01, 22:54)
vat man tas ir nepatinka, kad maidenform, staniko apimtis susieta su kauseliu dydziu, nors taip neturi buti smile.gif  nes nu jeigu zmogus turi pvz. plaukike kokia turi nugaros apimti koki 85-90, o kauseliu jau reikia A ar B, tada iseina, kad maidenform jai nieko gero neimanoma surasti smile.gif mano panasi situacija, nugara po sporto liko platesne, o prikeyje nelabai daug turto  lotuliukas.gif

Tai kad visu firmu tas pats.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 01, 23:03)
bet jie tikri skrudzai, vakar dieno kelnytes kur galvojau pajamti dvigubai pabrangino  doh.gif

Tai jie juk nuolat kaitalioja kainas smile.gif As ka vakar emiau, nepasikeite kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 01, 23:01)
Ne Gafsiuk, apimtis lieka sau, kauseliai - sau, as tau daviau pvz - ka tada daryti kai nugara plati, o is priekio nedaug ? smile.gif be nieko vaikscioti ? smile.gif

gafsa, o yoox jau nebera smagiu kainu kaip anksciau ? pasiilgau tavo radiniu is tenai normaliom kainom smile.gif

Matai,man pačiai tas aktualu g.gif Ir tikrai nemažai metų nešioju liemenėles biggrin.gif bet nepamenu anei vieno atvejo,kad 75A ir 80A kaušeliai būtų vienodi.Man panašiau 75B ir 80A g.gif
Į yoox nebelendu,valią ugdau ax.gif Perkračiau savo šmutkes,turiu visko daugiau ,negu trim moterom reikėtų,laikas ramintis po truputį doh.gif Va,ir vakar tik vieną menkutę maikytę teužsisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 01, 23:07)
bet nepamenu anei vieno atvejo,kad 75A ir 80A kaušeliai būtų vienodi.Man panašiau 75B ir 80A

Į yoox nebelendu,valią ugdau

Tai būtent taip ir yra.

Įlindau. Kainos ne kažką,ne kažką,panašiai kaip Vilniuj...tai imant riziką nepataikyt su dydžiu......
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2012 12 01, 23:09)
Tai būtent taip ir yra.

Įlindau. Kainos ne kažką,ne kažką,panašiai kaip Vilniuj...tai imant riziką nepataikyt su dydžiu......

vieną kartą ilindus,retai kada sėkmingai apsipirksi...reik metodiškai tikrint,būna trumpalaikių nukainavimų,kai nedaug dydžių lieka ar kokia šventė USA,taip ir pagaunami sėkmingiausi pirkiniai-susidedi į krepšą arba išsaugai nuorodas,ir kai randi laiko-patikrini cool.gif Tik didžiulis privalumas-gauni naujus,nenučiupinėtus,nenumatuotus,kaip Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2012 12 02, 01:09)
Tai būtent taip ir yra.

na bent jau CK kainos dvigubai skiriasi su lt kainom :"( butu pugiau arba minimalus skirtumas aisku pirkciau lt smile.gif

Gafsiuk, jeigu kazkas tau netinka is naminio garderobo galiu perimti, apacia pas mus beveik vienoda smile.gif

na pvz. CK kauseliai man atitinka kaip ir rasiau, bet maidenform, ne tik kauseliai, bet ir apimtys mistika, lasenzos man atitiko, tad negaliu pasakyti kas kaip ten yra, nes daug matuotis neteko, o maidenfor isbandziau ir A ir B ir skirtingas apimtys, kazkokia man gavosi nesamone, va tas pats ir mutinelai smile.gif kai buvo pats pirmas bumas maidenformo pirkimo, va tada daug buvo nepataikiusu su tais dydziais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 01, 23:14)
vieną kartą ilindus,retai kada sėkmingai apsipirksi...reik metodiškai tikrint,būna trumpalaikių nukainavimų,kai nedaug dydžių lieka ar kokia šventė USA,taip ir pagaunami sėkmingiausi pirkiniai-susidedi į krepšą arba išsaugai nuorodas,ir kai randi laiko-patikrini cool.gif Tik didžiulis privalumas-gauni naujus,nenučiupinėtus,nenumatuotus,kaip Vilniuje...

Nu gal g.gif
Reiks pračekint dažniau.

Ale žinai su tais apatiniais...neužtenka,kad dydis BŪTŲ GERAS bigsmile.gif
Reik,kad viskas te gražiai sukelta,prispausta būtų. Tai matuojes,matuojies,žiūri žiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 02, 01:14)

del to manes lt pardese kartais nemegsta pardavejos, nes prasau nematuotu poru batu, neciupineto rankinuko ir t.t. lotuliukas.gif jos su manim vargsta, o as nemegstu N kartu pabandyto daikto pirktis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2012 12 02, 01:17)
Nu gal  g.gif
Reiks pračekint dažniau.

Ale žinai su tais apatiniais...neužtenka,kad dydis BŪTŲ GERAS  bigsmile.gif
Reik,kad viskas te gražiai sukelta,prispausta būtų. Tai matuojes,matuojies,žiūri žiūri  biggrin.gif

kai kurios firmos yra LT, uzsuki pasimatuoji, ir ziuri kaina Jav, tikrai maziau sumokesi nei LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 01, 23:20)
del to manes lt pardese kartais nemegsta pardavejos, nes prasau nematuotu poru batu, neciupineto rankinuko ir t.t.  lotuliukas.gif  jos su manim vargsta, o as  nemegstu N kartu pabandyto daikto pirktis  blush2.gif
Papildyta:
kai kurios firmos yra LT, uzsuki pasimatuoji, ir ziuri kaina Jav, tikrai maziau sumokesi nei LT smile.gif

Įsivaizduoju-ateina išlepus nuo Amerikos parduotuvių Proksi ir reikalauja naujų daiktų su maksimalia nuolaida lotuliukas.gif Jep,LT tikrai atrodytų įžūliai ax.gif
Atsakyti
Ne Gafsiuk, apimtis lieka sau, kauseliai - sau, as tau daviau pvz - ka tada daryti kai nugara plati, o is priekio nedaug ? smile.gif be nieko vaikscioti ? smile.gif

gafsa, o yoox jau nebera smagiu kainu kaip anksciau ? pasiilgau tavo radiniu is tenai normaliom kainom smile.gif

Nu tai isduok paslapti, kokios firmos pvz., 80A kaushelis ir bus tikras A, o ne labiau B? Tai kur tos plaukikes kulturistes liemeneliu randa? biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2012 12 01, 23)
laikas ramintis po truputį doh.gif Va,ir vakar tik vieną menkutę maikytę teužsisakiau ax.gif

drinks_cheers.gif ir as tik pigutes velvetkes blush2.gif, o siandien nieko nieko nieko schmoll.gif.
Atsakyti
Mergaitės, parašiau paštukan.

Neimkit man Sieros.
Atsakyti

pagal mane tai ne taip. schmoll.gif . didejant apimciai dideja ir kauseliai.. Juk prie platesnes apimties ir krutine platesne,, ta prasme reikia platesniu kauseliu..
34A visada bus mazesnis uz 36A.., 36A bus panasus i 34B
Atsakyti