Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2012 12 03, 17:28)
jau baigta  4u.gif

man tikrai tikrai daugiau nieko nėra unsure.gif ar netyčia ištryniau? Gavau tik vieną verysad.gif . taip galima paslyst ir vėl apsipirkt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 12 03, 20:04)
man tikrai tikrai daugiau nieko nėra  unsure.gif ar netyčia ištryniau? Gavau tik vieną  verysad.gif . taip galima paslyst ir vėl apsipirkt  doh.gif .

Imk mano dalį bigsmile.gif
Kokia papūgena graži avuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 03, 16:28)
jau baigta  4u.gif

Nei vienos saskaitos negavau verysad.gif
Atsakyti
Klaipėdietės, nežinau, nesuprantu... Jei nereaguojat į laiškus, tai rašysiu į temą po kelis kartus per dieną - nu būūkit žmonės, pasiimkit savo daiktus doh.gif . Mano namai - ne Kalėdų slėptuvė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Panos,ar galiu 3 saskaitas vienu pavedimu apmoket?Nurodau 3 kodus paskirty ir vsio, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2012 12 03, 20:17)
Panos,ar galiu 3 saskaitas vienu pavedimu apmoket?Nurodau 3 kodus paskirty ir vsio, ar ne?

Galite. Tik tarpus tarp kodų palikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 03, 21:17)
Klaipėdietės, nežinau, nesuprantu... Jei nereaguojat į laiškus, tai rašysiu į temą po kelis kartus per dieną - nu būūkit žmonės, pasiimkit savo daiktus doh.gif . Mano namai - ne Kalėdų slėptuvė doh.gif  biggrin.gif

ateis grincas ir pavogs kaledas tongue.gif ir bus baike bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu,einu pervest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 03, 10:40)
apmoketa  bigsmile.gif Laukiam siuntinuko user posted image

P.s.: jei negavau uz Fossil pinigine saskaiteles, tai vadinasi jos nebebus?  verysad.gif

nieko nereiskia. Tie uzsakymai kur gauti ir pasverti, issiunciau skaicius, o kieno tame uzsakyme preke atsaukta, surasiau, kad atsaukta. Kiti reiskias dar nebuvo gauti ir nepakliuvo i praitos savates siunta smile.gif dillards siuncia po 1-2 prekes is uzsakymo, tai kol surankiojam viska doh.gif
Atsakyti
mergaites, Sos, kazka maniske paspaude dabar kur reikia atsakyti, ar komentuoti, visi mygtukai pasidare melyni ir angliskai rasoma, kaip grazinti viska atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 20:36)
mergaites, Sos, kazka maniske paspaude dabar kur reikia atsakyti, ar komentuoti, visi mygtukai pasidare melyni ir angliskai rasoma, kaip grazinti viska atgal  doh.gif

Pas mane niekas nieko nepaspaudė, bet tą patį matau, ką ir Jūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 20:36)
mergaites, Sos, kazka maniske paspaude dabar kur reikia atsakyti, ar komentuoti, visi mygtukai pasidare melyni ir angliskai rasoma, kaip grazinti viska atgal  doh.gif

NU blyn, proksi, aggressive.gif... Tavo mažoji tiek prispaudė, kad ne tik tau, bet ir visai Lietuvai ir ne Lietuvai mygtukai pamėlo lotuliukas.gif
Atsakyti