Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Pamaiva @ 2012 12 03, 22:39)
Pas mane niekas nieko nepaspaudė, bet tą patį matau, ką ir Jūs biggrin.gif

aaaa tada ramuma, nes ka tik atejau namo, ziuriu, mazoji prie klaviaturos vaizdas pasikeites, na galvoju psio sutvarke Sm man. bet anksciau buvo geriau..
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 12 03, 20:20)
ateis grincas ir  pavogs kaledas  tongue.gif  ir bus baike  bigsmile.gif

aha,jau ateinu...

QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 20:36)
mergaites, Sos, kazka maniske paspaude dabar kur reikia atsakyti, ar komentuoti, visi mygtukai pasidare melyni ir angliskai rasoma, kaip grazinti viska atgal  doh.gif

pas visas taviškė paspaudė biggrin.gif
Atsakyti
Tauryte ,ar ideeli renkat siandien? g.gif

cashmere up to 90% off merginos perkam kasmyriukus bigsmile.gif

gal toki kas nors turejo ? gali pokomentuot ...vis varvenu seile as i ji ziuredama wub.gif
http://www.ideeli.co...st_view/2894070

ir aplamai kaip cia su dydziais ar atitinka ? jei nesiuoju megztinius M kasmyro tai ir M cia rinktis ?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 03, 20:40)
aha,jau ateinu...
pas visas taviškė paspaudė biggrin.gif

ja ja lotuliukas.gif
ale kaip durnai daba blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 03, 13:36)
mergaites, Sos, kazka maniske paspaude dabar kur reikia atsakyti, ar komentuoti, visi mygtukai pasidare melyni ir angliskai rasoma, kaip grazinti viska atgal  doh.gif

ir man buvo taip, bet jau pasitaise.

Junkites prie wilsonsleather.com macys.com ir ralphlauren.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 03, 20:39)
NU blyn, proksi, aggressive.gif... Tavo mažoji tiek prispaudė, kad ne tik tau, bet ir visai Lietuvai ir ne Lietuvai mygtukai pamėlo lotuliukas.gif

Proksi, atejo tavo vaikas ir vel viska atstate i vietas thumbup.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 03, 20:46)
ir man buvo taip, bet jau pasitaise.

bigsmile.gif PASITAISĖ clap.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 03, 20:41)
Tauryte ,ar ideeli renkat siandien?  g.gif

cashmere up to 90% off merginos perkam kasmyriukus  bigsmile.gif

gal toki kas nors turejo ? gali pokomentuot ...vis varvenu seile as i ji ziuredama  wub.gif 
http://www.ideeli.co...st_view/2894070

ir aplamai kaip cia su dydziais ar atitinka ? jei nesiuoju megztinius M kasmyro tai ir M cia rinktis ?

O toki kashmyra kaip po trumpesne striuke nesiot? Atsiraitot, susikaishyt aplink juosmeni ir pirmyn? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 12 03, 20:35)
Ir as i pirstiniu tema biggrin.gif Gal kas uzrodytu siltas pirstines 9-metei mergaitei 4u.gif Kokias perkate vaikams? Is anksto didelis dekui 4u.gif

Mergiukai, help help.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 03, 21:50)
O toki kashmyra kaip po trumpesne striuke nesiot? Atsiraitot, susikaishyt aplink juosmeni ir pirmyn?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
na as ji vasaros pabaigai saltiems vakarams arba rudens pradziai ziurejau smile.gif
yra dar vienas trumpesnis bet dydziai dingsta ant akiu , kol cia agituoju jungtis dingo mano M dydis,kazyn jei L imsiu kardigana ar nepaskesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 03, 21:39)
NU blyn, proksi, aggressive.gif... Tavo mažoji tiek prispaudė, kad ne tik tau, bet ir visai Lietuvai ir ne Lietuvai mygtukai pamėlo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 03, 20:56)
lotuliukas.gif
na as ji vasaros pabaigai  saltiems vakarams arba rudens pradziai ziurejau  smile.gif
yra dar vienas  trumpesnis bet dydziai dingsta ant akiu , kol cia agituoju jungtis dingo mano M dydis,kazyn jei L imsiu kardigana ar nepaskesiu  g.gif

Jau radau ir sau tinkanti wub.gif doh.gif.
Atsakyti