Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
Mes turim oranzini su pilka spalvyte ir labai grazu ir labai patogu ir labai mes ji mylim
QUOTE(Onora @ 2007 07 17, 14:31)
Vaiku mieste maciau sio vezimo kopija, tai jei kam dizainas patinka, o pinigu tiek neturite gal tiktu 
firstwheels firma
www.firstwheels.nl

firstwheels firma
www.firstwheels.nl

kokia jo kaina? ziauriai fainas
QUOTE(Laivite @ 2007 12 15, 18:50)
Mes turim oranzini su pilka spalvyte ir labai grazu ir labai patogu ir labai mes ji mylim
Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu :mirksiukas:
Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu :mirksiukas:
Butent
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 12 14, 13:02)
man tai tie vezimai is vis be rysio
o kaina tai ohoho
daabar maciau baby centre juoda su lopsiuku, nu pasakysiu negraziai bet atrode kaip karstelis vaikui 
Ne toks jau ir nesusipratimas, ir kaina vos 1700 litais isvertus, aisku be priedu, tai ne tokia jau ohoho. as turejau cameleon o dabar pirksiu bee, nes vel gi Bugaboo nepasisiukslino ir sukure kazka naujo bet gero.. Tai va mamos jei pamatytumet gyvai, gal tokiu komentaru ir nebutu. Lygiai taip pat buvo su cameleon'u, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet dauguma rado prie ko prikibti.. nors, is tikruju ne tiek daug tu minusu, zodziu sekmes renkantis vezimeli.
Sveikos,
o gal kuri mamyte jau parduoda savo bugaboo cameleon?
mus labai domintu
o gal kuri mamyte jau parduoda savo bugaboo cameleon?
mus labai domintu
Mes tai dar naudojam nes buna kad pavaikstom palakstom ir dar sugalvojam lipti pailseti o kartais ir prisnusti
o dar kelione nusisviecia tai tikrai dar naudosim ir dar puikiai telpam tai dar net negalvojam parduoti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 27, 01:14)
Mes tai dar naudojam nes buna kad pavaikstom palakstom ir dar sugalvojam lipti pailseti o kartais ir prisnusti
o dar kelione nusisviecia tai tikrai dar naudosim ir dar puikiai telpam tai dar net negalvojam parduoti 
Dar labai galvojam apie sita Stokke Xplory vilioja tai, kad lopsys aukstai
As ir situos ziurinejau bet net nezinau na labai idomus jie man tokie nematyti
Bet labai tokie plastikiniai kazi ar nekratys vazinejant kur nors miske ir tokie jie dideli jauciu parduotuvej nekas su jais
O su bugabo vezimelio pasirinkimu sveikinu mes tai labai patenkinti siuo vezimeliu
Kokias spalvas pasirinkot nes jei dabar man reiketu tai rinkciausi truputuka tamsesne sedima dali nes labai greitai issitepa bet aisku iskalbti neproblema
Bet labai tokie plastikiniai kazi ar nekratys vazinejant kur nors miske ir tokie jie dideli jauciu parduotuvej nekas su jais
O su bugabo vezimelio pasirinkimu sveikinu mes tai labai patenkinti siuo vezimeliu
Kokias spalvas pasirinkot nes jei dabar man reiketu tai rinkciausi truputuka tamsesne sedima dali nes labai greitai issitepa bet aisku iskalbti neproblema
QUOTE(Laivite @ 2008 01 27, 13:57)
As ir situos ziurinejau bet net nezinau na labai idomus jie man tokie nematyti
Zinok tas Stokke tikrai nedidelis, labai elegantiskas ir kompaktiskas, parduotuvese be vargo prasisuktum, nes manevringas kaip ir bugaboo.
O spalvytes laukiam tamsiai rudos - sokoladines, bandysim derint su oranzine
Teko stebeti kaip mamos vargsta su Bug'ais per sniega vaziuodamos...
Mazieji ratukai kliuva...
QUOTE(Geikutux @ 2008 01 27, 14:55)
Teko stebeti kaip mamos vargsta su Bug'ais per sniega vaziuodamos...
Mazieji ratukai kliuva...
tam yra zieminiai ratukai