Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 24, 05:02)
bet va kaip as vairuoju kasdien tai man bus jau matau problem su jo deliojimu i masina ir is jos, kad tik vaiksciociau is namu ir i namus tada taip bet su bagazines reikalais man jo gabaritai nelabai ir deliojimo procesas blush2.gif

man lankstymas ir nepatiko,nepatiko,kad vaziuojant su sportiniu variantu-nuimi "sedima daly",tada lankstai ratus ir kisi i bagazine.. O jei butu reikeje nesiot laiptais tai isvis buciau nusisovus,nes nors jis ir lengvas,bet dvi dalis nesiot nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 24, 06:02)

Maciau ta bugaboo bee gyvai nu man jis tikras nesusipratimas galejo ka nors grazesnio sugalvot  blush2.gif

Parduotuveje ar gatveje?

Man irgi idomu pamatyti. Jei jis didelis, tai turetu atrodyti gana idomiai. Bet jei koks miniatiurinis mizeris, tai niii. Sunku suprsti apie gabaritus is interneto info. g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 11 24, 07:37)
man lankstymas  ir nepatiko,nepatiko,kad vaziuojant su sportiniu variantu-nuimi "sedima daly",tada lankstai ratus ir kisi i bagazine.. O jei butu reikeje nesiot laiptais tai isvis buciau nusisovus,nes nors jis ir lengvas,bet dvi dalis nesiot nepatogu  schmoll.gif

Ech nu ka darysi jis aisku labai patogus zmonem gyvenantiems manhetene kur viskas vyksta pesciomis nereikia masinomis vazinet tai jauciu super, bet kai vairuoji daug tai nebus praktiska labai nu bet kaip nors...vat del tos sedimos dalies ir lopsio kad nusiema, tai quinny buzz yra geresnis siuo klausimu nereikia nuiiminet ju jei nori ji idet i bagazine ir taip susilanksto, ir dar ta rankenele bugaboo nusiema visiskai, o quinny buzz viena puse atsisega ir ji tiesiog pasisuka norint issimt vaika...na tokie niuansai zodziu rolleyes.gif
Gerai aisku kad ne lengvoji masina pas mane tai tilps visur biggrin.gif

QUOTE(alfa159 @ 2007 11 24, 14:02)
Parduotuveje ar gatveje?

Man irgi idomu pamatyti. Jei jis didelis, tai turetu atrodyti gana idomiai. Bet jei koks miniatiurinis mizeris, tai niii. Sunku suprsti apie gabaritus is interneto info.  g.gif

Parduotuve parduotuvej maciau, na man jis nepatiko visiskai jo isvaizda turiu omeny, jau onlin ejis man berysio pasirode galvoju ar bus paklausa, nu bet velgi NYC juso perka, zinai vien tik del vardo sakyciau "modnas" neva tai blush2.gif bet gatvej jis man toks pasirode kaip buda ir dar ziauriai issisketes, cia skonio reikalas bet neee doh.gif
idedu tau pora foto tokiu naminiu jis tik lengvai naudotas paziek kaip atrodo sakykim namu salygom fotkintas gal ideja turesi..... man kazko jame truksta ir viskas blush2.gif 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 26, 18:37)

Vaizdas skurdokas, svelniai tariant. g.gif Aciu uz realia foto, labai padejo prablaiveti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 26, 13:32)
Vaizdas skurdokas, svelniai tariant.  g.gif Aciu uz realia foto, labai padejo prablaiveti.  smile.gif

Na as tiesiog maciau kad pardavineja jau kazkas naudota, tai imeciau tas fotkes is ten, bet ne va tai skelbime sakoma kad jis lengvai naudotas kazkodel is fotkiu man taip nepasirode blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 27, 03:40)
Na as tiesiog maciau kad pardavineja jau kazkas naudota, tai imeciau tas fotkes is ten, bet ne va tai skelbime sakoma kad jis lengvai naudotas kazkodel is fotkiu man taip nepasirode  blush2.gif  4u.gif

cia nuo blico tas "nublukimas ir blizgejimas",jei zmogus nemoka fotkes pataisyt-tai toks vaizdelis ir gavosi..
Atsakyti
man tai tie vezimai is vis be rysio unsure.gif o kaina tai ohoho doh.gif daabar maciau baby centre juoda su lopsiuku, nu pasakysiu negraziai bet atrode kaip karstelis vaikui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 12 14, 11:02)
man tai tie vezimai is vis be rysio unsure.gif o kaina tai ohoho doh.gif daabar maciau baby centre juoda su lopsiuku, nu pasakysiu negraziai bet atrode kaip karstelis vaikui  unsure.gif

vaizdas tai cia skonio reikalas,o vaziavimas su bugaboo wub.gif thumbup.gif , kiek bandziau vezimu nei vienas neprilygtu jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 12 14, 10:02)
man tai tie vezimai is vis be rysio unsure.gif o kaina tai ohoho doh.gif daabar maciau baby centre juoda su lopsiuku, nu pasakysiu negraziai bet atrode kaip karstelis vaikui  unsure.gif

vat iš pradžių ir jie man nepatiko,o dabar kuo toliau tuo labiau jais žaviuosi thumbup.gif
o karstelius man labiau primena Jane plastmasiniai lopšiai doh.gif kada čia mačiau viena mamytė važiavo su juodu Jane lopšiu,tai pirma mintis-kaip karstas atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 12 14, 12:59)
vat iš pradžių ir jie man nepatiko,o dabar kuo toliau tuo labiau jais žaviuosi thumbup.gif
o karstelius man labiau primena  Jane plastmasiniai lopšiai doh.gif kada čia mačiau viena mamytė važiavo su juodu Jane lopšiu,tai pirma mintis-kaip karstas atrodo schmoll.gif

man juodi irgi nelabai schmoll.gif , bet gi galima rinktis ir kitas spalvas
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 12 14, 12:18)
man juodi irgi nelabai  schmoll.gif , bet gi galima rinktis ir kitas spalvas

drinks_cheers.gif
Bugaboo ir juodi man gražūs ir niekada nesu pagalvojusi apie karstus schmoll.gif o Jane juodas lopšys iškarto atmušo,dar matomai ta plastmasė duoda šaltumo... unsure.gif
Atsakyti
o klaipėdoje kazi ar yra ju kur pirkti??? g.gif
Atsakyti