QUOTE(happy @ 2007 11 24, 07:37)
man lankstymas ir nepatiko,nepatiko,kad vaziuojant su sportiniu variantu-nuimi "sedima daly",tada lankstai ratus ir kisi i bagazine.. O jei butu reikeje nesiot laiptais tai isvis buciau nusisovus,nes nors jis ir lengvas,bet dvi dalis nesiot nepatogu
Ech nu ka darysi jis aisku labai patogus zmonem gyvenantiems manhetene kur viskas vyksta pesciomis nereikia masinomis vazinet tai jauciu super, bet kai vairuoji daug tai nebus praktiska labai nu bet kaip nors...vat del tos sedimos dalies ir lopsio kad nusiema, tai quinny buzz yra geresnis siuo klausimu nereikia nuiiminet ju jei nori ji idet i bagazine ir taip susilanksto, ir dar ta rankenele bugaboo nusiema visiskai, o quinny buzz viena puse atsisega ir ji tiesiog pasisuka norint issimt vaika...na tokie niuansai zodziu
Gerai aisku kad ne lengvoji masina pas mane tai tilps visur
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 24, 14:02)
Parduotuveje ar gatveje?
Man irgi idomu pamatyti. Jei jis didelis, tai turetu atrodyti gana idomiai. Bet jei koks miniatiurinis mizeris, tai niii. Sunku suprsti apie gabaritus is interneto info.
Parduotuve parduotuvej maciau, na man jis nepatiko visiskai jo isvaizda turiu omeny, jau onlin ejis man berysio pasirode galvoju ar bus paklausa, nu bet velgi NYC juso perka, zinai vien tik del vardo sakyciau "modnas" neva tai

bet gatvej jis man toks pasirode kaip buda ir dar ziauriai issisketes, cia skonio reikalas bet neee
idedu tau pora foto tokiu naminiu jis tik lengvai naudotas paziek kaip atrodo sakykim namu salygom fotkintas gal ideja turesi..... man kazko jame truksta ir viskas