QUOTE(minimaus @ 2009 02 18, 16:31)
Na ar vertas tu pinigu tas vezimelis, mes planuojam pirkti didziuli lopsini vezima ir Bugaboo Bee, kiek suprantu ant jo montuojasi Maxi -cosi kedute, o po to ji planuojam naudot kaip sportinuka nes patinka tai kad turi pilnai gulima padeti.
Ar nera jis didelis sulankstytas? ar nesunkus? Ar lengvai susilanksto, issilanksto? Ir siaip ar patenkinta jus tuo vezimeliu.? As ji parduotuvej apziurejau tai visai patiko, bet zinau kad kartais kai kazko labai noriu tai bunu kazkaip linkus minusu nepastebeti
Man jis kaip skėtukas, pačių pačiausias

, labai lengvas, manevringas, susilanksto labai patogiai ir greitai knygos principu, todėl bagažinėj užima nedaug vietos, taip pat laisvai telpa ir salone , vienoj rankoj laikau vaiką kita sulankstau ir įdedu į auto

, prie viso to dar ir labai stilingas

, super, kad yra visiškai gulima padėtis, taigi pernai maniškis kai buvom kelionėj, tai kuo puikiausiai jame miegodavo pietų miegelio lauke

, tačiau jeigu jį naudot kaip sportinuką, tai nežinau ar būtų patogu, na nes ratukai labai mažiukai, jei kelias nors kiek nelygus, jis labai darda, su tokiais ratukai patogu važiuot tik kur labai lygus kelias, ir parduotuvėse

, aš jį pirkau grynai kaip skėtuką, ilgesniem pasivaikščiojimam imu dar savo High Treką, nes pvz žiemą su Bee iš neįmanoma pavažiuot. Taigi mano nuomone kaip sportinuks jis ne koks

, bet čia dar priklauso labai kur žadat važinėt