Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(minimaus @ 2009 02 25, 12:41)

Del tu mazu ratuku. Man tas vezimukas, tik lygiems takeliams skirtas atrodo. Neisivaizduoju, kaip per koki duobeta su juo reiketu vaziuot, ar per zole, galu gale kaip su juo ziema per sniega vaziuot. Idomu butu, kad mamos, kurios turi juos, papasakotu kaip sekas su jais.
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2009 02 14, 15:03)
Mamytes, ka galetumet pasakyti is patirties del bugaboo ratu? kaip jus persiiriat pro sniegus, pvz jei perkeliate rankena ar didesniais ratais i prieki geriau vaziuot ar tas valdymas sudetingas ir rankenos perkelimas nieko neissprendzia, o reik tuos zieminius ratus keist?

Aš dažniausiai vaikštau nuvalytais šaligatviais tongue.gif
O jei labai reikia, tai biškį pakeliu priekinius ratukus ir pravažiuoju ant dviejų ratų ax.gif

QUOTE(sandra118 @ 2009 02 22, 00:45)
as turiu quinny buzz ir vaikelis tikrai patogiai lauke miega ir sportinuke. o del guldymo ant sono juk yra nesaugu ir negalima vaikeli neprisegta laikyti vezimelyje, o prisegus ir taip ant sono nepaguldysi.....

drinks_cheers.gif

QUOTE(minimaus @ 2009 02 22, 10:42)
O kas del dirzu, tai ir prisegta vaika galima siek tiek ant sonelio paverst, be to juk niekas nekalba apie vaiko palikima be prieziuros miegant. unsure.gif

Tai jei su diržais gali biškį ant šonelio paverst, tai ir kai kojytės pakeltos irgi išeina biškį biggrin.gif
O tai ką, kai vaikas miega tu visada į jį žiūri??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2009 03 03, 16:56)

Tai jei su diržais gali biškį ant šonelio paverst, tai ir kai kojytės pakeltos irgi išeina biškį  biggrin.gif
O tai ką, kai vaikas miega tu visada į jį žiūri???  blink.gif

Mano nuomone kad tokia sportinuko padetis vaikui nepatogi, bent mano pirmagimiui ji buvo nepatogi, todel man labai keista kaip man primygtinai bando yrodyt kad as neteisi, nes is tikruju tai ji labai patogi lotuliukas.gif
O jei as ta vaika vezinu po parka kol jis miega tai aisku kad as i ji ziuriu blink.gif o kur dar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laumeee @ 2009 02 25, 18:02)
Del tu mazu ratuku. Man tas vezimukas, tik lygiems takeliams skirtas atrodo. Neisivaizduoju, kaip per koki duobeta su juo reiketu vaziuot, ar per zole, galu gale kaip su juo ziema per sniega vaziuot. Idomu butu, kad mamos, kurios turi juos, papasakotu kaip sekas su jais.

Per žolę - sunkiai sekas, bet ir nevažinėjam, per sniegą - neįmanoma doh.gif lotuliukas.gif , o apie duobėtą, nelygų kelią aš iš vis nekalbu schmoll.gif . Man jis LT tai grynai tinkamas tik parduotuvėms bigsmile.gif , na dar nebent kur nors kur labai jau geras lygus keliukas, bet to ir tikėjaus, tai tas netrukdo gyvent ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 04 kovo 2009 - 15:46
QUOTE(Meda01 @ 2009 03 04, 16:45)
Per žolę - sunkiai sekas, bet ir nevažinėjam, per sniegą - neįmanoma doh.gif  lotuliukas.gif , o apie duobėtą, nelygų kelią aš iš vis nekalbu schmoll.gif . Man jis LT tai grynai tinkamas tik parduotuvėms bigsmile.gif , na dar nebent kur nors kur labai jau geras lygus keliukas, bet to ir tikėjaus, tai tas netrukdo gyvent ax.gif

o kazin kaip su juo butu senamiesciu vaziuot g.gif negi neimanoma, g.gif nu pvz as su maklarenu tai vazineju ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2009 03 04, 19:17)
o kazin kaip su juo butu senamiesciu vaziuot  g.gif  negi neimanoma,  g.gif nu pvz as su maklarenu tai vazineju ir nieko  rolleyes.gif

Vieną kart važiavom, daugiau nenoriu doh.gif lotuliukas.gif , visų pirma gaila vaiko, nes labai krato, antra - vežimo ax.gif . Dažniau pavažinėjus iš tų ratukų įtariu nelabai kas liktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2009 03 04, 10:49)
Mano nuomone kad tokia sportinuko padetis vaikui nepatogi, bent mano pirmagimiui ji buvo nepatogi, todel man labai keista kaip man primygtinai bando yrodyt kad as neteisi, nes is tikruju tai ji labai patogi  lotuliukas.gif 
O jei as ta vaika vezinu po parka kol jis miega tai aisku kad as i ji ziuriu  blink.gif o kur dar  blink.gif

Nu aš nekalbu apie tai, jei vežioji parke. doh.gif Tik mano nuomone, kad ir žiūrint į vaiką, vežioti neprisegus nesaugu schmoll.gif
Atsakyti
O tie didesni "žieminiai" ratai kratymo nepadėtų išvengti?
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 03 06, 10:27)
O tie didesni "žieminiai" ratai kratymo nepadėtų išvengti?

O kur jus juos norit det, ant Bee unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(laumeee @ 2009 03 06, 15:34)
O kur jus juos norit det, ant Bee  unsure.gif ?

Ne, ant Cameleono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 03 06, 20:54)
Ne, ant Cameleono ax.gif

Tai jis gi ir taip su dideliais ratais, tik priekiniai maziukai. Ar jus cia vietoj tu maziuku norit didelius uzdet? Jei taip tai, niekaip neuzdesit, nes ten gi visai kitaip fiksuojas smile.gif . Bet Chameleono ir valdymas ne toks kaip Bee. Nesibaiminkit mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(laumeee @ 2009 03 06, 22:23)
Tai jis gi ir taip su dideliais ratais, tik priekiniai maziukai. Ar jus cia vietoj tu maziuku norit didelius uzdet? Jei taip tai, niekaip neuzdesit, nes ten gi visai kitaip fiksuojas  smile.gif . Bet Chameleono ir valdymas ne toks kaip Bee. Nesibaiminkit  mirksiukas.gif .

Na, nežinau, uždėsiu, ar ne, tačiau pats gamintojas tuos žieminius ratus pateikia kaip papildomą priedą (kalbu apie Cameleon modelį). Kadangi gyvenu užmiestyje, tai žiemą niekas nevalo kelių ir, kai dauguma kaip trūkumą mini sudėtingą vežimo valdymą žiemą ar nelygiu keliu, tai pamaniau, galbūt yra žmonių, kas įsigijo tuos žieminius ratus mirksiukas.gif
Atsakyti