mane vienas dalykas atbaido: kiek skaičiau atsiliepimų UK, kur šie vežimai labai populiarūs, daug kas juos įvardina kaip labai nepatvarius. Žinoma nemažai Londoniečių išgyvena, kad jie per populiarūs ir prie Starbuc'so neįmanoma atpažinti savojo
bet jeigu rimtai. Kaip ten dėl to patvarumo?

Mes jau visa menesi vazinejam su Bugaboo Cameleon ir negalim juo atsidziaugti
Gyvenam uzmestyje, kur gatviu niekas ypatingai nepriziuri. Kai buvo prisniegta, vazinejom dideliais ratais i prieki, o dabar isvis paprasta. Jei kur nelygus kelias ar zole, tai truputi pakeliam vezima ir pravaziuojam tik ant dideliu ratu. Zodziu, mes kol kas labai patenkinti. Vienintelis nepatogumas tik tas, kad norint vezima sulankstyti reikia nuimti lopsi nuo remo
Bet visi kiti jo pliusai padengia ta minusa

Gal kas žino kuo skiriasi Bugaboo Cameleon ir Bugaboo Frog?
Pačio bugaboo.com saite Frog'o modelio net nėra, todėl aš pamaniau, kad vienintelis skirtumas tarp šių modelių tik spalvinė gama, nes vizualiai, kiek matosi iš nuotraukų jie atrodo kaip vienas prie vieno...
Tiesa, įdomu, ar Frog galima keisti spalvas? T.y pervilkti?

Po truputi pradejau zvalgytis vezimuku, tai kol kas manau ir apsistosim ties bugaboo cameleon variantu, nes kiek ir is turinciu siuos vezimukus, ir apskritai kiek domejausi, tai sis variantas man atrodo geriausias

QUOTE(egleegle @ 2009 04 12, 10:42)
Gal kas žino kuo skiriasi Bugaboo Cameleon ir Bugaboo Frog?
Pačio bugaboo.com saite Frog'o modelio net nėra, todėl aš pamaniau, kad vienintelis skirtumas tarp šių modelių tik spalvinė gama, nes vizualiai, kiek matosi iš nuotraukų jie atrodo kaip vienas prie vieno...

Differences between the Bugaboo Frog and the Bugaboo Cameleon:
The Bugaboo Frog does not feature:
*A height-adjustable handlebar (nesireguliuoja rankenos aukstis)
*Adjustable suspension (neturi amortizatoriu)
*The Bugaboo Frog has a smaller under seat basket (mazesniu pirkiniu krepsys)

Papildyta:
QUOTE(Cruella @ 2009 04 05, 21:19)
mane vienas dalykas atbaido: kiek skaičiau atsiliepimų UK, kur šie vežimai labai populiarūs, daug kas juos įvardina kaip labai nepatvarius. Žinoma nemažai Londoniečių išgyvena, kad jie per populiarūs ir prie Starbuc'so neįmanoma atpažinti savojo
bet jeigu rimtai. Kaip ten dėl to patvarumo?

tikrai nepasakyciau,kad jie nepatvarus,o prie starbucks'o savaji tikrai sunku atapzinti

As irgi užsimaniau bugaboo... na, jų lengvumas ir manevringumas negali nežavėti. Tik vienas klausimas turinčioms: ar žiemą jis ne per šaltas ir ar ne per mažas lopšys? Ačiū už pagalbą

QUOTE(Cruella @ 2009 04 14, 14:14)
As irgi užsimaniau bugaboo... na, jų lengvumas ir manevringumas negali nežavėti. Tik vienas klausimas turinčioms: ar žiemą jis ne per šaltas ir ar ne per mažas lopšys? Ačiū už pagalbą 

mes kai buvom ziema lt vaziavom su sprotine dalimi maziuke buvo su kombinezonu ir ikista i miegmaisiuka,niekada nebuvo vesi nors ir lauke buvo virs -20,lopsiuka naudojom iki 6men.galejom ir ilgiau tiesiog poreikio nebuvo,nes kai kur keliaudavom visada su auto kedute,o namuose lovyteje.pries tai gyvenom bute ir neturejom lovytes tai iki beveik 3men isvien lopsiuke miegojo

kur galvoji pirkti lt ar uzsienyje?
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 04 14, 21:18)
mes kai buvom ziema lt vaziavom su sprotine dalimi maziuke buvo su kombinezonu ir ikista i miegmaisiuka,niekada nebuvo vesi nors ir lauke buvo virs -20,lopsiuka naudojom iki 6men.galejom ir ilgiau tiesiog poreikio nebuvo,nes kai kur keliaudavom visada su auto kedute,o namuose lovyteje.pries tai gyvenom bute ir neturejom lovytes tai iki beveik 3men isvien lopsiuke miegojo

Prie -20 C i lauka

QUOTE(Geikutux @ 2009 04 15, 21:53)
Prie -20 C i lauka
O mes atsisakem bugaboo.. Mazas lopsys, ne tiek trumpas, kiek siauras , vaikas su kombinezonu sunkiai
Na ir ta sportine dalis. Vaikai daug miegojo lauke,* tai laikyti iskelus kojomis ir suriesta nugara
Jei kuri sako, kad nieko tokio, tegu pati kad ir 2 val. pamiega. Nepatiko rankena.Mazi ratai miske kliuva. Taip, taip yra didesni pakeitimui, bet... yra vezimu kur* "kaitalioti ratu trasoje" nereikia. Be to *tamsus audinys blunka
Zinau, kad yra gerbeju ir nieko jiems nepasakysi. Bet mes tikrai ne prie ju 

*o tu man paaiskink koks dabar skirtumas miegant tarp sketuko kur kojos zemyn nuleistos ir buga boo kur kojos virsun pakeltos,nei vienam variante lelius nemiega vienoj linojoj,kad butu kojos ir nugara.taip kad sito negalima prie minusu prirasyt.
*o kam ratus keitaliot kiekviena karta jeigu galima tik rankena persukt ir vaziuot taip,kad pirmieji butu tie didieji ratai

*yra yra tokiu vezimu pavyzdziui tutis

*o kodel tamsus audinys

Aš irgi planuoju pirkti šį vežimą... Kažkaip man atrodo, kad sportinuko padėties patogumas/nepatogumas nuo vaiko priklauso. Pvz. tėvai pasakoja, kad aš miegodavau ir atsistojusi, ir šalia lovos atsiklaupusi (tik galvą ant pagalvės pasidėjusi)
Ir man l.patinka, kad rankena laisvai permetama - nereikės, kaip kituose vežimuose nuiminėti lopšio/sportinės dalies nuo rėmo, norint pakeisti vaiko padėtį
O realiai atsiliepimus galėsiu parašyti tik kai juo būsiu kurį laiką pasinaudojusi...
Gaila tik, kad Lietuvoje jų dėvėtų beveik nėra

Ir man l.patinka, kad rankena laisvai permetama - nereikės, kaip kituose vežimuose nuiminėti lopšio/sportinės dalies nuo rėmo, norint pakeisti vaiko padėtį

O realiai atsiliepimus galėsiu parašyti tik kai juo būsiu kurį laiką pasinaudojusi...
Gaila tik, kad Lietuvoje jų dėvėtų beveik nėra

QUOTE(egleegle @ 2009 04 17, 08:05)

As irgi norejau, kad rankena butu galima permesti ir man tai 100% pasiteisino, nes Lietuvoj tai saule sviecia, tai vejas pucia. O cia greit rankena apsukai, o lialius toliau sau miega

O del sportines dalies, tai nugarele ten tiesi.

QUOTE(Pieva* @ 2009 04 17, 07:05)

QUOTE(Mama_Uoga @ 2009 04 17, 10:08)
As irgi norejau, kad rankena butu galima permesti ir man tai 100% pasiteisino, nes Lietuvoj tai saule sviecia, tai vejas pucia. O cia greit rankena apsukai, o lialius toliau sau miega

Galima rankeną permesti, bet man taip nepatogu, nes vežimas su dideliais ratais priekyje tampa nemanevringas. Nuo saulės geriau skėtis gelbsti

Šiaip geras vežimas geras vežimas, bet kaip ir neturiu su kuo palyginti, gal kiti pigesni visai ne prastesni