Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Vijolia @ 2009 11 05, 23:02)
O as dar tai, kad krepsys po vezimu nelabai patogus naudoti ir ne toks talpus, kaip atrode.

Oj, matytumet jus musu krepsi per atostogas! Einant prie juros su vaikais TIEK daiktu prisirenka!!! doh.gif O mazasis dar maitinosi TIK misinukais, tai as ten ir termosus su karstu ir saltu vandieniu ir buteliukus ir sulcius ir dar daug daug visko prikraudavau!!! cia be kremu nuo saules, smelio zaisliuku, paklodes, fotiku/kameru, sumustiniu ir dar daug daug kito gerio. Zodziu vaizdas, kai viska is to krepsio istarukdavom buvo nerealus. Mums net tas krepsys iplyso. Bet grizom namo, nunesem i parduotuve (medzegom garantija duoda metams) ir po keliu dienu gavom sutvarkyta thumbup.gif
Atsakyti
o pas mus tik Babycenter prekiauja Cameleon'ais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 11 05, 23:02)
O as dar tai, kad krepsys po vezimu nelabai patogus naudoti ir ne toks talpus, kaip atrode.

labai patogus ir talpus biggrin.gif

QUOTE(Mytee @ 2009 11 06, 13:47)
o pas mus tik Babycenter prekiauja Cameleon'ais ?  g.gif

ir Kotryna - ten brangiau ax.gif

tobulas vezimas, kasdien vis ismyliu labiau, dar aisku sportines dalies neisbandziau, bet jau lopsys tai super wub.gif

kada perejot i sportine dali, kiek maziukams buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 11 06, 14:47)
o pas mus tik Babycenter prekiauja Cameleon'ais ?  g.gif

Tuoj niekas nebeprekiaus, kaip suyprantu. Babycenter sakė, jog išparduoda ką turi ir viskas, Baltijos šalyse nebus - nepasirašė sutarties.

Norėjau pasiklausti, ar Bugaboo Cameleon mmiegmaišiukas tinka tik sportinėje dalyje? Ar galima naudoti ir lopšiukyje?
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2009 11 06, 14:39)
Tuoj niekas nebeprekiaus, kaip suyprantu. Babycenter sakė, jog išparduoda ką turi ir viskas, Baltijos šalyse nebus - nepasirašė sutarties.

nu geras , tai mums tik Geguzes menesiui reikes, tai jau ir nebus kogero doh.gif reikes ne Lt ieskot doh.gif
Atsakyti

Norėjau pasiklausti, ar Bugaboo Cameleon mmiegmaišiukas tinka tik sportinėje dalyje? Ar galima naudoti ir lopšiukyje?

As naudoju ir lopsyje, jis didokas, bet aš ji uzlankstau:)

QUOTE(Mytee @ 2009 11 06, 15:21)
nu geras , tai mums tik Geguzes menesiui reikes, tai jau ir nebus kogero  doh.gif  reikes ne Lt ieskot  doh.gif

nu aš uzsisakiau is UK, nenorėjau mokėti tiek daug!
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 11 06, 14:34)
kada perejot i sportine dali, kiek maziukams buvo? g.gif

kazkur 5-6 men. Is pradziu kaitaliojau, nes ir lopsys dar buvo gerai. Paskui nuo kokiu 7 men visai perejom ant sportinio
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 11 06, 15:42)
nu aš uzsisakiau is UK, nenorėjau mokėti tiek daug!

as irgi apie tai mastau g.gif
o is kur uzsakinejai? jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 11 06, 17:02)
as irgi apie tai mastau  g.gif
o is kur uzsakinejai? jei ne paslaptis  4u.gif

Tikrai nepaslaptis:) is pradžių bandžiau www.peppermint.co.uk, bet ten niekaip nepraejo kreditine kortele, beje nei gold'as, nei amex, tai galų gale uzsisakiau www.lullabys.co.uk
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 11 06, 14:34)
labai patogus ir talpus biggrin.gif

Gal dar neigudus, bet nepatogu man isimt-idet..

Ir vat toji juoda medziaga ant rankenos ir kitur, vis gi terliojasi. Bet cia jau priekabu ieskant, smulkmenos cool.gif
Atsakyti

Kazin kodel nepasirase??? g.gif Vezimas tikrai populiarus.

I sedima dali persedom ~5men.
Atsakyti
QUOTE(Mama_Uoga @ 2009 11 09, 17:54)
Kazin kodel nepasirase???  g.gif Vezimas tikrai populiarus.

unsure.gif nesuprantu ir aš. Taip, Bugaboo patogūs ir populiarūs, bet še tau...
Išpardavinėja likučius, neturi net ir aksesuarų - pvz., miegmaišiuką turėjo tik vieną, mėlyną, tad teko ieškotis kaip parsisiųst.
Klausėm iš smalsumo to konsultanto, kodėl baltojos šalyse nebeprekiaus bet jis tik numykė kažką nesuprantamo. Gal dėl sunkmečio čia taip g.gif ?

Special, ačiū už atsakymą, vadinasi, sulaukus siuntinio galėsiu ir aš lopšiuke naudot smile.gif
Liuks.
Atsakyti