QUOTE(Blue @ 2009 11 30, 16:58)
na sakykit, kurios turite ir naudojate bugaboo footmuffa, ar uztenka jo musu ziemai? (i ji aisku sodinciau vaika jau so kombinezonu).
kaip ziurejau jo sudetis 100% polisteris, ir neatrodo storas, bet ar tikrai siltas musu Lietuvos ziemos orams?
ar geriau naturalios vilnos miegmaisiuko pasiieskoti ?
mes turime ir naudojame,bet ,kad tos ziemos dar nesulaukem,tai sunku ka ir pasakyt,iki siol dar nesusalom,sakyciau,atvirksciai,budavo per silta,vilnonio miegmaisiuko,manau,reiketu naujagimiui ziemai,nes lopsys ne is siltuju ,na o footmufas musu irgi is poliestierio,kiek ziurejau ebejuj,nemaciau ,kad butu su vilna
Papildyta:
QUOTE(Ugneta @ 2009 12 01, 13:43)
labas,
ir mes jau pagaliu isigijom savo issvajotaji bugaboo
splavas issirinkom baze raudona o virsu off white.
sveikinam
Papildyta:
QUOTE(urtukas @ 2009 12 02, 16:00)
Ant etiketes buvo parasyta skalbti 30 laipsniu, bet nenurodyta, kad skalbti tik rankomis, tai ir suabejojau
Aciu uz atsakyma. Is tikruju isskalbiau medziagas skalbykleje lengvu rezimu, niekas nesusigadino, nesusilauze, idealiai atrodo
Parsisiunciau net du vezimus ir pas mane nei vienam, nei kitam vilnos nera
visa ''vezima''esu skalbus jau du kartus 40 laipsniu temp ir ant 1000 apsuku grezimo,nieko neatsitiko,o isdziuvo greiciau
Papildyta:
QUOTE(bambioske @ 2009 09 22, 22:42)
Norejau pasiteirauti kaip sekesi butent vaziuoti papludimio smeliu. Gyvenu pajury, tad man svarbu zinoti kaip jis vaziuoja butent smeliu. Ar tie priekiniai ratukai neuzstringa bevaziuojant? Esu bugaboo "fane" ir planuoju ji pirkti savo antram lialiukui.
Aciu
mes tai pat is pajurio,is dalies ir pirkome bugaboo,kad galetume pliaze stumdyti,puikiai sekesi,jei idomu,galite pasiziureti you tube ''bugaboo go movie''kaip sis vezimukas transformuojasi i dvirati specialiai vaziavimui papludimiu,na bet mums tai kazkaip to neprireike