QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 18, 09:36)
Ačiū
aš irgi gundausi jį kepti. O daug lakštų išėjo? tai taip ir nesupratau (gal kvailai nuskambes) - Formoj kepti, ar ant groteliu kokiu - o tik forma išpjauti? ar jie nekieti? Ten rašo, kad daug išeina iš normos, vienam dideliam tortui, arba dviem mažesniems, tai sakau gal du zuikius nušaučiau




Jau matau latte atsake:
QUOTE(Latte @ 2012 12 18, 19:12)
Medaus torto tešla yra kočiojama. Iškočioji lakštus (aš tai darau tiesiai ant sviestinio popieriaus) tada dedi ant kepimo "blėkos" kiši į orkaitę ir iškepusi lakštą iškarto (vėstant jis stingsta todėl neišeis gražiai apipjauti) apipjauni apie lėkštę ar kitą kokia norima forma. Aš kepu ne Cipciuko, bet spėju tai taikoma daugeliui Medaus tortų.
p.s.: yra speciali tema šiam tortui- paskaitinėk pasidarys dar aiškiau
p.s.: yra speciali tema šiam tortui- paskaitinėk pasidarys dar aiškiau

