QUOTE(Refresh @ 2012 12 28, 11:02)
Sveikos, norėjau pasiteirauti.
Jau iškepiau ir sutepiau dukriaus gimtadieniui tortuka. Pertepimas - grietinėlė, Rududu, želatina, želė gabaliukai. Kiek esu dariusi vis kažkas nepavyksta dengiant. O ryt jos gimtadienis, tad noriu tobulo
Ar reikia dar prieš dengiant aptepti ? Jei reikia, tai kuo? O dengti žadu su cukrine mase. Tortas 2 aukštų.
reikia aptepti praktiskai visus tortus pries dengiant cukrine mase. Dazniausiaip aptepama sviestiniu kremu (sviestas+cukraus pudra, sviestas+kondensuotas ar rududu (bet geriau baltas nes gali persisviesti), sarlot, .... daugiau receptu
CIA)
tepam nes:
1. islyginti torta, kad pasisleptu visas "brokas"
2. izoliuoti kremus (ypac kur su zelatinu ar grietinele) nuo cukraus mases, kad netirptu
3. tam kad mase priliptu prie torto.
Papildyta:
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 28, 01:56)
Sveikos kepejeles
Noreciau dukrytes gimtadieniui iskepti Barbe
Ir vat nusiziurejau vat toki tortuka sijonukui
http://aj-receptai.b...o-kalnelis.html
Bet vat dabar galvoju,jog jeigu apibarstysiu ta kalneli trupinukais,tai jau niekaip graziai nebegalesiu papuosti sijonuko,nes nieks nesilaikys ant tu trupiniu
ai,nu isvis susibalamutinau...Mergaites,jeigu kuri kepet Barbe tortuka,koki tortuko recepta naudojot sijonukui? Noris tokio lengvo,neriebaus,kad vaikiukams tiktu
Dekui is anksto
deja patarti negaliu, darius barbes tik snikerio ir turtingo kavos-abu riebesni bet labai tvirti
kaip tik turbut reiks daryt barbe is jogurtinio arba varskes tai ir mastau siuo klausimu
paprastai kisu ja i torta be koju (man taip labiau torto pjaustymas patinka) bet jauciu ta kart teks daryt su, nes bus tikrai tvirciau.