Cia tokiom nelabai didelem tortininkem, kaip as: galiu patikslinti apie tas citrinu sultis kiekvieno biskvito (26 cm skersmens) suliejimui panaudojau po 8 sriubinius saukstus to sirupelio (del sportinio idomumo paskaiciavau, nes kartais padauginu, kai laistau biskvitus). Nepasakyciau, kad gausiai sulaisciau, bet biskvitai sudreko pakankamai.
QUOTE(jolanka @ 2013 02 13, 16:26)
didelis dekui uz patarima
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 13, 16:38)
Gliukoze galima pakeist aliejum, o medu det galima naturalu...
Glicerina galima keisti aliejum, o ne gliukoze
Sveikos,
paaiskinkit man zioplelei, ka reiskia apdzibuoti?
paaiskinkit man zioplelei, ka reiskia apdzibuoti?
QUOTE(ing. @ 2013 02 13, 21:16)
na, puosti ne lygiai aptepant torta, o per svirksta spaudziant ir darant visokius dzibukus - tokius spygliukus, bokstelius, eziukus ir purpuliukus ot kaip pavadinau ))
mergaites, katik sutepiau snikeri, norejau paklausti kur geriau ji laikyti,kad iki vakaro sunoktu: saldytuve ar kambary?Zinau kad skaniausias kita diena, bet man reikia siam vakarui
2 klausimas: noriu ne karameliniu ganasu padengti, bet sokoladiniu glaistu. koki geriausia, kad sukietetu?Tiks tas pats kaip ir pertepimui: 100gr sokolado+50ml pieno?
busiu labai dekinga uz atsakymus
2 klausimas: noriu ne karameliniu ganasu padengti, bet sokoladiniu glaistu. koki geriausia, kad sukietetu?Tiks tas pats kaip ir pertepimui: 100gr sokolado+50ml pieno?
busiu labai dekinga uz atsakymus
QUOTE(coco5 @ 2013 02 14, 11:29)
mergaites, katik sutepiau snikeri, norejau paklausti kur geriau ji laikyti,kad iki vakaro sunoktu: saldytuve ar kambary?Zinau kad skaniausias kita diena, bet man reikia siam vakarui
2 klausimas: noriu ne karameliniu ganasu padengti, bet sokoladiniu glaistu. koki geriausia, kad sukietetu?Tiks tas pats kaip ir pertepimui: 100gr sokolado+50ml pieno?
busiu labai dekinga uz atsakymus
2 klausimas: noriu ne karameliniu ganasu padengti, bet sokoladiniu glaistu. koki geriausia, kad sukietetu?Tiks tas pats kaip ir pertepimui: 100gr sokolado+50ml pieno?
busiu labai dekinga uz atsakymus
butinai saldytuve
QUOTE(AsPeleda @ 2013 02 14, 12:28)
butinai saldytuve
aciu o kaip del glaisto, patarkit?
QUOTE(gummy bear @ 2013 02 13, 20:44)
Glicerina galima keisti aliejum, o ne gliukoze
Koks skirtumas, as nededu nei to nei to, ir gaunasi puikiai, daugiau aliejaus, ir elsatinga puiki mase
Sveikos kepejeles Nesenai, kaip sakoma "uzsikabinau", sau sventems keptis tortus. Pora kart bandziau deti tarp biskvitu morengo sluoksni. Ka darau negerai, kad jis man ismirksta, na nebelieka to malonaus morengo traskumo? Morenga atrodo gerai isdziovinu, tikrai gana kietas buna, ir ne plonas. Gal negalima laikyt tokio torto per nakti, sutepti ta pacia diena kai valgysi? Ar ne visi kremai tinka morengui? Nors as tepiau gana tirstu maskarpone+rududu. Aciu, jei patarsite.
QUOTE(versaal @ 2013 02 06, 10:39)
Ir as ilgai ziurinejau receptukus griliazinio torto ir tikrai dziaugiuosi, kad pasirinkau sita. Labai skanus.
buvau jau ir as nusiziurejusi sita gamint, bet kaip tycia negaliu rast niekur zemes riesutu tai vel is naujo suku galva koki pabandyt mb gimtadieniui, sian jau reikia kept, tai reik greit apsisprest
Sveikos mergaitės,
Iškilo toks klausimas. Iškepiau tortą, padengiau pastilažu, laikiau šaltai. Vakar padovanojau draugei, pasidžiaugėm, padėjom kambaryje pora valandų iki kavutės.
Tortas šilumoje visas aprasojo Suprantu, kad dėl temperatūrų skirtumo. Jau antras sykis taip.
Ką daryt ir kaip išvengt rasojimo? Turiu užsakymą. Padarysiu tortą, išsiveš, jei vėl kur palaikys šilčiau jau prieš dedant ant stalo aprasos Gi nalaikysi apdengto torto šiltai, kol valgyt susiruoši.
Ką ne taip darau?
Iškilo toks klausimas. Iškepiau tortą, padengiau pastilažu, laikiau šaltai. Vakar padovanojau draugei, pasidžiaugėm, padėjom kambaryje pora valandų iki kavutės.
Tortas šilumoje visas aprasojo Suprantu, kad dėl temperatūrų skirtumo. Jau antras sykis taip.
Ką daryt ir kaip išvengt rasojimo? Turiu užsakymą. Padarysiu tortą, išsiveš, jei vėl kur palaikys šilčiau jau prieš dedant ant stalo aprasos Gi nalaikysi apdengto torto šiltai, kol valgyt susiruoši.
Ką ne taip darau?