Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

Cia tokiom nelabai didelem tortininkem, kaip as: galiu patikslinti apie tas citrinu sultis smile.gif kiekvieno biskvito (26 cm skersmens) suliejimui panaudojau po 8 sriubinius saukstus to sirupelio (del sportinio idomumo paskaiciavau, nes kartais padauginu, kai laistau biskvitus). Nepasakyciau, kad gausiai sulaisciau, bet biskvitai sudreko pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2013 02 13, 16:26)

didelis dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 02 13, 16:38)
Gliukoze galima pakeist aliejum, o medu det galima naturalu...


Glicerina galima keisti aliejum, o ne gliukoze ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
paaiskinkit man zioplelei, ka reiskia apdzibuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 02 13, 21:16)
Sveikos,
paaiskinkit man zioplelei, ka reiskia apdzibuoti? g.gif


na, puosti ne lygiai aptepant torta, o per svirksta spaudziant ir darant visokius dzibukus - tokius spygliukus, bokstelius, eziukus ir purpuliukus lotuliukas.gif ot kaip pavadinau smile.gif))
Atsakyti
mergaites, katik sutepiau snikeri, norejau paklausti kur geriau ji laikyti,kad iki vakaro sunoktu: saldytuve ar kambary?Zinau kad skaniausias kita diena, bet man reikia siam vakarui tongue.gif
2 klausimas: noriu ne karameliniu ganasu padengti, bet sokoladiniu glaistu. koki geriausia, kad sukietetu?Tiks tas pats kaip ir pertepimui: 100gr sokolado+50ml pieno? ax.gif
busiu labai dekinga uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 02 14, 11:29)
mergaites, katik sutepiau snikeri, norejau paklausti kur geriau ji laikyti,kad iki vakaro sunoktu: saldytuve ar kambary?Zinau kad skaniausias kita diena, bet man reikia siam vakarui tongue.gif
2 klausimas: noriu ne karameliniu ganasu padengti, bet sokoladiniu glaistu. koki geriausia, kad sukietetu?Tiks tas pats kaip ir pertepimui: 100gr sokolado+50ml pieno? ax.gif
busiu labai dekinga uz atsakymus


butinai saldytuve
Atsakyti
QUOTE(AsPeleda @ 2013 02 14, 12:28)
butinai saldytuve

aciu 4u.gif o kaip del glaisto, patarkit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2013 02 13, 20:44)
Glicerina galima keisti aliejum, o ne gliukoze ax.gif


Koks skirtumas, as nededu nei to nei to, ir gaunasi puikiai, daugiau aliejaus, ir elsatinga puiki mase tongue.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif Nesenai, kaip sakoma "uzsikabinau", sau sventems keptis tortus. Pora kart bandziau deti tarp biskvitu morengo sluoksni. Ka darau negerai, kad jis man ismirksta, na nebelieka to malonaus morengo traskumo? Morenga atrodo gerai isdziovinu, tikrai gana kietas buna, ir ne plonas. Gal negalima laikyt tokio torto per nakti, sutepti ta pacia diena kai valgysi? Ar ne visi kremai tinka morengui? Nors as tepiau gana tirstu maskarpone+rududu. Aciu, jei patarsite.
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2013 02 06, 10:39)
Ir as ilgai ziurinejau receptukus griliazinio torto ir tikrai dziaugiuosi, kad pasirinkau sita. Labai skanus.  biggrin.gif

buvau jau ir as nusiziurejusi sita gamint, bet kaip tycia negaliu rast niekur zemes riesutu doh.gif doh.gif tai vel is naujo suku galva koki pabandyt mb gimtadieniui, sian jau reikia kept, tai reik greit apsisprest g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Iškilo toks klausimas. Iškepiau tortą, padengiau pastilažu, laikiau šaltai. Vakar padovanojau draugei, pasidžiaugėm, padėjom kambaryje pora valandų iki kavutės.
Tortas šilumoje visas aprasojo doh.gif Suprantu, kad dėl temperatūrų skirtumo. Jau antras sykis taip.
Ką daryt ir kaip išvengt rasojimo? Turiu užsakymą. Padarysiu tortą, išsiveš, jei vėl kur palaikys šilčiau jau prieš dedant ant stalo aprasos doh.gif Gi nalaikysi apdengto torto šiltai, kol valgyt susiruoši.
Ką ne taip darau?
Atsakyti