
Sveikos merginos, turiu klausimuka, kad Napaleonas skaniausias ? Issikepiau blynus, dabar galvoju ar cia siandien sutepti, ar rytoj, nes ryt vakare nesimes i svecius ? Visada kepu ir iskart tepu, bet buna namu naudojimui ir sekancia diena sau valgome, o dabar gi i svecius, tai norisi tobulo skonio

QUOTE(vilka11 @ 2013 02 11, 20:36)
Sveikos merginos, turiu klausimuka, kad Napaleonas skaniausias ? Issikepiau blynus, dabar galvoju ar cia siandien sutepti, ar rytoj, nes ryt vakare nesimes i svecius ? Visada kepu ir iskart tepu, bet buna namu naudojimui ir sekancia diena sau valgome, o dabar gi i svecius, tai norisi tobulo skonio 

tortams,kuriems reikia brandinimo,skaniausi yra i 3 para,tai,kuo skubiau tepk

QUOTE(vilka11 @ 2013 02 11, 19:36)
Sveikos merginos, turiu klausimuka, kad Napaleonas skaniausias ? Issikepiau blynus, dabar galvoju ar cia siandien sutepti, ar rytoj, nes ryt vakare nesimes i svecius ? Visada kepu ir iskart tepu, bet buna namu naudojimui ir sekancia diena sau valgome, o dabar gi i svecius, tai norisi tobulo skonio 

trečiadienį kepiau lakštus, ketvirtadienį tepiau, penktadienį puošiau, šeštadienio vakare valgėm.
buvo pats tas.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 10, 20:20)
labas vakaras 
užsikasiau torto paieška sūnaus penktajam.
Lyg ambasadorių medutis kirbina, ale tas lakštų kepimas labai neramina
mažu galit savo patirtimi pasidalint, kaip sekėsi juos tepti, kepti.

užsikasiau torto paieška sūnaus penktajam.
Lyg ambasadorių medutis kirbina, ale tas lakštų kepimas labai neramina

mažu galit savo patirtimi pasidalint, kaip sekėsi juos tepti, kepti.
sunkus procesas....


Kas ten klausė, manau, šitam negalioja brandinimas, tepti reikia iškart. O po kelių val. jis jau valgomas. Kitądien dar skanesnis...
Aš jį dažnai kepčiau, jeigu tik nebūtų tiek darbo prie jo....
Be to, iš dviejų normų ne tokio jau didelio svorio išeina.
Sveikutes kepejeles.
Gal galit pasakyti, ar galima uzsaldyti Napoleono lakstu tesla saldiklyje ir, kai noresiu, atsisildyti ir issikepti tuos lakstus
Gal galit pasakyti, ar galima uzsaldyti Napoleono lakstu tesla saldiklyje ir, kai noresiu, atsisildyti ir issikepti tuos lakstus

QUOTE(MO @ 2013 02 12, 21:36)
sunkus procesas....
kišti-traukti iš orkaitės reikia maždaug kas 5 min., niekada nededu vieno lakšto ant kito, nes jie sulimpa, ant kiekvieno patiesiu kepimo popieriaus. man asmeniškai labai daug darbo prie tų biskvitų, visa virtuvė būna apšnekršta trupiniais, pati visa sušilus
Kas ten klausė, manau, šitam negalioja brandinimas, tepti reikia iškart. O po kelių val. jis jau valgomas. Kitądien dar skanesnis...
Aš jį dažnai kepčiau, jeigu tik nebūtų tiek darbo prie jo....
Be to, iš dviejų normų ne tokio jau didelio svorio išeina.


Kas ten klausė, manau, šitam negalioja brandinimas, tepti reikia iškart. O po kelių val. jis jau valgomas. Kitądien dar skanesnis...
Aš jį dažnai kepčiau, jeigu tik nebūtų tiek darbo prie jo....
Be to, iš dviejų normų ne tokio jau didelio svorio išeina.
ačiū...
matyt atidėsiu kepimą neribotui laikui.
gal kai virtuvę "platesnę" turėsiu

QUOTE(AsPeleda @ 2013 02 12, 19:58)
Sakykit, jei torte juodasis princas vietoj sodos panaudosiu kepimo miltelius, nebus skirtumo?
Na kepant pyragus aš niekada nežiūriu soda/milteliai,dedu ko turiu namie ir viskas iškyla

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 12, 21:53)
ačiū...
matyt atidėsiu kepimą neribotui laikui.
gal kai virtuvę "platesnę" turėsiu

virtuvė tikrai geriau platesnė


Sveikutės
norėciau patarimo.Noriu Juodą mišką puosti mase. Tik vat nezinau kokiu sviestiniu kremu aptepti tortuką? Gal galit patarti kokį neriebų,nes seimyna tų sviestinių kremų nelabai mėgsta? Tiesa,to kremuko sluoksnį galima tepti plonai? Ar laikysis ta masė ant plono sluoksnio? Nu prie to pacio dar paklausiu. Pirkau jau gatavą masę Dr.Oetker firmos ir ant pakuotės parasyta,kad galima aptepti dzemu "cool boiled jam"???Gal kas bandėt būtent taip daryti?Parasyta,kad būtent tas dzemas atlieka "sukibimo" vaidmenį tarp torto ir masės


~aura~ , džemu aptepama dengiant tradicinius angliškus vaisinius tortus. Jūsų tortas kreminis, tai būtinai reikia aptepti sviestiniu kremu. Teisingai paruoštas sviestinis kremas nėra riebus. Kremų receptai yra viršutinėje temoje Tortų puošimas, nekomentuojama
Laba dienele,
papasakosiu as savo Rafaelo svajones istorija. Neiskente vyras iki rytdienos ir siandien skanavom to torto. Nuotraukos net nedariau - ner i ka ziureti
tik kokosu apibarsciau visa.
Biskvita kepiau is 6 kiausiniu, nes M dydzio teturejau, ta proga miltu 250 g dejau. Kepiau visa is karto 26 cm skersmens formoj. Puikus biskvitelis gavosi - nei skyliu, nei sukrito, purutis. Vietoj sviesto kremui emiau maskarpone (neleisi gi geram daiktui prazuti), turejau koki 300 g. Tai dar visus pakrascius tuo kremu uzspakliavau
Zodziu, tikrai geras tortiskas, tirpstantis burnoje tortas gavosi. Vertas grieko
papasakosiu as savo Rafaelo svajones istorija. Neiskente vyras iki rytdienos ir siandien skanavom to torto. Nuotraukos net nedariau - ner i ka ziureti

Biskvita kepiau is 6 kiausiniu, nes M dydzio teturejau, ta proga miltu 250 g dejau. Kepiau visa is karto 26 cm skersmens formoj. Puikus biskvitelis gavosi - nei skyliu, nei sukrito, purutis. Vietoj sviesto kremui emiau maskarpone (neleisi gi geram daiktui prazuti), turejau koki 300 g. Tai dar visus pakrascius tuo kremu uzspakliavau

Zodziu, tikrai geras tortiskas, tirpstantis burnoje tortas gavosi. Vertas grieko
