Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

Papildyta:
user posted image
bandau kelti..valio ,berods, pavyko smile.gif tai va, stai mano baisiukas, bet as juo labai dziaugiuosi smile.gif neliko per 48 valandas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 28 vasario 2013 - 22:14
Labas rytas!
Kepiau Salduka, ir visai nesupratau kodel man susigumuliavo kremss ipylus kavos, atsiskyre skystis nuo kremo... Kadangi neturejau daugiau rududu, tad sian darysiu is naujo.. Bet gal patarsite, kur klaida,kad vel nepasikartotu? Kava piliau gerai atvesusia...
Ta grudu krema pakaitinau, tikejausi gal sustings biggrin.gif bet skystokas vistiek ax.gif nes gaila man lauk pilti... Gal pavirti ilgiau? Ar i pyraga koki ir orkaite? blush2.gif
Atsakyti
kiek teko skaityt tai kavą į kremą reikia pilt labai lėtai, silpna srovele.
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2013 02 28, 23:09)
Papildyta:
user posted image
bandau kelti..valio ,berods, pavyko smile.gif tai va, stai mano baisiukas, bet as juo labai dziaugiuosi smile.gif neliko per 48 valandas wink.gif



dar kad kiekviena tokius baisuiiukus moketu padaryti tai butu labai gerai, o siaip labai grazus tortukas, saunuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palmadi @ 2013 03 01, 08:45)
Labas rytas!
Kepiau Salduka, ir visai nesupratau kodel man susigumuliavo kremss ipylus kavos, atsiskyre skystis nuo kremo... Kadangi neturejau daugiau rududu, tad sian darysiu is naujo.. Bet gal patarsite, kur klaida,kad vel nepasikartotu? Kava piliau gerai atvesusia...
Ta grudu krema pakaitinau, tikejausi gal sustings  biggrin.gif bet skystokas vistiek  ax.gif  nes gaila man lauk pilti... Gal pavirti ilgiau? Ar i pyraga koki ir orkaite?  blush2.gif



o as jus produktai buvo kambario temperaturos? as pati uzvakar toki krema dariau, visi produktai buvo ilgiau nei para kambario temperaturos, paskui pastaciau pusdieni ant radiatoriaus, tai man zinokite viskas labai gerai gavosi, o kava pyliau per kelis kartus po truputeli 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit ir man ką ne taip padariau: pirmą kart gyvenime bandžiau kept biskvitą (rafaelo receptas) supyliau visą į formą, kol kepė gražiai parudavo ir iškilo, bet tik išėmiau iš orkaitės iškart siubliuško ir dabar viduryje duobė. Gal nereikėjo iškart visos normos kept, o per kelis kartus? O gal reikėjo palikt orkaitėje atvėsti?
Atsakyti
ir dar prie to pačio: biskvitus orkaitėje kepate įjungę apačią ir viršų ar tik apačią?
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos ax.gif
Niekur nerandu "Karamelinio aksomo" recepto doh.gif gal kuri žinot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 03 01, 13:28)
Pasakykit ir man ką ne taip padariau: pirmą kart gyvenime bandžiau kept biskvitą (rafaelo receptas) supyliau visą į formą, kol kepė gražiai parudavo ir iškilo, bet tik išėmiau iš orkaitės iškart siubliuško ir dabar viduryje duobė. Gal nereikėjo iškart visos normos kept, o per kelis kartus? O gal reikėjo palikt orkaitėje atvėsti?

kažin kokie miltai buvo??? ir kokio skersmens skarda...turi iškepti lygiai ir idealiai...pas mane elektrinė orkaitė, tai kepa viršus ir apačia kartu antrame lygyje...
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 03 01, 13:28)
Pasakykit ir man ką ne taip padariau: pirmą kart gyvenime bandžiau kept biskvitą (rafaelo receptas) supyliau visą į formą, kol kepė gražiai parudavo ir iškilo, bet tik išėmiau iš orkaitės iškart siubliuško ir dabar viduryje duobė. Gal nereikėjo iškart visos normos kept, o per kelis kartus? O gal reikėjo palikt orkaitėje atvėsti?



zinokite ir man tas pats jau kelis kartus nutiko, nesuprantu kodel taip , isimu patikrinti su mediniu pagaliuku smeigiu ir susmenga vidurys kuris nebuna dar iskepes, net neisivaizduoju kodel, nors visus kepinius kepu karsto oro srautu ir viskas puikiai iskyla o va tas biskvitas blogai man kyla, susmenga vidurys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 03 01, 18:15)
isimu patikrinti su mediniu pagaliuku smeigiu ir susmenga vidurys kuris nebuna dar iskepes, net neisivaizduoju kodel

Biskvitas yra toks kepinys, kuris "bijo" net Jūsų kvėpavimo smile.gif Negalima atidarinėti orkaitės durelių, stuktekėti smarkiau, ar išiminėti kepinio iš orkaitės vidury kepimo. Puikiai matosi ir per stiklą. Kai jau matome, kad atrodo bus iškepęs, atsargiai atidarom, neišimdami biskvito patikrinam lengvai spustelėdami pirštų pagalvėlėm. Jaučiasi, kada iškepęs, toks tamprus, tvirtas. Medinis pagaliukas per didelis stresas biskvitui.
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 03 01, 10:55)
dar kad kiekviena tokius baisuiiukus moketu padaryti tai butu labai gerai, o siaip labai grazus tortukas, saunuole 4u.gif
Papildyta:
o as jus produktai buvo kambario temperaturos? as pati uzvakar toki krema dariau, visi produktai buvo ilgiau nei para kambario temperaturos, paskui pastaciau pusdieni ant radiatoriaus, tai man zinokite viskas labai gerai gavosi, o kava pyliau per kelis kartus po truputeli 4u.gif

Kad jo, visi produktai buvo kambario temperaturos, l. Minksti ir kava pyliau srovele... Na bet antra gavosi viskas.. Gal kaltas karamelizuotas pienas, nebeksperentuosiu su neaiskiais lenku produktais daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2013 03 01, 20:46)
Biskvitas yra toks kepinys, kuris "bijo" net Jūsų kvėpavimo  smile.gif Negalima atidarinėti orkaitės durelių, stuktekėti smarkiau, ar išiminėti kepinio iš orkaitės vidury kepimo. Puikiai matosi ir per stiklą. Kai jau matome, kad atrodo bus iškepęs, atsargiai atidarom, neišimdami biskvito patikrinam lengvai spustelėdami pirštų pagalvėlėm. Jaučiasi, kada iškepęs, toks tamprus, tvirtas. Medinis pagaliukas per didelis stresas biskvitui.

bandyciau nesutikti smile.gif
ne visi biskvitai bijo visu siu dalyku smile.gif o kiek esu visokiu kepusi ir po tiek kartu, bet rafaelo man vis isliko mistika smile.gif)) O va per stikla man su juo ir nei velnio nesimato biggrin.gif jei ziuri matai lyguti rusva biskvita su kietesniu virsumi o tik paziuri gilyn-ten duobe smile.gif))
jei kepu is puses normos viskas liuks ir nebijo jis nei trankymu nei badymu ir t.t. o jei tik is pilnos normos per karta-sakes doh.gif ir temperat. bandziau ivairiai ir miltu kieki ir n kartu-man iseitis kepti atskirais arba bent per pus. O si biskvita labai myliu smile.gif
Atsakyti