Įkraunama...
Įkraunama...

Diana

Apklausa: Kaip jums vardas Diana? (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Grožis grožiu (mano asmenine nuomone - gražus, normalus), bet kažkokių bėdų vaikui tokiu vardu tikrai nepridarysi. Skamba gražiai, su jokia nesąmone nesiasocijuoja, tai ne Verda arba kokia ten laugh.gif Jeigu vaikui tinka - normalus pasirinkimas. Juolab kad mažyčių Dianų ant kiekvieno kampo nestovi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 15:24)
Grožis grožiu (mano asmenine nuomone - gražus, normalus), bet kažkokių bėdų vaikui tokiu vardu tikrai nepridarysi. Skamba gražiai, su jokia nesąmone nesiasocijuoja, tai ne Verda arba kokia ten laugh.gif Jeigu vaikui tinka - normalus pasirinkimas. Juolab kad mažyčių Dianų ant kiekvieno kampo nestovi... smile.gif

A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą" biggrin.gif Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute? hihihi.gif Bet Diana - ne kokia Jurgita ar Daiva, va čia tai šių laikų vaikui būtų tragedija lotuliukas.gif
Atsakyti
Man normalus vardas smile.gif Nepasakyčiau, kad l. gražus arba, kad negražus, nėra nei labai dažnas, nei negirdėtas... Toks vidutiniškas sakyčiau g.gif
Tokio varianto nebuvo, tai neprabalsavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 14 gegužės 2006 - 16:12
QUOTE(Kristtute @ 2006 05 14, 16:09)
Man normalus vardas  smile.gif  Nepasakyčiau, kad l. gražus arba, kad negražus, nėra nei labai dažnas, nei negirdėtas... Toks vidutiniškas sakyčiau  g.gif

Aš lygiai tą patį pasakyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 14:48)
A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  biggrin.gif Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute?  hihihi.gif Bet Diana - ne kokia Jurgita ar Daiva, va čia tai šių laikų vaikui būtų tragedija  lotuliukas.gif

Dėl Bronytės ar Onutės sutinku, bet kuo Jurgita ar Daiva būtų blogi vardai? blink.gif Visai jie nesiasocijuos su jokiais senstančiais žmonėmis. O Diana normalus vardas.
Atsakyti
QUOTE(vilniske @ 2006 05 14, 18:46)
Dėl Bronytės ar Onutės sutinku, bet kuo Jurgita ar Daiva būtų blogi vardai?  blink.gif Visai jie nesiasocijuos su jokiais senstančiais žmonėmis. O Diana normalus vardas.

Todėl, kad tu žiūri iš savo, o ne savo vaikų kartos perspektyvos. Mūsų kartai šie vardai - ne "senų bobų", tačiau mūsų mamų kartai Onutės ir Bronytės taip pat nebuvo "senų bobų", o mums jau "senų". Mūsų vaikams negražiausi atrodys mūsų (t.y. jų tėvų) kartos vardai, o jau senelių (mūsų tėvų) kartos bus pusėtini, tik kad mes, jų tėvai, piktinsimės lotuliukas.gif Ar nori anūkėlės Bronytės? Mūsų vaikų kartos Austėja turi šansų taip pavadinti savo dukrą. Mūsų tėvams bjaurūs atrodę (t.y. jų pačių tėvų, iš dalies - jų senelių kartos) vardai mums jau gražūs: Elžbieta, Kotryna (Katrė), Dorotėja (Darata), Eugenija, Domicelė... Mano prosenelis buvo Silvestras - nuostabus vardas būtų šiais laikais, jei turėčiau berniuką. Mano močiutė savo sūnui tokio vardo būtų nė už ką nedavusi, o močiutės vaikų (t.y. mūsų tėvų) karta irgi dar ne. Vardas "apsivalo" maždaug per 4 kartas rolleyes.gif
Atsakyti
Vardas šiaip sau .Man dabar tie senoviniai nieko: Katrytė, Elzytė blush2.gif
Atsakyti
grazus vardas, mano antras vardas Diana mirksiukas.gif
Atsakyti
o man visai nieko ax.gif Bet, kaip ir keletas kitu mamyciu,savo dukryte rinkciau kitoki ........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 15:48)
A vdrug padarysi? Duosi vaikui "senos bobos vardą"  biggrin.gif Juk tėvų karta vaikams - tai jau senių karta, tie vardai laikomi "negražiais", nes asocijuojasi su senstančiais žmonėmis. Ar būtum labai patenkinta, būdama Bronyte ar Onute?  hihihi.gif

Ne, nu ne taip paklausei hihihi.gif Bronytė ar Onytė - čia dar pusė velnio. Vat Janina, Regina, Irena, Zita ar Nijolė tai gal ir nenorėčiau būt hihihi.gif

O šiaip - kad tas vardas nėr labai toks... Nu kaimiškas, ar kaip pasakyt smile.gif Buvo ten ledi Diana, dainininkių Dianų visokių kibirai. Dabartinių. Man regis, nebus jis toks "su kartos antspaudu"... Tų Dianų visada po truputuką būna, bet ne po daug g.gif Pvz. Giedrių ar Vilmų ar Jurgitų pažįstu debesis. Kur tik nueini, į kokį kolektyvą - visada būna, ir ne po vieną smile.gif O Dianas per savo gyvenimą sutikau ar ne dvi g.gif

Beje, savo vaikui panašiai padariau smile.gif Daviau ne senos bobos - mat pas mane berniukas - bet vieną populiaresnių seimo narių vardą laugh.gif Netyčia, tiesiog taip gavosi laugh.gif Nu ką aš galėjau padaryt, jeigu jo vardas toks, tai ar man dabar jį būtinai Matu arba Roku pavadint reikėjo, kad būtų kaip visi? laugh.gif
Ypatingų kokių seimo nario požymių kol kas nesimato... Gal tik tas, kad į kelnes privaręs lieka išdidus, o vienas pirmųjų žodelių buvo "mano" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 05 14, 23:12)
Ypatingų kokių seimo nario požymių kol kas nesimato... Gal tik tas, kad į kelnes privaręs lieka išdidus, o vienas pirmųjų žodelių buvo "mano" biggrin.gif

Tai dar garbingas seimo narys, privaręs nesako "čia ne mano, aplinka kalta" lotuliukas.gif Galima būtų sužinoti, kuris čia narys, kad būtų galima pabalsuot per rinkimus? lithuania.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 05 14, 23:28)
Tai dar garbingas seimo narys, privaręs nesako "čia ne mano, aplinka kalta"  lotuliukas.gif Galima būtų sužinoti, kuris čia narys, kad būtų galima pabalsuot per rinkimus?  lithuania.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ajjjk tu, ten jų keli, patys gerieji laugh.gif Ir šiaip politikoj... Ne Rolandėlis, ne laugh.gif Ir ne Algirdėlis - Mykoliukas laugh.gif Nu spėk. Mažius pats apie save sako, kad yra Vėtujis... bigsmile.gif

Patikslinu - pirmasis išsireiškimas buvo "Mano - nedosiu" bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 gegužės 2006 - 22:37