Įkraunama...
Įkraunama...

Diana

Apklausa: Kaip jums vardas Diana? (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano vardas Diana lotuliukas.gif Man visai patinka. Nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
Vardas kaip vardas, bet labai atsibodęs, savo dukrai tikrai neduočiau.
Atsakyti
Gal ir dažnas (nors ne toks dažnas kaip Kristina pvz.), bet neatsibodęs man ir gražus visai mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi grazus 4u.gif
Atsakyti
Gal ir atsibodes sis vardas,bet man jis vistiek grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 09, 12:16)
Mano vardas Diana  lotuliukas.gif  Man visai patinka. Nesiskundziu  smile.gif

Mano irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(monie @ 2006 05 15, 12:39)
Man tai jis negražus. Dar kaip rusakalbiai žmonės taria "Dzijana" doh.gif

Aha, pastebejau ir aš kad taip taria mano vardą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 09, 12:16)
Mano vardas Diana  lotuliukas.gif  Man visai patinka. Nesiskundziu  smile.gif

QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 26, 20:43)
Mano irgi  drinks_cheers.gif

Ir mano liezuvis.gif Už tai ir padariau šitą apklausą. Specialiai nerašiau, kad tai mano vardas, kad negirdėčiau vien liaupsinimų, nes yra ir tokių, kurie nenori įžeisti.. blush2.gif
Tai va, aš pati irgi nesiskundžiu, daug Dianų nesutinku ir nepažįstu, todėl-džiaugiuosi lotuliukas.gif
Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2006 07 26, 17:44)
Ir mano  liezuvis.gif Už tai ir padariau šitą apklausą. Specialiai nerašiau, kad tai mano vardas, kad negirdėčiau vien liaupsinimų, nes yra ir tokių, kurie nenori įžeisti..  blush2.gif
Tai va, aš pati irgi nesiskundžiu, daug Dianų nesutinku ir nepažįstu, todėl-džiaugiuosi  lotuliukas.gif
Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija  wub.gif

Nu, kad Diana vardas dažnas nesutinku schmoll.gif , aš pati tik kelias Dianas pažįstu...

Aš pati norėčiau būti ne Diana,o AD RI A N A
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2006 07 26, 17:44)
Nors neatsisakyčiau vadintis, pvz, Smilte ar Mija  wub.gif

biggrin.gif Eik tu, gi nebuvo anais laikais Smilčių ir Mijų biggrin.gif Eitum verčiau, tėvams padėkotum, kad normalų žmonišką vardą davė, o galėjo pavadint, pvz. Džiolana, kaip tada buvo madoj biggrin.gif

Nors Smilte arba Mija vadintis būtų visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 07 26, 19:47)
biggrin.gif Eik tu, gi nebuvo anais laikais Smilčių ir Mijų biggrin.gif Eitum verčiau, tėvams padėkotum, kad normalų žmonišką vardą davė, o galėjo pavadint, pvz. Džiolana, kaip tada buvo madoj biggrin.gif

Džiolana bigsmile.gif visai gražus vardas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ne_gera: 28 liepos 2006 - 17:13
Vardas kaip vardas, man visai nieko-gražus.
Atsakyti
mano dukra Diana thumbup.gif mano vyras medziotojas...o kadangi Diana tai medziokles kazkokia deive (tiksliai neprisimenu) tai pasirinkimo dukros vardui neturejau wink.gif nors ir daznai dabar sutinkamas...bet man patinka. Manau jau po kokiu 10 metu zmones su tokiais paprastais vardais jau liks vienetai. Juk dabar pilneja visokiausiu Izoldu, Izabelliu, Adrijanu ir dar kitu Luisu Mariju..... doh.gif
Atsakyti