[quote=Agnė/Ramutė,2012 12 06, 20:28]
aš tuoj pat sumaišiau kvapą, tokį lyg žaidimą. Jokių krapų nesijaučia, kvapas nuostabus gavosi. Dar dėjau frankinčensės, šventagaršvės šaknų, pelargonijų, kelis lašus jazminų absoliuto, vos cinamono, yuzu mandarinų, lašą ajero, gvajoko, pagrindui kopaibų balzamo, fiksatoriaus ir gero bazinio laukinių eremofilų eterinio, truputį civeto.
as pastoviai skaitau jusu mintis ir baltai pavydziu kiek zinote ir kiek buteliuku turite

gal kada ir as galesiu pasirodyti su gerom atsargom

o tame kreme tie rozmarinai jauciasi bet taip tinka kad neerzina o tiesiog nori ikisus rozmarinus uodziu ir svaigstu
[quote=Taskuotas_vabalas,2012 12 06, 21:25]
Man ir yra taip atsitikę, sumaišau pauostau, dar pauostau, po kurio laiko vėl uostau ir negaliu patikėt, panašu į mano pirmuosius rimtesnius paauglystėj turėtus kvepalus. O jų kvapas toks fantastiškas, deja seniai nepardavinėja jų, nors stipriai neieškojau, atitikmens niekada pirkt neradau. Esu be galo patenkinta tuo kūriniu

Tik jų atsiradimo istorija juoko nekelia: po poros nesėkmingų (cia reiklumo sau klausimas) bandymų sulašinau vos ne bet ką iš lempos (arba tiksliau, kad nelašinau to kas bandymuose netiko) ir nesusirašiau proporcijų

Ir še, kartot reikės tik nežinau kaip
man tas pats dariau labai labai maza kieki kremo pabandymui, norejau paziureti ko prisipirkau kas kaip, zodziu pabandyt ir galvoju maktelsiu po lasiuka tu triju EA ir vienas kazkuris 2 kart kaptelejo, zinok dabar kuris