Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Sveikos,
gal kas iš Marijampolės laukiat siuntinuko su Kalėdine siunta? norėčiau prisijungti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 12 13, 15:45)
Sveikos,
gal kas iš Marijampolės laukiat siuntinuko su Kalėdine siunta? norėčiau prisijungti...  blush2.gif

Kol kas nieko is Marijampoles nepastebejau.
Papildyta:
QUOTE(Daimen @ 2012 12 12, 14:53)
Siuntinukas isdalintas  pioneer.gif

Aciu labai.

QUOTE(adžani @ 2012 12 12, 20:29)
Ar šeštadienį gautus pašto siuntinius dar pridėsit į siuntą?  4u.gif  Nes yra labai svarbių keletas mažų siuntinukų?  blush2.gif

Bus matyti pagal situacija.

QUOTE(Perkūnė @ 2012 12 13, 15:35)
Linute, nesulaukiu žinios kur mano siuntinukas galėtų būt.

Bendram Kauno taske.

QUOTE(yuppy @ 2012 12 13, 15:40)
Lina, o svenciu metu galima UK adresu pirkti? Ta prasme, ar bus kas priima tarp kaledu ir nauju?

Taip, drasiai.
Atsakyti
Ačiū Linute už siuntinuką ir *Simple* už jo paglobojimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 12 12, 00:43)
Prisiduodu su PABO patalyne

Cia kaip 3D bigsmile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 12, 09:14)
paraginsiu pasiimti is manes siuntinukus, nesandeliuosiu

Priduokit man kas nepasiima.

QUOTE(Murčikas @ 2012 12 12, 11:28)
Bet parduotuve tai gerule  biggrin.gif  prie vaiko baisu ir spaust kur lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2012 12 12, 11:54)
Labas, noriu pasakyti, kad kalėdinę siuntą apmokėsiu po 1.20kg už kg ar kiek ten nebepamenu, nes turiu likusią nuolaidą kur visiems dalinote iki metų galo kur  reikia išnaudoti.  4u.gif

Kad lyg spalio 10 skaiciavom su akcija g.gif

QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 12 12, 14:03)
labai grazi.o kokiu ismatavimu pirkot?as truputi nesupratau ismieru ten.pvz man reikia 200*220.yra ismatavimas 200*200/220    tai kaip cia suprast antra skaiciu? blush2.gif

200 x 200 UK yra standartine dvigule 4u.gif
Papildyta:
ASOS ispudingas batuku ispardavimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 13, 16:11)
Kol kas nieko is Marijampoles nepastebejau.

bet mano viena dėžutė turbūt yra? nesuprantu, kaip ji nespėjo į praeitą siuntą- užsakiau lapkričio 23, turėjo pristatyt per 2-4 dienas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 12 13, 16:36)
bet mano viena dėžutė turbūt yra? nesuprantu, kaip ji nespėjo į praeitą siuntą- užsakiau lapkričio 23, turėjo pristatyt per 2-4 dienas.... ax.gif

Atleiskit, mintinai nepamenu jusu vardo.
Laisvai galejo nespeti: nuo lapkricio pradzios, siuntos gali veluoti iki 4-5 dienu del Kaledu apkrovos.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 13, 16:32)
Kad lyg spalio 10 skaiciavom su akcija  g.gif

Spalio 10d skaičiavom už greitą paėmimą, liko dar viena kuri buvo skirta visiems. Nesinorėtų likti neišnaudojus. unsure.gif g.gif Jeigu reiks ir temas išknisiu. Jūs juk turit pas save pasižimėję, kad aš turėjau dvi nuolaidas vieną už greitą paėmimą kurią reikėjo išnaudoti iki spalio pabaigos bei kitą kurią reikia išnaudoti iki Kalėdų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 13 gruodžio 2012 - 16:19
QUOTE(adžani @ 2012 12 13, 17:12)
Jeigu reiks ir temas išknisiu. Jūs juk turit pas save pasižimėję, kad aš turėjau dvi nuolaidas vieną už greitą paėmimą kurią reikėjo išnaudoti iki spalio pabaigos bei kitą kurią reikia išnaudoti iki Kalėdų. g.gif

Oi, jus taip nevarkinkit ir neieskokit. As saskaitose jusu pasiziurejau, kad nuolaida buvo, tai ir parasiau. 4u.gif
Atsakyti
As irgi su akcija noreciau 4u.gif Nedidelis mano, bet vis tiek geriau nei nieko, kai man seb-paypal svara skaiciuoja po ~4,44 lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip galvojat, yra sansu laimet byla g.gif pirkau per ebay preke, bet reikalavo paypal verified adreso, perku taip ne pirma karta jau, isirasiusi visa pilna adresa uk, bet gale, daraso lithaunia paypalas automatiskai. viska visada gaudavau. dabar prekes negavusi parasiau parduotuvei, jie sako, tipo sorry, mes adreso neziurime visai, kokia salis parasyta, ten ir siunciame doh.gif tai tipo jie issiunte neregistruotu pastu i lietuva su uk adresu g.gif aisku siunta kazkur klaidzioja nezimomybeje, gal sugris pas juos gal ne. ir jie tipo sako, kad jie nagali padaryti grazinimo, nes tai yra mano klaida. bet realiai manau normalus pirkejas susisiektu su zmogumi, jei jam keltu itarima ar naeiskuma adresas g.gif
Atsakyti
Tai ir mano su akcija tada, galvojau nesinaudosiu, bet pabūsiu tikra lietuvė tongue.gif Nedidelis turėtų būt, crocsiukų 5 poros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 13, 17:25)
Oi, jus taip nevarkinkit ir neieskokit. As saskaitose jusu pasiziurejau, kad nuolaida buvo, tai ir parasiau.  4u.gif

Juk savaime suprantama, kad jeigu jos nebūtų tai tiesiog aš net nerašyčiau, nes man jos vistiek niekas nesuteiktų. Tą akciją aš ir laikiau kalėdų siuntai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 13 gruodžio 2012 - 16:42