Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(natina @ 2012 12 13, 17:34)
As irgi su akcija noreciau 4u.gif Nedidelis mano, bet vis tiek geriau nei nieko, kai man seb-paypal svara skaiciuoja po ~4,44 lotuliukas.gif  biggrin.gif

Man i emaila sia info, butinai 4u.gif

QUOTE(Murčikas @ 2012 12 13, 17:38)
Kaip galvojat, yra sansu laimet byla  g.gif  pirkau per ebay preke, bet reikalavo paypal verified adreso, perku taip ne pirma karta jau, isirasiusi visa pilna adresa uk, bet gale, daraso lithaunia paypalas automatiskai. viska visada gaudavau. dabar prekes negavusi parasiau parduotuvei, jie sako, tipo sorry, mes adreso neziurime visai, kokia salis parasyta, ten ir siunciame  doh.gif  tai tipo jie issiunte neregistruotu pastu i lietuva su uk adresu  g.gif  aisku siunta kazkur klaidzioja nezimomybeje, gal sugris pas juos gal ne. ir jie tipo sako, kad jie nagali padaryti grazinimo, nes tai yra mano klaida. bet realiai manau normalus pirkejas susisiektu su zmogumi, jei jam keltu itarima ar naeiskuma adresas  g.gif

Taip. Jie isvis turejo nesiusti, jeigu adresas yra neconfirmed.
O, kodel jus nepasidarot normaliai, delivery adreso ebay? Su UK? g.gif

QUOTE(adžani @ 2012 12 13, 17:41)
Juk savaime suprantama, kad jeigu jos nebūtų tai tiesiog aš net nerašyčiau, nes man jos vistiek niekas nesuteiktų. Tą akciją aš ir laikiau kalėdų siuntai  bigsmile.gif

Mes, ir tokiu prasymu esam tureje. mirksiukas.gif Jus nebepykit taip smarkiai, man sia info i emaila parasykit ir paskaiciuosim.
Jus, dar berods ne savo vardu, perkate, taip?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 13, 17:46)
Mes, ir tokiu prasymu esam tureje.  mirksiukas.gif  Jus nebepykit taip smarkiai, man sia info i emaila parasykit ir paskaiciuosim.
Jus, dar berods ne savo vardu, perkate, taip?

Nepykstu smile.gif Taip ne savo perku, parašysiu. 4u.gif
Atsakyti
Ebay adresas yra normalus, su UK, bet yra pardaveju, kurie praso naudoti ta, kuris buvo naudojamas registruojant paypal. tai vat ji as ir esu pasikeitusi, i jusu uk, bet salies neduoda pakeisti, nes korta tai lietuviska, ir adresa paciame paypale atrodo sitaip

....... farm cottages
London
Essex
Pasto kodas
Lithuania

ir kiek siunciausi, na visada issiusdavo pagal London, ir visk gaudavau, cia tai man isvis nonsensas, ir jie ale pabrezia, kad mes niekada neziurime i adresa, o tik i sali, ir siunciame, ten, kur nurodyta, na sakycaiu labai jau keista, kaip galima pakuojant siuntini, nepamatyti LONDON LITHUANIA ir nepasiteirauti tada, gal kazka netaip paraseme g.gif

na jauciu vistiek reikia atidarineti byla, tegul sprendzia, ar tipo mes ziopliai, ar jie turejo uzklausti, jei buvo neatitikimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 13 gruodžio 2012 - 16:53
Kalėdinė siunta
MAZEIKIAI
1. [U]Smelio migla (priimu pas save, senamiesty)
2. Etra

KAUNAS, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. mam2ka
3. Žalioji_Fėja

KAUNAS, Dainava
1. Milda Z.
2. Jurgita S (anira12)
3. Erika A. (erikaa)
4. Lizarde
5. Natalia V (natalia77)
6. Ugvilė
7. ligituka

VILNIUS ( Bajoru Kalvos, Santariskės)
1. Kadanta
2. Duti
3. Tahoe (Migle K.)
4. fruttys
5. julijandra.

SANTARISKIU kooperacija 2
1.Anushka_1312
2.Ieva MB
3.Michailas B
4.Inga++
5 Ina L
6. Iriska
7. Linote
Sarasiukas uzdarytas

VILNIUS (VIRSULISKES, darbo metu GEL.STOTIS)
1. katerinka0907
2. Mėnulė (jei kas nors bus)
3. rutcka (Rūta K.)
4.*kakava*

ALYTUS priimsiu visu ( kada perduosiu i Druskininkus nieko nezinau
1 bbiitute
2,daiva78jon
3. MAMA7411 (jei atsirastų kas iš Varėnos, jungčiausi prie varėniškių smile.gif )
4. Cinnamonaa

KAUNAS-SILAINIAI
1. ingridziukas34(Ingrida K)priimsiu visu
2. Astukasas
3. Smiltute11
4. pickutis (Vita G)
5. žemuogienė (Dovilė P.)
6. Martyna
7. Viotinola
8. eufrozina
9. groovy

Vilnius, žirmūnai.
1. Murčikas
2. Natina
3. Azalija-777
4. giedre.vilnius
5. IruleW
6. Ver
7.Lineta D.
--------------
Žirmūnai uždaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julijandra.: 13 gruodžio 2012 - 17:58
Ačiū už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
Murcikas, kas cia per parduotuve?
siaip visi uk siuncia pagal postal code, net gatves neziuri ax.gif

jei postal kodas teisingas - turetu nukeliaut kur reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 13, 16:38)
Kaip galvojat, yra sansu laimet byla  g.gif  pirkau per ebay preke, bet reikalavo paypal verified adreso, perku taip ne pirma karta jau, isirasiusi visa pilna adresa uk, bet gale, daraso lithaunia paypalas automatiskai. viska visada gaudavau. dabar prekes negavusi parasiau parduotuvei, jie sako, tipo sorry, mes adreso neziurime visai, kokia salis parasyta, ten ir siunciame  doh.gif  tai tipo jie issiunte neregistruotu pastu i lietuva su uk adresu  g.gif  aisku siunta kazkur klaidzioja nezimomybeje, gal sugris pas juos gal ne. ir jie tipo sako, kad jie nagali padaryti grazinimo, nes tai yra mano klaida. bet realiai manau normalus pirkejas susisiektu su zmogumi, jei jam keltu itarima ar naeiskuma adresas  g.gif

pardavejas gali sakyt ka nori - payplas jei anas neirodys kad tu gavai - byle spres tavo naudai cool.gif
Atsakyti
Kalėdinė siunta
MAZEIKIAI
1. [U]Smelio migla (priimu pas save, senamiesty)
2. Etra

KAUNAS, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. mam2ka
3. Žalioji_Fėja

KAUNAS, Dainava
1. Milda Z.
2. Jurgita S (anira12)
3. Erika A. (erikaa)
4. Lizarde
5. Natalia V (natalia77)
6. Ugvilė
7. ligituka

VILNIUS ( Bajoru Kalvos, Santariskės)
1. Kadanta
2. Duti
3. fruttys
4. julijandra.

SANTARISKIU kooperacija 2
1.Anushka_1312
2.Ieva MB
3.Michailas B
4.Inga++
5 Ina L
6. Iriska
7. Linote
Sarasiukas uzdarytas

VILNIUS (VIRSULISKES, darbo metu GEL.STOTIS)
1. katerinka0907
2. Mėnulė (jei kas nors bus)
3. rutcka (Rūta K.)
4.*kakava*

ALYTUS priimsiu visu ( kada perduosiu i Druskininkus nieko nezinau
1 bbiitute
2,daiva78jon
3. MAMA7411 (jei atsirastų kas iš Varėnos, jungčiausi prie varėniškių smile.gif )
4. Cinnamonaa

KAUNAS-SILAINIAI
1. ingridziukas34(Ingrida K)priimsiu visu
2. Astukasas
3. Smiltute11
4. pickutis (Vita G)
5. žemuogienė (Dovilė P.)
6. Martyna
7. Viotinola
8. eufrozina
9. groovy

Vilnius, žirmūnai.
1. Murčikas
2. Natina
3. Azalija-777
4. giedre.vilnius
5. IruleW
6. Ver
7.Lineta D.
--------------
Žirmūnai uždaryti.
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 12 13, 16:45)
Sveikos,
gal kas iš Marijampolės laukiat siuntinuko su Kalėdine siunta? norėčiau prisijungti...  blush2.gif

Galiu priimti i Alytu mirksiukas.gif o paskui pristatyti jums i Marijampole, tik del pristatymo datu nieko nepazadu smile.gif
Atsakyti
Siandien 7 ryto mane pazadino laiskininke. Siaip ji siuntu jau seniai nebenesa, bet kadangi mane is pasto jau pazista, tai atejo pasiklausti, kaip taip gali buti, kad adrsas mano, o zmogus nurodytas kitas doh.gif tai jei ne pastininke, tos siuntos as negavciau, nes ji registruota, o as tai ne Lina j., arba man reiktu ieskoti to zmogaus ir ta lapuka atiduot. ir siaip, jei siunta yra ne mano, kodel ja siuncia man blush2.gif o ne asmeniskai tam zmogui, kuriam buvo skirta.

tas pats su kurjeriais is siauliu, lekiau namo, galvojau mano kazka atveze, ir vel ne mano, o giedres g.gif
Atsakyti
Kaip čia taip keistai g.gif
Atsakyti
na kaip suprantu as priimu kooperacija, ir jei nukeliavo ne ten, siuncia vistiek man, bet tu zmoniu vardu, kas yra biski kesita, nes ir kurjeris nenorejo tos siuntos atiduoti, as gi ne giedre, tai visus dar teko itikineti, kad cia tikrai man doh.gif butu mano vyras, tikrai nepriimtu nei vienos siuntos, sakytu tokiu cia nera ir vaziuotu viskas atgal tada.
Atsakyti