Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Change, jaučiu suprantu tave. Man pirmus tris menesius kartais užsinorėdavo skiriamojo ženklo, kai bijojau reikiamą greitį paimti ir įsimaišyti staigiai į eismą. Dabar nebijau, visai nenoriu tokių skiriamų ženklų ir labai džiaugiuosi, kad jų nėra pas mus.
Mb man yra pasakęs, kai tik pratinausi važiuti per vieną atkarpą kur jam pačiam nesmagu, įsijungt avarinį jei jaučiu, kas sunkiai įsipaišysiu, o ten greitis nemažas, o kelias toks siauras, kad sunku suvokt, kad dar ten ir dvi juostos tarp betoninių sienų aukštu, kaip tunelis ir dar su posūkiu staigiu. Važiuoju ten dažnai ir vis primenu, bet taip ir nereikėjo jungt. Manau avarinis geriau įspės aplinkinius, kad kažkas su manim negerai, nei kažkoks lapas.

Vakar vežu vaikus į lietuvišką mokyklą. Sustoju tiesiam kely, ant raudonos šviesos. Šalia sustojo mažytė fiesta. Matau akies kraštu, kad ardosi ir gasdina mane. Galvoju kas gi bus. Ir ką, įsijungia žalia, aš judu normaliai, o tas mina iš vietos. Mano mašinos įsibegėjimo laikas gerokai greitesnis nei jo, man naturaliai gaunasi greit pasivyti, nors nesiveju aš jo, važiuoju savo juosta. Kad pradėjo stumti mane nuo kelio blink.gif Asilas kažkoks blink.gif Tada tikrai džiaugiausi, kad vairuoju baleika. Liko jam pauostyti mano gazolį. Nežinau kuo būt baigesi ir kur policija tokiais momentais randasi umn.gif: Man jau buvo nusiš jei gaučiau baudą už greitį. Geriau susimokėt, nei būt asilo nustumta į kuvietą.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 27, 19:31)
Change, jaučiu suprantu tave. Man pirmus tris menesius kartais užsinorėdavo skiriamojo ženklo, kai bijojau reikiamą greitį paimti ir įsimaišyti staigiai į eismą. Dabar nebijau, visai nenoriu tokių skiriamų ženklų ir labai džiaugiuosi, kad jų nėra pas mus.

Va va,man taip is pradziu irgi buvo,pradzioje tikrai labai padejo tas zenkliukas,bet dabar jau kazko man jo nesinori ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 27, 18:16)
Kazkaip ne taip pasakiau,nes visos ne taip mane supratot,man nusivilpti,kas ka kalba apie klevus,tik mane nervina,ju nuomone apie klevus,kuri ir isaukia nekoki elgesi kelyje,tas noras vis aplenkti,nenusileisti,jautimas pirmumo,nes jis jau nebe klevas.I kalbas tai as jau senai nekreipiu demesio,bet elgesiui kitu zmoniu esu neabejinga biggrin.gif .
As tiesiog gerai jauciuosi vairuodama,jauciu malonuma,gerai vaziuoju,kaip klevukas,bet dar nesu gera vairuotoja smile.gif .Iki to dar reikia daug padirbeti smile.gif .

Change, labai palaikau tave ir kažkada buvau įsivėlusi į diskusiją šioje temutėje, nes nesiklijavau aplamai klevo (tikiuosi, dabar neįsivelsiu biggrin.gif ). Taip, kad ne visos tavęs nesuprato-puikiai tave suprantu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 27, 18:51)
uzsiputojo zmogus.. kas man teises dave,kai as keliu neprisimenu.  lotuliukas.gif

normaliai lotuliukas.gif kaip tik Regitroj buvo klausimas kaip į sodą nuvažiuot. wink.gif
Beje, uošvienės bolidą klasiškai aprašei. thumbup.gif

Na aš irgi matau kartais akivaizdžiai, kad kai kurių vairuotojų psichologijai trukdo lapelis. Atsistoja priešais kai sankryžoj pirma stovi, tokį nufilmavus iškart bauda turėtų būt (ar žinojot, kad už stop linijos kirtimą numatoma bauda nuo 100 iki 300lt), arba nori aplenkt kai važiuoji lėtam sraute, nes galvoja, kad čia tik klevas lėtai važiuoja, vengia atsistot iš paskos, net trukdo važiuot... Bet yra ir tokių, kurie net neatkreipia dėmesio, kaip mano sesė sakė 'bet tikrai, gal jis antrą kartą vienas gatvėj, gal reik pasisaugot'. biggrin.gif Iš esmės nepasakyčiau, kad daug tokių "kenkėjų" yra, čia labiau pavieniai atvejai, net pypinimų negirdžiu.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 01 27, 17:57)
Gal todėl,kad dar nesijaučiu lygiaverte,tai galiu ir visą mašiną apsiklijuot tais klevais g.gif

Iš pradžių ir aš taip jaučiausi. Aš klevas, bijokit manęs, pasitraukit, nesikabinėkit!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif Čia ne dėl nežinojimo ką gatvėj daryt, bet šita mašina mane nervavo. smile.gif Paskui praeis, jau kaip važiuosi, taip, ar su lapu, ar be jo.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 01 27, 19:31)
Geriau susimokėt, nei būt asilo nustumta į kuvietą.

Tai va, bet kada gali atsirast idijotų. doh.gif O kas ta(s) kuvieta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 01 27, 19:43)
Change, labai palaikau tave ir kažkada buvau įsivėlusi į diskusiją šioje temutėje, nes nesiklijavau aplamai klevo (tikiuosi, dabar neįsivelsiu biggrin.gif ). Taip, kad ne visos tavęs nesuprato-puikiai tave suprantu  rolleyes.gif .

smile.gif Del lapo klijavimo as nuomones nepakeiciau smile.gif ,bet anksciau man nerupejo,yra jis,ar ne,o dabar jau kitaip jauciuosi,pasikeite poziuris i tai biggrin.gif .Nera tai didziule problema,bet kuo toliau,tuo labiau ji norisi nusiimti ax.gif .Sunku paaiskinti del ko,bet dziugu,kad kazkas mane supranta smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 27, 19:01)

Tai va, bet kada gali atsirast idijotų. doh.gif  O kas ta(s) kuvieta? biggrin.gif

tipo i griovi.. ar kaip.. krc.. ten kur kelio nera biggrin.gif
Atsakyti
Kliamka, kuvietas= griovys doh.gif
Atsakyti
Mano mašiniuke apšarmodavo langas IŠ VIDAUS per šalčius. Ar kas nors turi tokią keistą problemą?
NEseniai buvo straipsnis Lietuvos ryte, kodėl taip yra-tipo, nereikia duoti viso karščio ant langų, nustatyti mažesnį gūsį, o ne visą galingumą. Reikės pabandyti, tik kad kelinta diena niekur nevažiuoju, bo gripuoju.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 01 27, 21:53)
Mano mašiniuke apšarmodavo langas IŠ VIDAUS per šalčius. Ar kas nors turi tokią keistą problemą?
NEseniai buvo straipsnis Lietuvos ryte, kodėl taip yra-tipo, nereikia duoti viso karščio ant langų, nustatyti mažesnį gūsį, o ne visą galingumą. Reikės pabandyti, tik kad kelinta diena niekur nevažiuoju, bo gripuoju.

Masinoj kazkur yra dregme,gal po kojom kilimeliai slapi? Visa karsti masinoj duoti gali-greiciau pradzius,bet taip pat reikia ir vedinti (as saviskej visada ir ziema,ir vasara laikau paleidus vejeli,kad is lauko nuolat oras eitu,karsti reguliuoju pagal poreikius,bet pucia visada),grizus-palaikyk atidarytas dureles kad susivienodintu temperatura masinoje ir lauke,tada ant langu neses kondensatas...bet jei masinoj kazkur slapia-reikia ta dregme isgyvendinti,kad nebutu tokiu problemu... smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kad apšvietėt. smartass.gif

Singe, pasižiūrėk visuj kur drėgmė gali būti. Sveik greičiau ir eik langų gremžt. biggrin.gif 4u.gif
Aš kai pasiėmiau iš meistrų mašiniuką tai visi visutėliai langai buvo apšalę iš vidaus, ot turėjau gražaus darbelio. biggrin.gif turbūt buvo dureles nuėmę, ar atidarytas laikė, nžn tiksliai tai gal tas įtakojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 27 sausio 2013 - 21:32
kaip gerai,kad as tokios problemos nebeturiu... seip taip buvo gal tik 1k. Po remontuko. del to kad viduje silo,o as atidariau duris.
Pries radiatoriaus pakeitimo.. Viskas aprasodavo.. Ir viskas viduje uzsaldavo.. Tai isore valydavau.. Ir vidu su gremztuku.. Laukdavau,kol prades tirpti.. Netirpsta..sluoksnis didelis... Gremzdavau biggrin.gif
o dabar isore pagramdai.. Ir sedies.. Viduje langai neaprasoti smile.gif xe..
Atsakyti
pas vyra rasodavo langai, bet ismete guminius kilimelius ir viskas liux thumbup.gif sake,po jais susikaupus dregme nedziuna, todel ir rasoja unsure.gif
Atsakyti