Deja, deja, bet žioplio lengvatu pas mus gatvese TIKRAI NERA

,kai mano patirtis buvo tik pora sav., buvau pora kartu negyvai užpypinta del žioplumo ,ir niekam nebuvo įdomus priklijuotas klevas, vienas net aplenkus dar papypino ir pasukiojo pirštu

,nors žioplumas buvo tik tame, kad
sustojau nedavažiavus STOP linijos 
,ir tikrai žinau kad daug patyrusiu vairuotoju padaro tokiu klaidu kaip aš tada, bet niekas jiem ten nepypina, ir užlindineja prieš švesofora, ir lenke
Dabar kažkaip nebepastebiu jau tokiu veiksmu, nes jau ir vairavimo stilius pasikeite, ir nekreipiu demeio į durnius, bet palaikymo iš kitų vairuotojų pradžioje del klevo man tikrai nebuvo, gal čia tik man, nežinau, o dabar jis man netrukdo, lai sau buna, tas lapas
Veja,as daznai sustoju nedavaziavus stop linijos,ir cia jokiu budu ne klaida-mieste yra gana daug tokiu vietu,kur stop linija nupiesta kiek per arti sankryzos-i desine sukantys autobusai ar siaip sunkiasvores sunkiai isipaiso i posuki...O visokius tokius pypintojus zioplius,nezinancius,kam stop linija reikalinga-laabai megstu uzspausti sankryzoje ir pasedeti pailseti rankas ant vairo susidejus kol anie issikrapstys...