Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2013 01 28, 13:46)

Tas lapas absoliuciai jokiu lengvatu nesuteikia,tai tik perspejimas kad sito vairuotojo gal reiketu pasisaugoti kiek,gal jo reakcija gali buti kiek letesne ar jis gali kazko nepamatyt per nepatyrima,ir tiek...kokios cia gali buti lengvatos gatveje... blink.gif  O tai,kad laiko normalu atstuma kaip priklauso-kokia gi cia lengvata,ant siknos nelipti? lotuliukas.gif

Ant šiknos turi nelipti ir be lapo, bei laikytis saugaus atstumo. Kaip jau panos rašė, kad ar su lapu ar be, gali ir į bagažinę sulįst nekantruoliai ir visko kito pasitaiko. Vėl gi, kam tas lapas tada žmonėms, kurie turi didelė stažą, bet važinėja su lapu ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 21:50)
Ant šiknos turi nelipti ir be lapo, bei laikytis saugaus atstumo. Kaip jau panos rašė, kad ar su lapu ar be, gali ir į bagažinę sulįst nekantruoliai ir visko kito pasitaiko. Vėl gi, kam tas lapas tada žmonėms, kurie turi didelė stažą, bet važinėja su lapu ?

Manyčiau tam, kad nereikėtų jo lupinėti, nes kažkas iš šeimos vairuoja, o neturi stažo dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 28, 19:42)
Deja, deja, bet žioplio lengvatu pas mus gatvese TIKRAI NERA  verysad.gif ,kai mano patirtis buvo tik pora sav., buvau pora kartu negyvai užpypinta del žioplumo ,ir niekam nebuvo įdomus priklijuotas klevas, vienas net  aplenkus dar papypino ir pasukiojo  pirštu  unsure.gif  ,nors žioplumas buvo tik tame, kad sustojau  nedavažiavus STOP linijos  verysad.gif  ,ir tikrai žinau kad daug patyrusiu vairuotoju padaro tokiu klaidu kaip aš tada, bet niekas jiem ten nepypina, ir užlindineja prieš švesofora, ir lenke
Dabar kažkaip nebepastebiu jau tokiu  veiksmu, nes jau ir vairavimo stilius pasikeite, ir nekreipiu demeio į durnius, bet palaikymo iš kitų vairuotojų pradžioje del klevo man tikrai nebuvo, gal čia tik man, nežinau, o dabar jis man netrukdo, lai sau buna, tas lapas  biggrin.gif

Veja,as daznai sustoju nedavaziavus stop linijos,ir cia jokiu budu ne klaida-mieste yra gana daug tokiu vietu,kur stop linija nupiesta kiek per arti sankryzos-i desine sukantys autobusai ar siaip sunkiasvores sunkiai isipaiso i posuki...O visokius tokius pypintojus zioplius,nezinancius,kam stop linija reikalinga-laabai megstu uzspausti sankryzoje ir pasedeti pailseti rankas ant vairo susidejus kol anie issikrapstys... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai kurie vairuotojai,dar labiau neprognozuojami buna,nei klevukai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 21:50)
Vėl gi, kam tas lapas tada žmonėms, kurie turi didelė stažą, bet važinėja su lapu ?

Todel,kad daugelis seimu turi tik po viena masina,ir ja vazineja visi,taip pat ir tas neturintis stazo...as vazineju su lapu nes dukra neturi stazo (ji kol kas nevazineja,ziema neleidziu,nes padangos prastos,bet nutirpus sniegui-vaziuosim... ax.gif o gal dar ir ziema i aikstele nusivesiu ja ax.gif ),taip pat keli mano kolegos irgi vazineja su lapu nes vaikai neturi stazo-o masina naudojasi visi...Tas lapas gi ne kokia bausme,nieko jis ten netrukdo ir jokio diskomforto nesukelia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2013 01 28, 18:38)
g.gif MB niekada nesiskundė, kad jam su klevu važiuojant kas kitaip elgėsi.

.... kaip cia taip ? kitus tai bando uzkisti,aplenkti net wink.gif dauguma biggrin.gif

QUOTE(Kliamka @ 2013 01 28, 19:56)
O kol atgremžiau šiandien ryte langus iš vienos pusės blink.gif  blink.gif  doh.gif  siaubekas, maniau nebevažiuosiu, gremžtukas neima nors tu ką, maniau jau eisiu vandens atsinešt, bet kadangi kiti langai gerai valėsi tai sukaupus jėgas šiaip ne taip prasivaliau, bent veidrodį, kad matyčiau. doh.gif

purskikli nusipirk smile.gif as tokiais atvejais naudoju ..uzpurskiu.. nuvalau valytuvais.. ir sausu skuduru. ax.gif

oj tie klevai...lengvatos doh.gif lotuliukas.gif
lig su zenklu klevui kelias salutinis pagrindiniu tampa biggrin.gif ir t.t.

Mane tai siutina tie ,kurie parkovkei pasistato belenkaip masina.. doh.gif nu blin.. per ta asaba as turiu salia statyt.. ir vos islisti is masinos.. arba pasistato taip,kad tik motociklas tilps.. per dvi vietas..skersai..
uztenka tokiu paziuret akropolio aiksteleje..ir be klevu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 28 sausio 2013 - 21:11
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 28, 22:10)
.... kaip cia taip ? kitus tai bando uzkisti,aplenkti net wink.gif dauguma biggrin.gif

Gal del to,kad jis pats visus aplenkineja ir uzkisineja lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 28, 22:10)
uztenka tokiu paziuret akropolio aiksteleje..ir be klevu. doh.gif

O gal todėl be klevų, kad klevus ne lygis klijuotis smile.gif
Nors šiaip tai... Va mano draugė išsilaikė teises jau prieš metus ir per tą laiką vairavo gal du kartus. Per likusius metus jaučiu bus panašiai. Tai po dviejų metų važinės be klevo, bet su patirtim tai neaišku kaip.... Manau daug tokių. Aišku pilna ir tokių kurie neaišku dėl ko "neišauga iš klevo amžiaus".
Papildyta:
QUOTE(*Change* @ 2013 01 28, 22:13)
Gal del to,kad jis pats visus aplenkineja ir uzkisineja  lotuliukas.gif .

Tikrai ne. Yra padorus vairuotojas. Apskritai ne jo natūroj tokie dalykai, kaip užkišinėjimai. Bet kitų elgesį kelyje pastebi. Tačiau tikrai niekada nesakė, kad važiuojant su klevu jam kas pasikeistų kelyje.
Buvo laikas ir su mano M važinėjo. Nesiskundė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 28 sausio 2013 - 21:24
QUOTE(anikute @ 2013 01 28, 22:19)

Tikrai ne. Yra padorus vairuotojas. Apskritai ne jo natūroj tokie dalykai, kaip užkišinėjimai. Bet kitų elgesį kelyje pastebi. Tačiau tikrai niekada nesakė, kad važiuojant su klevu jam kas pasikeistų kelyje.

Per mazai vazinejo smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2013 01 28, 22:19)
Buvo laikas ir su mano M važinėjo. Nesiskundė  schmoll.gif

Kas del M raidziu ir visu mokinuku,tai visada juos aplenkiu,nes per letai juda jie smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 28, 21:13)
Gal del to,kad jis pats visus aplenkineja ir uzkisineja  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif

Anikute.. manau dar plius.. kad nusisikti ant kito . px tilps salia kas nors ar ne.
bet poto gi verkslena,kad kazkas dureles subraize. galvot reikia. galvot.
niekada nenueinu nuo masinos.. jei matau,kad kitam bus sunku isvaziuot.. plius,kad tiesiog mano masina saugesne liktu. rolleyes.gif nesubraizyta,neaptrankyta.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 28, 22:25)
Per mazai vazinejo smile.gif.
Papildyta:

Kas del M raidziu ir visu mokinuku,tai visada juos aplenkiu,nes per letai juda jie  smile.gif .

g.gif Tai mano stažas per mažas, kad niekas man nekliūna, tai MB per mažai važinėjo g.gif Jeigu jau taip dažnai visiems klevams kenktų kelyje, tai per tuos penkis mėnesius gal būtų pajutęs ką nors?
O gal problemos kitur?

Nu va, jūs mokinukus aplenkinėjat, o kitiems gal jūs per lėtai ar nesaugiai važiuojat. Maža kaip kam atrodo.
Atsakyti
ką tik grįžau. Lauke dargana, lietus, o daugybė mašinų važiuoja be šviesų unsure.gif
Atsakyti