Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Taurė @ 2013 02 02, 19:11)
Blondine matyt irgi  g.gif
savo kompiuterizuota siuvimo masina studijuoju, nes man tai malonumas ir atsipalaidavimas.
Automobilis man tik vezantys ratai. Nors vairuoti labai patinka.

Blondine visiska biggrin.gif .
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos
Vakar būvo ir man stabdžiai trumpai pradinge blink.gif ,nors tvarkingai lankiau vairavimo kursus, negirdejau kad turi jie tokią savybę kartais dingti lotuliukas.gif ,nors šiaip buvo visai nejuokinga, kai važiuojant nuo kalniuko PIRMA PAVARA pradejau stabdyti, o mašina važiuoja sau blink.gif , turejau praleist kitas mašinas, o sustabdyti negaliu blink.gif ,gerai vairuotojai supratingi buvo, kažkaip apvažiavo mane, nes atbula pakilti į kalniuką per leda negalėjau
Del mašinos benzą užsipilu pati, po kapotu ko reikia viska randu, patikrinu, ir dapilu jei reikia, bet man tai patinka, norėčiau žinot daugiau
Vat dabar man kažkokie keisti garsai girdisi važiuojant nuo galiniu ratu, reikia į servizą, dabar įsivaizduokit atvažiuosiu į servisą blondine su kliavu lapu ir sakysiu man ten kažkokie garsai keisti...,nujaučiu vyrukų reakcija... lotuliukas.gif ,teks vyrą del kvapo į mašiną sodinti, o norečiau atvažiuoti ir pasakyti, nu pvz. man pakeiskit prašau ta ir ta detale ir nesijausti kvailai, bet čia kiekvienam savo, kažkam tai neidomu ir tai normalu, mes gi skirtingos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 02 vasario 2013 - 19:41
QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 02, 20:40)
Vat dabar  man kažkokie keisti garsai girdisi važiuojant nuo galiniu ratu, reikia į servizą, dabar įsivaizduokit atvažiuosiu į servisą blondine su kliavu lapu ir sakysiu man ten kažkokie garsai keisti...,nujaučiu vyrukų reakcija...  lotuliukas.gif  ,teks vyrą del kvapo į mašiną sodinti, o norečiau atvažiuoti ir pasakyti, nu pvz. man pakeiskit prašau ta ir ta detale ir nesijausti kvailai, bet čia kiekvienam savo, kažkam tai neidomu ir tai normalu, mes gi skirtingos

Tikrai nesijausciau kvaila,pasakius servise,kad man ten gale kazkas bilda,patikrinkit,kodel tureciau?Nevisi ir vyrai zino,kas ten bilda,ar kas sugedo,net sakyciau,kad dauguma nezino,kas negerai su masina.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 02 02, 21:44)
Tikrai nesijausciau kvaila,pasakius servise,kad man ten gale kazkas bilda,patikrinkit,kodel tureciau?Nevisi ir vyrai zino,kas ten bilda,ar kas sugedo,net sakyciau,kad dauguma nezino,kas negerai su masina.

Aišku kad ir ne visi vyrai žino, bet deja mūsų paslaugų kokybe tokia, kad jei ko nežinai, tai to gali ir pasinauduot, mano draugei neseniai "užmiršo" detale atgal įdeti, o kai vyras atvažiavo aiškintis, pasake tai gi jinai jum nebereikalinga, o ten metalui priduoti galma blink.gif

Vakar važiavau 12 nakties per miestą ir kaifavau ,tuščia, mašinų nera, įjungiau muziką garsiau ir niekur neskubant važiavau, o tai vis kažkur skubam, begam, vis turi žiuret kad su srautu, tinkamu greičiu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 02 02, 18:55)
Kam mokytis technine dali jei nusiperki auto su nemokama keliu metu garantija ? Tam auto nenutiks jokio rimto gedimo kol juo vazinesiu.

Kžkaip neprisimenu,kad būčiau minėjus,kad reikia mokytis apie mašinos sandarą g.gif Jei mokėjimas pakeisti ratą ar pakelti kopotą yra mašinos techninės dalies detalus išmanymas,tai jau tiek to,nesiginčysiu biggrin.gif O genda ir naujos mašinos-kai kada ir iš gamyklos nuriedėjusi jau turi defektą,deja...

QUOTE(*Change* @ 2013 02 02, 20:44)

drinks_cheers.gif Nesijaučiu ir aš.Ir vyrai dažnai nežino,kas ten kur bilda-todėl ir yra autoservizai,kitaip patys viską susitvarkytų.Kad yra tokių moterų kaip denaxa ,aplamai nežinojau ax.gif
Change aš irgi nesiruošiu nei tų ratų pati keist,nei mašinos remontuot,nepriklausomai nuo to,kad turiu vyrą ar ne:D Tik netikiu,kad mašinai po kopotu pradėjus rūkt,pultum pirmiausiai vyrui skambint,o ne griebtum gesintuvą biggrin.gif O jei tą vyrą pati ligoninėn vežtum,pavyzdžiui po kokios buitinės traumos ar nuo skausmo dėl apendicito besiraitantį ir padangą nuleistų?Išspirtum lauk vargšą,kad padangą pakeistų blink.gif Negali žmogus apsisaugot nuo tokių situacijų...
Atsakyti
Kaip geriausia drausti mašiną, jei mažas stažas (primi metai). Čia http://www.adraudimas.lt/kainos/ ,kur "norintiems sutaupyti" rašo, kad registruot ant vyresnio ir tada jų skaičiuoklėjėje http://www.adraudima...ilio-draudimas/ pažymėti "TP vairuos jaunesnis vairuotojas". Bet ar tokiu atveju galios tas draudimas, jei aš įvykį padarysiu, kokiai brangei mašinai? Ar mokės draudimas žalą?
Atsakyti
Adija
''Tik netikiu,kad mašinai po kopotu pradėjus rūkt,pultum pirmiausiai vyrui skambint,o ne griebtum gesintuvą''
ne.. pofik gi. tam yra draudimas ir garantija. tegu dega wink.gif

Taure as dirbu irgi sunku darba. buna kad ir per 3 darbus lakstau...bet elementarius dalykus doh.gif KAPOTA ATSIDARYT g.gif
dzyn man jau tas Tavo sedejimas masinoje.-5 ar +40 .. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 02 vasario 2013 - 20:16
na baikite pyktis ax.gif 4u.gif
as asmeniskai manau, kad reiketu bent elementarius dalykus zinoti, kaip kapota atsidaryti, ka kokia lempute reiskia, kur tepalai keiciami ir pan., Manau ir noriu zinoti tai, ne del kazkokio mados jausmo ar dar kazkokiu priezasciu, o del to, kad jauciuosi bent kiek saugiau. MB ismano apie masinas nemazai, bet jei koks atvejis - nesu garantuota, kad jis itin skubiai atlektu, lyg neturedamas savu reikalu ir tik laukia kada as cia su kokia beda pasuksiu g.gif tai vat. o ir siaip man aiskiau butu, jei pvz telefonu pasakytu, patikrink tepalu lygi, tai nereiketu bent aiskinti kaip tai daryti.
Bet visos skirtingos, visu poziuriai skirtingi. Vienoms to reikia, kitosm ne. Gal kada prireiks, ir mastymas pasikeis.
MB mano, kad as zinau neuatenkamai net, tureciau daugiau zinoti, o pasirodo kai kurios net tie kiek as nezino g.gif

manau diskusija beprasme, dauguma issake savas mintis ir uzteks. Keiskime tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 02, 20:56)
Aišku kad ir ne visi vyrai žino, bet deja mūsų paslaugų kokybe tokia, kad jei ko nežinai, tai to gali ir pasinauduot, mano draugei neseniai "užmiršo" detale atgal įdeti, o kai vyras atvažiavo aiškintis, pasake tai gi jinai jum nebereikalinga, o ten metalui priduoti galma  blink.gif

Dabar jau kalbi apie visai kas kita,o as kalbejau apie tavo paskayma,kad butu bega pasakyti,kad kazkas bilda wink.gif.Tai,apie ka dabar parasei,cia jau atskira tema butu smile.gif .
QUOTE(adija5 @ 2013 02 02, 21:08)
Change aš irgi nesiruošiu nei tų ratų pati keist,nei mašinos remontuot,nepriklausomai nuo to,kad turiu vyrą ar ne:D Tik netikiu,kad mašinai po kopotu pradėjus rūkt,pultum pirmiausiai vyrui skambint,o ne griebtum gesintuvą biggrin.gif O jei tą vyrą pati ligoninėn vežtum,pavyzdžiui po kokios buitinės traumos ar nuo skausmo dėl apendicito besiraitantį ir padangą nuleistų?Išspirtum lauk vargšą,kad padangą pakeistų  blink.gif Negali žmogus apsisaugot nuo tokių situacijų...

Kas butu ,jei butu...nemegstu apie tai kalbeti,nes tai beprasmiska.Kai bus,tada ir pasakysiu,kaip elgiausi.O jei pradetu kazkas rukti,nepergyvenk,kapota atidaryti moku,gesintuva turiu,taigi... smile.gif .
Negali zmogus visko moketi wink.gif.
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2013 02 02, 21:23)
na baikite pyktis  ax.gif 4u.gif 
as asmeniskai manau, kad reiketu bent elementarius dalykus zinoti, kaip kapota atsidaryti, ka kokia lempute reiskia, kur tepalai keiciami ir pan., Manau ir noriu zinoti tai, ne del kazkokio mados jausmo ar dar kazkokiu priezasciu, o del to, kad jauciuosi bent kiek saugiau. MB ismano apie masinas nemazai, bet jei koks atvejis - nesu garantuota, kad jis itin skubiai atlektu, lyg neturedamas savu reikalu ir tik laukia kada as cia su kokia beda pasuksiu  g.gif tai vat. o ir siaip man aiskiau butu, jei pvz telefonu pasakytu, patikrink tepalu lygi, tai nereiketu bent aiskinti kaip tai daryti.

Elementarius dalykus,reikia zinoti,bet to uztenka,manau smile.gif,visa kita palieku tam,kas puikiai tai ismano smile.gif .
O as garantuota,kad mano vyras is karto atleks,kai tik reikes,visada atlekia smile.gif.
Atsakyti
o juoka sukelia... nes pagal mane tai nenormaliai biggrin.gif
LT zmones ir prie -20 patys isipila.. ir nieko jiems neatsitinka biggrin.gif vejas ten ar uraganas.. maciau zmogu kuris viena ranka vairavo.ir benzo piles pats. o norinti padet neprileido. g.gif
o cia - keli laipsniai minuse. nezinau man BUTENT man .. tinginiai .priauge prie sediniu. ir dauguma ten tokiu ..angluose. mirksiukas.gif
nekalbu butent apie Tave TAURE.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 02, 22:08)
drinks_cheers.gif Nesijaučiu ir aš.Ir vyrai dažnai nežino,kas ten kur bilda-todėl ir yra autoservizai,kitaip patys viską susitvarkytų.

O aš pati noriu žinot kas ten bilda, aišku pakeisti/pataisyti negalesiu, bet žinot noriu, o jei reiketu pasinauduot gesintuvu ,tai nežinau ar mokečiau, teoriškai žinau, turiu, bet praktiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 02, 21:29)
O aš pati noriu žinot kas ten bilda, aišku pakeisti/pataisyti negalesiu, bet žinot noriu, o jei reiketu pasinauduot gesintuvu ,tai nežinau ar mokečiau, teoriškai žinau, turiu, bet praktiškai  doh.gif

Nori zinoti ji biggrin.gif .Kas bilda,dazniausiai suzinosi tik tada,kai masina uzsikelsi ir palysi po ja biggrin.gif ,o to tikrai nesuzinosi be serviso pagalbos biggrin.gif .
Atsakyti