QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 02, 20:56)
Aišku kad ir ne visi vyrai žino, bet deja mūsų paslaugų kokybe tokia, kad jei ko nežinai, tai to gali ir pasinauduot, mano draugei neseniai "užmiršo" detale atgal įdeti, o kai vyras atvažiavo aiškintis, pasake tai gi jinai jum nebereikalinga, o ten metalui priduoti galma
Dabar jau kalbi apie visai kas kita,o as kalbejau apie tavo paskayma,kad butu bega pasakyti,kad kazkas bilda

.Tai,apie ka dabar parasei,cia jau atskira tema butu

.
QUOTE(adija5 @ 2013 02 02, 21:08)
Change aš irgi nesiruošiu nei tų ratų pati keist,nei mašinos remontuot,nepriklausomai nuo to,kad turiu vyrą ar ne:D Tik netikiu,kad mašinai po kopotu pradėjus rūkt,pultum pirmiausiai vyrui skambint,o ne griebtum gesintuvą

O jei tą vyrą pati ligoninėn vežtum,pavyzdžiui po kokios buitinės traumos ar nuo skausmo dėl apendicito besiraitantį ir padangą nuleistų?Išspirtum lauk vargšą,kad padangą pakeistų

Negali žmogus apsisaugot nuo tokių situacijų...
Kas butu ,jei butu...nemegstu apie tai kalbeti,nes tai beprasmiska.Kai bus,tada ir pasakysiu,kaip elgiausi.O jei pradetu kazkas rukti,nepergyvenk,kapota atidaryti moku,gesintuva turiu,taigi...

.
Negali zmogus visko moketi

.
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2013 02 02, 21:23)
na baikite pyktis
as asmeniskai manau, kad reiketu bent elementarius dalykus zinoti, kaip kapota atsidaryti, ka kokia lempute reiskia, kur tepalai keiciami ir pan., Manau ir noriu zinoti tai, ne del kazkokio mados jausmo ar dar kazkokiu priezasciu, o del to, kad jauciuosi bent kiek saugiau. MB ismano apie masinas nemazai, bet jei koks atvejis - nesu garantuota, kad jis itin skubiai atlektu, lyg neturedamas savu reikalu ir tik laukia kada as cia su kokia beda pasuksiu

tai vat. o ir siaip man aiskiau butu, jei pvz telefonu pasakytu, patikrink tepalu lygi, tai nereiketu bent aiskinti kaip tai daryti.
Elementarius dalykus,reikia zinoti,bet to uztenka,manau

,visa kita palieku tam,kas puikiai tai ismano

.
O as garantuota,kad mano vyras is karto atleks,kai tik reikes,visada atlekia

.