Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

[quote=*Change*,2013 02 02, 22:28]
Dabar jau kalbi apie visai kas kita,o as kalbejau apie tavo paskayma,kad butu bega pasakyti,kad kazkas bilda wink.gif.Tai,apie ka dabar parasei,cia jau atskira tema butu smile.gif .

Nesakiau kad būtu geda, sakiau kad jausčiau diskomforta, kai atvažiuoji ir sakai -padaryk tą, nežinau ką, pažiurek ten-nežinau kur , aš norečiau žinot daugiau apie mašinas, aišku proto ribose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 02 vasario 2013 - 20:38
QUOTE(*Change* @ 2013 02 02, 20:33)
Nori zinoti ji  biggrin.gif .Kas bilda,dazniausiai suzinosi tik tada,kai masina uzsikelsi ir palysi po ja  biggrin.gif ,o to tikrai nesuzinosi be serviso pagalbos biggrin.gif .

nesutikciau. schmoll.gif Aisku cia pateiktas variantas tinka tiems/toms, kas visiskai nesupranta masinose.
O tie zmones, kurie nusimano koks garsas, bildesys ka reiskia, jau net ne servise esancio stendo arba savam garaze ant duobes uzvarytos masinos, zino kame reikalas. Tai jei Veja2 pvz nusimanantis vyras pasakytu ka sis garsas reiskia mazdaug (kartais tiksliai nusakyti negalima, bet...) tai po kurio laiko ji jau zino.
As jau ir tai turiu supratima, kokie garsai ir pasekmes sarnyrui sigedus, granatoms ir kt. dalykams (bet tema ne apie tai). tiesipg pastebejau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 02, 21:29)
teoriškai žinau, turiu, bet praktiškai  doh.gif

O aš vieną išpurskiau besipraktikuodama biggrin.gif

Nu bet ir sliduma nakty pas mus šianakt buvo-tiek keliai,tiek ir šaligatviai.Kol mašiną pasiekiau,plojausi kaip reikiant verysad.gif Prie perėjos sustojus,sunkiai bepradėt važiuot gali-sukasi ratai vietoj doh.gif be prakasų niekaip...Ir padangos naujutukės :ax:Slinkau kaip sraigė,o vis tiek ant posūkių panešiojo-grynas ledas. Neįsivaizduoju,kaip su plikesnėm pavažiuot įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 02 02, 21:38)
Nesakiau kad būtu geda, sakiau kad jausčiau diskomforta, kai atvažiuoji ir sakai -padaryk tą, nežinau ką, pažiurek ten-nežinau kur ,  aš norečiau žinot daugiau apie mašinas, aišku proto ribose

Sakyk tai kaip nori,esmes nekeicia,nejausciau as nei diskonforto,nei dar ko nors biggrin.gif ,tam ir vaziuoju i servisa,kad suzinociau,kas yra biggrin.gif .Vyrai irgi to paties vaziuoja biggrin.gif .
Atsakyti
Dar man čia būvo cirkai ,kai daug sniego buvo, parvažiuoju į darbą, o kelnių dešine puse visa apačia šlapia ir dar baltom demem, kita diena kitas dedu -tas pats, kol pažiurejau kad aš su kelnem visą balą iš kilimeliu išsiurbiu , kaire kur sankaba mano labai aukšta, neseke kilimeliu, o dešine blink.gif , pasidejau nakčiai laikraščiu, kad sugertu dregme
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2013 02 02, 17:58)
Išvis nematau tikslo jums gintis, ginčytis ir priekaištauti. Tiesiog skirtingos šalys, skirtingas ir suvokimas.  smile.gif

drinks_cheers.gif va cia teisingi zodziai,visas sitas gincas-beprasmis... ax.gif As,pvz.,domiuosi,nes tai yra mano hobis,man tai idomu,idomu taip pat ir profesine prasme,su kolegom kokia nors technine tema,pvz.,apie stabdzius,galime valandu valandas diskutuoti ir nenusibos... ax.gif bet jei manes tai nedomintu-tai tikrai nesidomeciau...pvz.,nelabai ka moku daryti su kompu,jei kas-dukra kvieciuosi,ta pyksta,kad negaliu pati ismokti...tai cia tas pats,kas kitom su masinom,ismokt galeciau,bet-nu bloga man nuo tu kompu,nedomina visiskai,ir net jei nera kas padaro-as paprasciausiai neprisiverciu net pasidometi...nes neidomu... doh.gif lotuliukas.gif ir fotografuot praktiskai nustojau vien del tos priezasties,kad fotkes dabar tvarkomos su kompiuteriu,o ne tamsiam kambariuky prie raudonos lempeckos.. doh.gif tiesa,darbiniam kompiuteryje ismokau net kieta diska perkrauti-labai reikejo,kitaip butu darbo diena pasibaigus ir reiktu garazan vaziuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 02 02, 21:38)
As jau ir tai turiu supratima, kokie garsai ir pasekmes sarnyrui sigedus, granatoms ir kt. dalykams (bet tema ne apie tai). tiesipg pastebejau.  mirksiukas.gif

Na čia jau aukštasis pilotažas,bent man.Niekaip nesuprasčiau pagal tuksenimą,kas tai mašinai yra.Nes žalio supratimo neturiu,kas tas šarnyras ar granata biggrin.gif

QUOTE(denaxa @ 2013 02 02, 23:25)
drinks_cheers.gif va cia teisingi zodziai,visas sitas gincas-beprasmis... ax.gif

Na mes ir nesiginčinam-savo nuomonę išsakėm ir tiek ax.gif

Aš tai vis pamastau dėl tų klevukų ir to dviejų metų stažo:nu niekaip negalėčiau pasakyt,kad aš vairuoju geriau po Alytų trindamasi,nei tos kur po didmiestį kasdien važinėja schmoll.gif Eismas ne tas,todėl ir po keturių metų negalėčiau susilygint,jei tik po savo miestuką važinėčiau.Va Taurė po Ameriką duodasi-tai kaip jau tą vairavimą gali su mano palygint...Ten gi nenormalūs tie greitkeliai-MB vieną kartą ne ten persirikiavo,tai tikrai kokį 50 km važiavom,kol radom kur apsisukt ir atgal grįžt ax.gif Taigi,nesvarbu,kad turi tas teises du metus:svarbu dar kur ir kiek važinėji...
Atsakyti
Dienos sviesos lempos tikrai buvo jau 1995 gamintose masinose. Gal net ir 92, bet negaliu tiksliai pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 02, 23:02)
-Na čia jau aukštasis pilotažas,bent man.Niekaip nesuprasčiau pagal tuksenimą,kas tai mašinai yra.Nes žalio supratimo neturiu,kas tas šarnyras ar granata biggrin.gif
Na mes ir nesiginčinam-savo nuomonę išsakėm ir tiek  ax.gif

-Aš tai vis pamastau dėl tų klevukų ir to dviejų metų stažo:nu niekaip negalėčiau pasakyt,kad aš vairuoju geriau po Alytų trindamasi,nei tos kur po didmiestį kasdien važinėja schmoll.gif Eismas ne tas,todėl ir po keturių metų negalėčiau susilygint,jei tik po savo miestuką važinėčiau.Va Taurė po Ameriką duodasi-tai kaip jau tą vairavimą gali su mano palygint...Ten gi nenormalūs tie greitkeliai-MB vieną kartą ne ten persirikiavo,tai tikrai kokį 50 km važiavom,kol radom kur apsisukt ir atgal grįžt ax.gif Taigi,nesvarbu,kad turi tas teises du metus:svarbu dar kur ir kiek važinėji...

-oi nesakau, kad as jau kazkoks profas ir zinau viska. Tik tam tikrus dalykus. Yra tokiu (ir nemazai kas liecia detales, kad visai nezinau kas kaip ir kam), o pacius pagrindinius ir per tiek metu vazinejimosi (ne tik mano), bet ir artimuju, jau mazdaug pacius pacius pagrindinius dalykus su kuriais teko tureti bedu, kazkiek zinau. Vienu atveju uzia, kitu tukssena, kitu traska ir pan

- drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as tokiam eisme kaip Amerikoje, matyt, pasimesciau klevo lapas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 02 vasario 2013 - 23:27
QUOTE(m2ts @ 2013 02 03, 00:13)
Dienos sviesos lempos tikrai buvo jau 1995 gamintose masinose. Gal net ir 92, bet negaliu tiksliai pasakyt.

Neteko tokiu matyt...ir maniskej 96m. tokiu irgi nera...gabaritus-taip turi,bet atskiru dienos lempu-ne,maciau tokias tik naujose masinose... g.gif
Atsakyti
As bent jau nustebau ne del to,kad zmones nemoka ir nezino kaip taisyt savo auto. Bet del to,kad net nezino,kaip kapota atsidaryt. Tai vat Denaxa.. Kompa isijungt moki? Interna isijungti? Susirasti norimos info....
Juk nedarai taip. Dukra ateis ir ijungines tau pc. Nes aj man neidomu. Nenoriu nieko zinot biggrin.gif
bet jo ..as baigsiu sia kalba smile.gif nebekalbesiu biggrin.gif kiekvieno reikalas . A.d. Kad as moku tai padaryt smile.gif ir tiek
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 02 03, 01:29)
As bent jau nustebau ne del to,kad zmones nemoka ir nezino kaip taisyt savo auto. Bet del to,kad net nezino,kaip kapota atsidaryt. Tai vat Denaxa.. Kompa isijungt moki? Interna isijungti? Susirasti norimos info....
Juk nedarai taip. Dukra ateis ir ijungines tau pc. Nes aj man neidomu. Nenoriu nieko zinot biggrin.gif
bet jo ..as baigsiu sia kalba smile.gif nebekalbesiu biggrin.gif kiekvieno reikalas . A.d. Kad as moku tai padaryt smile.gif ir tiek

drinks_cheers.gif Aha...moku ijungt,isjungt,perkraut,forumuose paplepet...ir spausdint ismokau,raides susirast-dviem pirstais ta darau,bet gana greitai...dar uz buta moku susimoket internetu...ir dar googlu naudotis... doh.gif dar ismokau susikelti video medziaga,net ir ja iskarpyti-dukra pamoke,kai negyvai uzknisau... doh.gif bet darau ta sukandus dantis,labai nemalonus darbas ir labai reikia prisiversti... schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif bet irasyti i kompakta taip ir nesuprantu kaip-sita jau dukra daro doh.gif
Atsakyti