Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Jolanteleee @ 2012 12 06, 13:10)
As irgi turiu sias kelnes, tai su 98 per dupce, emau 7/8, bet jaucu nebuciau apsirikus, jei buciau emus vienu dydziu mazesnes 4u.gif

Ziuriu,kad manoji taip pat 98 biggrin.gif na bet db laukiuosi paskutines savaites, tai manau tikrai siek tiek mazes sikniukas, taiimti 5/6 r? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 12 06, 13:03)
ar 7 d. skaičiukų dar bus ?  rolleyes.gif  laukt ant dienų ?  rolleyes.gif

Manau, kad bus ax.gif Aš tik vakar pirmus gavau-tai, manau, jog tai tik pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2012 12 06, 14:16)
o tie tippy megstukai, labai didinti?

SU 83 krutine, turiu xxs, pats tas.
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2012 12 06, 13:16)
o tie tippy megstukai, labai didinti?

sako, kad didinti siek tiek, bet as kadangi pati nesu maza, tai pasiemiau M, bet mano peciai ne siauri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 06, 14:23)

o siaip koki devit dazniausiai?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 06, 12:05)
Man vienos geresnių mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man ir gap patiko labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 06, 14:23)

as su 83 cm turiu ir XXS, ir XS. XS maziau aptempta per rankas ir pecius, man gal net labiau patinka XS blush2.gif
Atsakyti
Labas, gal turi mergaitės 6pm nuolaidos koduką?
Atsakyti
Nu pasimatavu tuos aero ale vaškuotus džinsiukus, kur kelios temoje domėjosi, dydis man kaip ir tinka (nors būčiau tilpusi į mažesnius, bet pagal medžiagą nemanau, kad labai tempsis, tai gal gerai bus), ilgis ant ribos, bet tinka dar, tik jie tokie blizgūs, kaip su odinėm kokiom kelnėm jaučiuosi, nežinau kur aš išdrįsiu juos užsidėti ir prie ko g.gif biggrin.gif

Kur jūs visokius vaškuotus džinsus nešiojat?

Ir dar lyg komandai nepadėkojau už siuntinuką 4u.gif gymboree kokie grožiai sesei, šiandien pradžiuginsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 gruodžio 2012 - 13:42
Nusiunciau Jcrew, dabar lauksiu, kad uzsakyta:)))
Atsakyti
Merginos, gal jau matosi 275 iv. miestu dezute ? blush2.gif
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2012 12 06, 15:41]
Nu pasimatavu tuos aero ale vaškuotus džinsiukus, kur kelios temoje domėjosi, dydis man kaip ir tinka (nors būčiau tilpusi į mažesnius, bet pagal medžiagą nemanau, kad labai tempsis, tai gal gerai bus), ilgis ant ribos, bet tinka dar, tik jie tokie blizgūs, kaip su odinėm kokiom kelnėm jaučiuosi, nežinau kur aš išdrįsiu juos užsidėti ir prie ko g.gif biggrin.gif

Kur jūs visokius vaškuotus džinsus nešiojat?

Kokia klubu apimtis pas tave ir koki dydi emei? smile.gif Man su 98 apimtim 5/6 ar 7/8 imti? smile.gif

Na man tai grazu tokie dzinsiukai, turiu is Mustangu, bet jie tiesus, tai ant paslepia batus, o norisi batu ant tokiu dzinsu, ypac aukstu wub.gif oi kaip pasiilgau, greiciau ispereciau, soksiu i aukstakulnius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kur nesiot, net nzn ka cia pasakius... Vyras mano sexy sikniuko pasiilgo, tai tikiuosi su sitais dzinsais taip ir atrodysiu thumbup.gif (ot pasitikejimas savim blush2.gif )
Atsakyti