Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rejunjona @ 2012 12 06, 14:48)

Kokia klubu apimtis pas tave ir koki dydi emei? smile.gif Man su 98 apimtim 5/6 ar 7/8 imti? smile.gif

Imkit 5/6, nes as su 94 turiu 3/4, jie dar prasitampo ax.gif
Atsakyti
[quote=rejunjona,2012 12 06, 14:48]
[quote=aistuliaa,2012 12 06, 15:41]
Nu pasimatavu tuos aero ale vaškuotus džinsiukus, kur kelios temoje domėjosi, dydis man kaip ir tinka (nors būčiau tilpusi į mažesnius, bet pagal medžiagą nemanau, kad labai tempsis, tai gal gerai bus), ilgis ant ribos, bet tinka dar, tik jie tokie blizgūs, kaip su odinėm kokiom kelnėm jaučiuosi, nežinau kur aš išdrįsiu juos užsidėti ir prie ko g.gif biggrin.gif

Kur jūs visokius vaškuotus džinsus nešiojat?

Kokia klubu apimtis pas tave ir koki dydi emei? smile.gif Man su 98 apimtim 5/6 ar 7/8 imti? smile.gif

Na man tai grazu tokie dzinsiukai, turiu is Mustangu, bet jie tiesus, tai ant paslepia batus, o norisi batu ant tokiu dzinsu, ypac aukstu wub.gif oi kaip pasiilgau, greiciau ispereciau, soksiu i aukstakulnius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kur nesiot, net nzn ka cia pasakius... Vyras mano sexy sikniuko pasiilgo, tai tikiuosi su sitais dzinsais taip ir atrodysiu thumbup.gif (ot pasitikejimas savim blush2.gif )
[/quote]

Nu gražiai šiaip atrodo figūra man su jais, ypač užpakaliukas blush2.gif

Pas mane klubai 89 cm kokie, ėmiau 1/2, bet būčiau įtilpus ir į 0 manau smile.gif tai nežinau, bandykit pasiskaičiuoti kažkaip smile.gif
Papildyta:
[quote=krista08,2012 12 06, 14:50]Imkit 5/6, nes as su 94 turiu 3/4, jie dar prasitampo  ax.gif
[/quote]
Tai pamesiu aš saviškius, jei tempsis, ar daug pasitampo? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 gruodžio 2012 - 13:54
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 06, 14:41)
Nu pasimatavu tuos aero ale vaškuotus džinsiukus, kur kelios temoje domėjosi, dydis man kaip ir tinka (nors būčiau tilpusi į mažesnius, bet pagal medžiagą nemanau, kad labai tempsis, tai gal gerai bus), ilgis ant ribos, bet tinka dar, tik jie tokie blizgūs, kaip su odinėm kokiom kelnėm jaučiuosi, nežinau kur aš išdrįsiu juos užsidėti ir prie ko  g.gif  biggrin.gif

Kur jūs visokius vaškuotus džinsus nešiojat?

Ir dar lyg komandai nepadėkojau už siuntinuką  4u.gif  gymboree kokie grožiai sesei, šiandien pradžiuginsiu  wub.gif

O koks Jūsų ūgis jei ne paslaptis ? 4u.gif jeigu ilgis tik tik... mano 177cm, jaučiu trumpi būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 06, 14:54)
Nu gražiai šiaip atrodo figūra man su jais, ypač užpakaliukas  blush2.gif

Pas mane klubai 89 cm kokie, ėmiau 1/2, bet būčiau įtilpus ir į 0 manau smile.gif tai nežinau, bandykit pasiskaičiuoti kažkaip smile.gif
Papildyta:

Tai pamesiu aš saviškius, jei tempsis, ar daug pasitampo?  verysad.gif

ufff doh.gif nuraminot,k ad su 89 cm ir i 0 tiptumet, nes as su ateinancia dezute laukiu 0 dydzio, o mano uzpakaliuko apimtys tokios pat kaip jusu blush2.gif
bet as ne vaskuotu laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 06, 14:54)
Tai pamesiu aš saviškius, jei tempsis, ar daug pasitampo?  verysad.gif

Po dienos nesiojimo jau prasitampo siek tiek, bet maniskiai ne vaskuoti ax.gif Ypac keliai issimusa doh.gif Su vaskuociais gal taip nebus, bet man rodos Jums reikejo 0 imti ax.gif
aistuliaa, jeigu nesunku gal galit dzinsiuku foto is arti imesti i AZ, noreciau paziuret ar jie labai blizgus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2012 12 06, 14:54)
O koks Jūsų ūgis jei ne paslaptis ?  4u.gif  jeigu ilgis tik tik... mano 177cm, jaučiu trumpi būtų  g.gif

172 smile.gif tikria jums trumpi bus, nebent galima rinktis long, nepamenu g.gif tada tiktų

QUOTE(egluciauskas @ 2012 12 06, 14:55)
ufff doh.gif  nuraminot,k ad su 89 cm ir i 0 tiptumet, nes as su ateinancia dezute laukiu 0 dydzio, o mano uzpakaliuko apimtys tokios pat kaip jusu blush2.gif
bet as ne vaskuotu laukiu mirksiukas.gif

Aš turiu aero nevaškuotus paprastus džinsiukus 1/2, tai irgi pasitampę laisvoki kiek, manau, jei elastano yra, tai į jų firmos 0 neproblema įlįsti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2012 12 06, 14:56)
Po dienos nesiojimo jau prasitampo siek tiek, bet maniskiai ne vaskuoti  ax.gif Ypac keliai issimusa  doh.gif Su vaskuociais gal taip nebus, bet man rodos Jums reikejo 0 imti  ax.gif
aistuliaa, jeigu nesunku gal galit dzinsiuku foto is arti imesti i AZ, noreciau paziuret ar jie labai blizgus  4u.gif

Nu pažiūrėsiu, dar kartą reikės matuotis ir galvot, ar pasilikti tą dydį g.gif
Kai pasimatuosiu dar kartą, nufotkinsiu ir įmesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 06, 14:58)
Nu pažiūrėsiu, dar kartą reikės matuotis ir galvot, ar pasilikti tą dydį  g.gif
Kai pasimatuosiu dar kartą, nufotkinsiu ir įmesiu  4u.gif

4u.gif Aciu
Atsakyti
Kaip jums šitos JCrew kelnės? Gražios? g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/98334.jsp
Įdomu labai glamžytųsi medžiaga?
Atsakyti
LOCKETS gera baime lotuliukas.gif aisku mamom smagu tos mergaites bet vistiek uz tiek vyru kaip uz sienos..aisku mergaites drauges buna mamu.. wub.gif
Atsakyti
apie kuriuos cia dzinsukus kalbate?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 12 06, 14:01)
Kaip jums šitos JCrew kelnės? Gražios? g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/98334.jsp

grozis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 12 06, 15:13)
apie kuriuos cia dzinsukus kalbate?

aeropostale vaskuocius 4u.gif
Atsakyti