Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

QUOTE(SESIA @ 2013 01 25, 03:27)
As irgi norejau uzsakyti,bet  ............. ten po viena neparduoda.jo?

parduoda ir po vieną, prie užrašo 1 Piece Only, varnelę uždėkit 4u.gif
Tik kaina bus didesnė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 01 24, 20:01)
Sakykit reikia patarimo, siuo metu dukrytes ugis 83cm, kaip manot imti rubelius 90cm ar 100cm?
Kiek skaitau cia tai sako mazinti jie, ar nebus kad paimsiu 90 o bus mazas? g.gif

maniskis 104cm ugio, tai dauguma korejietisku rubeliu imama 110 - 120 dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 01 24, 18:01)
Sakykit reikia patarimo, siuo metu dukrytes ugis 83cm, kaip manot imti rubelius 90cm ar 100cm?
Kiek skaitau cia tai sako mazinti jie, ar nebus kad paimsiu 90 o bus mazas? g.gif

Daug kur yra dydziu lenteles, paziurekit gerai. Pas juos 4-5 m raso 100 cm ugis doh.gif
Atsakyti
PRIMINKIT, IKI KIEK DOLERIU NEAPMUITINA.
A 4u.gif CIU
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2013 01 25, 15:04)
PRIMINKIT, IKI KIEK DOLERIU NEAPMUITINA.
A 4u.gif CIU

Iki 75Lt. Tai paskaiciuokim pagal kursa. Bus apie 28 dol.
Atsakyti
Kita savaite planuoju uzsisakyt, paskaiciau sita tema ir issigandau del muitu biggrin.gif Na ok pirksiu ne daugiau kaip uz 75 lt. Tada tikrai neprikibs muitineje? Ar dar gali tekti irodinet kazka? g.gif ar yra buve kad perkat iki 75 lt ir vistiek tenka susimoket muita? g.gif
Ten kiekvienas drabuzelis is atskiro gamintojo, kaip ir ebej arne? Uzsakinet zadu ne tik sau bet ir porai draugiu. Bet gi jei kiekvienas drabuziukas is atskiro pardavejo, ir vieno nevirsija 75 lt kainos, tai neprikibs muitine???
Atsakyti
Aciu, tada kita savaite uzsakysiu rubeliu 100cm ugiui visgi, jei ka geriau daaugsim, tuolab kad mergyte nera smulkute tai gal tiks ir iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 01 26, 11:02)
Kita savaite planuoju uzsisakyt, paskaiciau sita tema ir issigandau del muitu biggrin.gif Na ok pirksiu ne daugiau kaip uz 75 lt. Tada tikrai neprikibs muitineje? Ar dar gali tekti irodinet kazka?  g.gif  ar yra buve kad perkat iki 75 lt ir vistiek tenka susimoket muita?  g.gif
Ten kiekvienas drabuzelis is atskiro gamintojo, kaip ir ebej arne? Uzsakinet zadu ne tik sau bet ir porai draugiu. Bet gi jei kiekvienas drabuziukas is atskiro pardavejo, ir vieno nevirsija 75 lt kainos, tai neprikibs muitine???

neturetu smile.gif
Atsakyti
O Maestro kortele atsiskaityti negalima?
Atsakyti
o Jus jau uzsisakinejot ir "ciupinejot" ju rubelius gyvai? man teko, ir tikrai deja nieko gero negaliu pasakyti. foto atrodo tikrai viskas labai grazu. bet kai gauni rubelius - atrodo ir modelis tas pats ir spalva....na bet medziagos..... nekalbu apie tai kad paskutiniu kelnyciu savo maziui viduj ties juosmeniu skylutes buvo biggrin.gif
negasdinu, bet .... 4u.gif
aisku, gal cia tik man taip "pasiseke" ir kitoms pasiseks geriau nei man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(esta_esta @ 2013 01 31, 20:30)
O Maestro kortele atsiskaityti negalima?

siaip kreditines berods reikia...
Atsakyti
užsisakiau aš visa virtuon šiandien, tai tikėtina kad jau kitą savaitę apsipirsiu ir aš jau korėjietiškus/kinietiškus grožius savo mažylei, nes jau tos tarpininkės doh.gif arba neaišku kas per vienos, arba kituose miestuose gyvena ir man jau su visais siuntinėjimais ir komisiniais tikrai labiau apsimoka pačiai pirkti smile.gif
kas dėl kokybės, tai tikrai baisu nusvilti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na man dar kol kas viskas ok del kokybes rolleyes.gif
Atsakyti