Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

QUOTE(vejunai @ 2013 01 17, 22:19)
NU KOL KAS NIEKO, KIEK SIUNCIAUSI smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gavo ir mes treningiukus ,pasakyciau kokybe tikrai nebloga ,bet mazinti emiau 120cm arba 6t ,bet mums su 116cm mazi tai dabar uzsakiau 8t bus didoki ,bet priaugsim ,va sitie
user posted image
Atsakyti
buvau pametus tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Benukas @ 2013 01 16, 19:27)
As irgi pirkau gruodzio pradzioj kepuriu ir striuke.
Kepures anksciau gavau, o striuke siandien pasiemiau. Tik beda, kad knopke viena isplysus.
Tai man dabar jiems turbut reikia rasyti, nuotraukas pridet, ar kaip cia?

O del dydziu tai emiau 8, mano sesiameciui ankstoka.
STRIUKE

bandykit rasyt, zinoma unsure.gif
o jei ne ta knopke, kaip bendras vaizdas, gal imestumet foto realia? blizgi ji realybej ar nea? g.gif

Papildyta:
Gavau maikytes http://www.aliexpres.../524017041.html
Savo vaikui emiau 3T tai kiek ilgesne, iki puses dupces, ir rankoves ilgokos, bet gal styptels iki pavasario biggrin.gif Tik nepatiko kad smirdejo tas lipdukas, bet isskalbiau tai lyg ir nieko, manau prasinesios ir visai gerai bus. Siaip tvarkingai pasiuta, ne ka blogiau nei garsiu firmu g.gif po pirmo skalbimo, spalva isliko tamsiai juoda, nenusiskalbe, kitu rubu nenudaze, tai vat tiek.
Ai, dar skirtumas 2t situ maikyciu ties kaklu yra knopkes kaip elliukams buna o 3t jau nera biggrin.gif
dabar galvoju toki komplekteli buvau grazu radus vasarai, ieskosiu vel ir bandysiu laime ant to biggrin.gif nu ir tos striukytes noreciau bet nzn gal tada 4t ar vistik3t pirkt g.gif
Atsakyti
pirkau toki vasarai 120 dydzio,bet man reik ant 104 cm,tai gali but kad bus didelis labai?gal iskart 110 uzsisakyt del visa ko... unsure.gif

http://www.aliexpres.../700327560.html
Atsakyti
tai nuo vaiko prikl...mano maziui tik 10 men, o 3t atlenkus rankoves gerai bliuzona turim 100 dydi, irgi gerai, tik rankoves ilgos. siaaip dabar vaiko ugis apie 80 cm. bet jei lieknutis lb butu, tiktu ir mazesni, o dabar peciai platus, liemuo irgi netrumpas o ir siaip visas drutas biggrin.gif
jei lb abejojat pirkit mazesni, o pasiliksit tinkama, kita parduosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal jau esate užsisakiusios apatinio trikotažo vaikams? Kaip kokybė?

Man labai patiko šios kelnaitės wub.gif 1 2 Kažin kiek jos kainuotų su atsiuntimu? Ir kas Vilniuje užsakinėja iš šios parduotuvės? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 01 22, 08:14)
Gal jau esate užsisakiusios apatinio trikotažo vaikams? Kaip kokybė?

Man labai patiko šios kelnaitės  wub.gif 1 2  Kažin kiek jos kainuotų su atsiuntimu? Ir kas Vilniuje užsakinėja iš šios parduotuvės? Ačiū  4u.gif

tai pati galit uzsisakyt is cia kam kazkam moket dar papildomai ax.gif cia inimum reik uzsisakinet uz 10$ bet kadangi parduoda tik po 4 vnt ta lot vadinama tai reiktu uzsakinet 2lot= 8vnt ir kainuotu 14.20$ pasiskaiciuokit pagal $ kursa,siuntimas yra nemokamas,del kokybes nezinau,bet pvz lyginant bodziukus carters is cia ir is oficialios carters parduotuves JAV kokybe tikrai skiriasi,nors nepasakyciau,kad kinietiski baisiai prasti,bet medziagyte skystesne ir plonesne tikrai ax.gif
Atsakyti
Gal kas esate pirkusios toki derinuka? ax.gif http://www.aliexpres.../699243896.html Kaip jo dydis ir kokybe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2013 01 23, 00:32)
tai pati galit uzsisakyt is cia kam kazkam moket dar papildomai ax.gif  cia inimum reik uzsisakinet uz 10$ bet kadangi parduoda tik po 4 vnt ta lot vadinama tai reiktu uzsakinet 2lot= 8vnt ir kainuotu 14.20$  pasiskaiciuokit pagal $ kursa,siuntimas yra nemokamas,del kokybes nezinau,bet pvz lyginant bodziukus carters is cia ir is oficialios carters parduotuves JAV kokybe tikrai skiriasi,nors nepasakyciau,kad kinietiski baisiai prasti,bet medziagyte skystesne ir plonesne tikrai ax.gif

sveikutes, o kaip jus su jais bendraujat,angliskai, kai uzsakynejate?nes as niekad nesu uzsakynejus pati, tik per tarpininkes, bet is aliexpres norisi paciai pabandyti, gal galite pagelbeti nuo ko pradeti ?aciuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2013 01 24, 13:40)
Gal kas esate pirkusios toki derinuka? ax.gif http://www.aliexpres.../699243896.html  Kaip jo dydis ir kokybe?  ax.gif

maciau toks kostiumelis buvo pardavimuose, rase kad plonos medziagos o ismatavimu nepamenu ar buvo ar ne...ziurinejau ir as ji biggrin.gif
o ar bandet siustis uz didesne suma nei 75 lt? as cia vieno uzklausiau pardavejo tai sake niekad neraso daugiau nei 20 dol g.gif bet tai jei neraso tai kaip tada apmuitina, savo nuoziura? Jauciu didesni siuntini drasko ir nuo akies ivertina tada taip?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 24, 16:13)

o ar bandet siustis uz didesne suma nei 75 lt? as cia vieno uzklausiau pardavejo tai sake niekad neraso daugiau nei 20 dol  g.gif  bet tai jei neraso tai kaip tada apmuitina, savo nuoziura? Jauciu didesni siuntini drasko ir nuo akies ivertina tada taip?

bandžiau ir ne kartą biggrin.gif ant visų siuntinių buvo užrašyta gift 4u.gif vienas siuntinys buvo didesnis(didelis maišelis), nieko nedraskė schmoll.gif
aš kartą iš ebay pirkau ir man užrašė mažesnę siuntinio vertę. tai manęs muitinė paprašė sąskaitos kur nurodyta prekės kaina doh.gif tada jau neišsisukau nuo muito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2013 01 24, 16:30)
bandžiau ir ne kartą biggrin.gif ant visų siuntinių buvo užrašyta gift 4u.gif  vienas  siuntinys buvo didesnis(didelis maišelis), nieko nedraskė schmoll.gif
aš kartą iš ebay pirkau ir man užrašė mažesnę siuntinio vertę. tai manęs muitinė paprašė sąskaitos kur nurodyta prekės kaina doh.gif tada jau neišsisukau nuo muito doh.gif

Sveiki, o as dabar is to pacio psl siunciuosi 3 sviestuvus, aisku ju kaina zymiai didesne nei 20 dol smile.gif taciau pardavejai uzraso, kad verte 24 ar tai 26 dol, tai gavau be problemu. thumbup.gif
Atsakyti