Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

aciu uz atsakyma, tada taip ir siusiuos smile.gif nelabai suprantu apmokejimo budo ten, kreditine ar paprasta kortele galima atsiskaityti? g.gif paypal nemoku naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 12 06, 16:26)
aciu uz atsakyma, tada taip ir siusiuos  smile.gif nelabai suprantu apmokejimo budo ten, kreditine ar paprasta kortele galima atsiskaityti? g.gif paypal nemoku naudotis blush2.gif

Nežinau niuansų blush2.gif Eikit iki apmokėjimo ir žiūrėkit, eis, ar ne blush2.gif Aš mokėjau su SEB'o Virtuon'u.
Atsakyti
o kur dar be http://www.aliexpress.com/ uzsakinejate? smile.gif
Atsakyti
Paypalo aliexpress nera, o ir gerai, nes mano korta lyg tai negalima dar prie paypal priregistruot tai is ebay neitu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2012 12 06, 17:06)
Gal galite nuoroda is ebay imesti  4u.gif  4u.gif

neturiu nuorodos, ivedziau i paieska Korean girl dress, ir ismete daug tokiu, kur maciau ir siam pslp, taip ir palyginau.

QUOTE(era27 @ 2012 12 06, 17:18)
Bet ten tikrai nėra visų prekių cool.gif

tai taip, ka ir sakau, kad ko man reikia, nerandu.

O del paypal blogai smile.gif
Atsakyti
Gavau va tokius džemperiukus iš korejiečių, kokie fainučiai, nestoro trikotažo thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 12 06, 17:56)

O del paypal blogai smile.gif

Man irgi taip atrodo unsure.gif Nes kitaip: koks garantas,kad noresi dzinsiuku,o gausi ragus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2012 12 10, 13:58)
Man irgi taip atrodo  unsure.gif Nes kitaip: koks garantas,kad noresi dzinsiuku,o gausi ragus?  biggrin.gif

Viskas ten gerai mergaitės. Beje,kiek pastebėjau, tai paypal dar kelis litus daugiau paimdavo, nei atsiskaitant kredito kortele. Mokant kredito kortele yra tie patys dispute atidarymai ir t.t. Kažkada siunčiausi auskarus - atėjo brokuoti vieni, tai gražiai susitarėm, kad dalį pinigų man grąžins už brokuotas prekes.

Atsakyti
Tai irgi galima disputa kelt jei negauni siuntinio per tam nustatyta laika
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 10, 14:12)
Tai irgi galima disputa kelt jei negauni siuntinio per tam nustatyta laika

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2012 12 10, 13:47)
Gavau va tokius džemperiukus iš korejiečių, kokie fainučiai, nestoro trikotažo thumbup.gif
user posted image
user posted image

Fainutis, nuorodos nebeturit? koki didi emet, kaip atitiko? prasom placiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2012 12 10, 13:47)

per kiek laiko ateina prekytes mazdaug 4u.gif
Atsakyti