Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

QUOTE(indreta @ 2012 12 10, 14:26)
per kiek laiko ateina prekytes mazdaug  4u.gif

Aš iš savo patirties pasakysiu, kad anksčiausiai esu gavusi nuo užsakymo per 12dienų. Ilgiausiai laukusi apie pusantro mėnesio. Kadangi dabar šventės, tai tikrai, jei dabar užsisakysit be sausio mėn. vidurio nemanau, kad gausit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 10, 14:16)
Fainutis, nuorodos nebeturit? koki didi emet, kaip atitiko? prasom placiau bigsmile.gif

nebeturiu nuorodos, aš ėmiau visą rinkinį, tai dydžiai buvo nuo 100 iki 140,mano sūnui 96 cm, 100 mažas, o 110 kaip tik 4u.gif tai sakyčiau pamažinti džemperiukai 4u.gif

QUOTE(indreta @ 2012 12 10, 14:26)
per kiek laiko ateina prekytes mazdaug  4u.gif

man atėjo per nepilnai 3 savaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 10 gruodžio 2012 - 13:43
Tai as tikiu kad del svenciu dar viskas leciau vyks, nu bet svarbu sulaukt, ir niekad nepirkt tokios prekes, kuri ''degtu'' kuo greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin kaip šitie kostiumėliai, kas pirkot? Kodėl juos taip parduoda? Netinka dydžiai ar kas jiems yra? g.gif
user posted image
Atsakyti
Kazkur dingo mano uzklausimas g.gif Na, dar paklausiu. Kiek kainuoja apmokejimas, juk tai tarptautinis pervedimas, tai turetu imti 75 lt. Tai jei perki prekiu, kad neapmuitintu iki 75 lt ir dar uz tarptautini pervedima sumoki 75 lt. Tai gaunasi brangios prekes g.gif Ar as kazka maisau. pasidalinkit patirtim, kiek jums nuraso uz pavedima.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2012 12 12, 15:58)
Kazkur dingo mano uzklausimas g.gif  Na, dar paklausiu. Kiek kainuoja apmokejimas, juk tai tarptautinis pervedimas, tai turetu imti 75 lt. Tai jei perki prekiu, kad neapmuitintu iki 75 lt ir dar uz tarptautini pervedima sumoki 75 lt. Tai gaunasi brangios prekes g.gif Ar as kazka maisau. pasidalinkit patirtim, kiek jums nuraso uz pavedima.

Čia jūs kalbat apie banko mokestį? Tai jei mokat paprasta kortele gal ir nuskaičiuoja tiek, šiaip tai kreditinė kortelė yra tokiems pirkiniams ir nieko nenuskaičiuoja už pavedimą, t.y. tik susimokate už prekes, ten automatiškai paverčia litus į kurią reikia valiutą. Paprasčiau turbūt net nebūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2012 12 12, 14:58)
Kazkur dingo mano uzklausimas g.gif 

Kad niekur nedingo - tiesiog kitoje temoje to klausėt.
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 12 12, 17:01)
Čia jūs kalbat apie banko mokestį? Tai jei mokat paprasta kortele gal ir nuskaičiuoja tiek, šiaip tai kreditinė kortelė yra tokiems pirkiniams ir nieko nenuskaičiuoja už pavedimą, t.y. tik susimokate už prekes, ten automatiškai paverčia litus į kurią reikia valiutą. Paprasčiau turbūt net nebūna  ax.gif

t.y pvz preke kainuoja 1doleri, tai tu jiems pervedi 2.70lt, o ju saskaitoje automatiskai konvertuojasi i 1 doleri?ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2012 12 12, 16:39)
t.y pvz preke kainuoja 1doleri, tai tu jiems pervedi 2.70lt, o ju saskaitoje automatiskai  konvertuojasi i 1 doleri?ar kaip? blush2.gif

Šiaip tai kai pasirenki atsiskaitymo būdą: pvz.: pas mane mastercard kortelė tai aš ją ir pasirenku, suvedu visus duomenis, kurių prašo ir viskas ax.gif Nieko daugiau nereikia daryti. Pinigai automatiškai nusiskaičiuoja nuo kortelės sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2012 12 12, 15:11)
Kažin kaip šitie kostiumėliai, kas pirkot? Kodėl juos taip parduoda? Netinka dydžiai ar kas jiems yra? g.gif

http://farm9.staticf..._2eff07249f.jpg

labai labai faini šitie komplektukai thumbup.gif patogūs į darželį nevaržantys judesiu thumbup.gif
pasilikau sūnui tinkantį dydį,todėl kitus parduodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 12 12, 16:01)
Čia jūs kalbat apie banko mokestį? Tai jei mokat paprasta kortele gal ir nuskaičiuoja tiek, šiaip tai kreditinė kortelė yra tokiems pirkiniams ir nieko nenuskaičiuoja už pavedimą, t.y. tik susimokate už prekes, ten automatiškai paverčia litus į kurią reikia valiutą. Paprasčiau turbūt net nebūna  ax.gif

Tai apie kreditines korteles tai viskas aisku. Bet cia kazkuri mokejo , sake, paprasta kortele. Tai turejo nuskaiciuoti tuomet.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2012 12 12, 17:17)
Tai apie kreditines korteles tai viskas aisku. Bet cia kazkuri mokejo , sake, paprasta kortele. Tai turejo nuskaiciuoti tuomet.... g.gif

Jau geriau tada per tarpininkes pirkti, nei su paprasta kortele mokėti, nes gautųsi visiškas permokėjimas... doh.gif ir dar jei muitus tektų mokėti tai išvis unsure.gif
Atsakyti