Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

Sakykit, o per kiek laiko jums atejo siuntinis perkant is sio tinklapio? Pirkau striukyte is cia, bet menuo praejo ir dar nieko negavau, esu pirkusi is panasaus tinklapio, siuninys atejo greiciau.
Gal kas siuntetes?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 01 09, 21:36)
Sakykit, o per kiek laiko jums atejo siuntinis perkant is sio tinklapio? Pirkau striukyte is cia, bet menuo praejo ir dar nieko negavau, esu pirkusi is panasaus tinklapio, siuninys atejo greiciau.
Gal kas siuntetes?
Aciu.

man greičiausai atejo per nepilnai tris savaites, o vienas siuntinys keliavo beveik du mėnesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 01 09, 20:36)
Gal kas siuntetes?
Aciu.

Gruodžio pradžioj užsisakiau 6, 5 jau gavus, o 1 dar laukiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2013 01 10, 12:12)
Gruodžio pradžioj užsisakiau 6, 5 jau gavus, o 1 dar laukiu. mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
gavau is as lauktus treningiukus, kokybes tikrai super thumbup.gif laukiau nepilna menesi, tikrai nenusivyliau smile.gif dydziu siek tie prasoveme, reikejo mazesnio, bet priaugsime smile.gif
http://www.aliexpres.../209179267.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreta: 15 sausio 2013 - 19:05
QUOTE(indreta @ 2013 01 15, 19:05)
gavau is as lauktus treningiukus, kokybes tikrai super  thumbup.gif  laukiau nepilna menesi, tikrai nenusivyliau smile.gif dydziu siek tie prasoveme, reikejo mazesnio, bet priaugsime smile.gif
http://www.aliexpres.../209179267.html

Aš juos du pirkau. Abiems vaikams. Kartu užsakiau gruodžio pradžioj, tai vieną greitai gavau, o kito vis dar laukiu doh.gif Dydžiai tai sakyčiau pamažinti jų. Tą kur gavom galėtų būt didesnis. cool.gif Matysiu kaip kitas bus g.gif
Atsakyti
As irgi pirkau gruodzio pradzioj kepuriu ir striuke.
Kepures anksciau gavau, o striuke siandien pasiemiau. Tik beda, kad knopke viena isplysus.
Tai man dabar jiems turbut reikia rasyti, nuotraukas pridet, ar kaip cia?

O del dydziu tai emiau 8, mano sesiameciui ankstoka.
STRIUKE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 16 sausio 2013 - 18:31
QUOTE(Benukas @ 2013 01 16, 19:27)
As irgi pirkau gruodzio pradzioj kepuriu ir striuke.
Kepures anksciau gavau, o striuke siandien pasiemiau. Tik beda, kad knopke viena isplysus.
Tai man dabar jiems turbut reikia rasyti, nuotraukas pridet, ar kaip cia?

O del dydziu tai emiau 8, mano sesiameciui ankstoka.
STRIUKE

blink.gif oho taip sumazinta. As ja ziurinejau, bet tuomet mums nera tinkamo dydzio.
Mes gavome irgi Zara pukine striukyte, dydis tikrai atitiko ir kokybe tikrai ganetinai normali, na kapisonas pamazintas tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 01 17, 19:37)
blink.gif  oho taip sumazinta. As ja ziurinejau, bet tuomet mums nera tinkamo dydzio.
Mes gavome irgi Zara pukine striukyte, dydis tikrai atitiko ir kokybe tikrai ganetinai normali, na kapisonas pamazintas tik  biggrin.gif

kokia pirkot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 17, 18:51)
kokia pirkot  blush2.gif

sita STRIUKYTE
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 01 17, 21:44)

Aciu 4u.gif
su muitu viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 17, 21:15)
Aciu  4u.gif