Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

QUOTE(rytorasa @ 2013 10 20, 18:50)
rusiškai suprantu... bet lietuviškai geriau...  biggrin.gif Nors lietuvių kalba informacijos labai mažai..

Taip, lietuviškai išvis jokios rimtos info nėra tokiais klausimais, kaip Taro, runos. Nedomina lietuvių matyt tokie dalykai...
Atsakyti
QUOTE(silvered @ 2013 10 20, 19:55)
Taip, lietuviškai išvis jokios rimtos info nėra tokiais klausimais, kaip Taro, runos. Nedomina lietuvių matyt tokie dalykai...

gaila... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien pirmą kartą būriau Taro kortomis. Palaikiau dvi dienas stiklainyje su druska, paskui drebančiom rankom išmaišiau (baisu buvo biggrin.gif), pakalbėjau su jomis ir viskas. Keistas jausmas buvo, kai laikiau jas rankose. Tikriausiai "susirišome".

Labai bijojau burtis, kadangi klausimas buvo man labai svarbus.

Klausimas: kokie laukia santykiai su tam tikru asmeniu.

Beje, būriau be signifikatoriaus. Nemanau, kad jo reikėjo.

Praeitis: 9 taurės
Dabartis: pentagramų karalienė
Ateitis: 4 kardai

Nelabai ką supratau. Naudojausi knyga, kurią parašė Kathleen McCormack.

Beje, šią anketą susikūriau tik dėl šios temos smile.gif

Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Godu3 @ 2013 10 31, 16:29)
Sveikos, šiandien pirmą kartą būriau Taro kortomis. Palaikiau dvi dienas stiklainyje su druska, paskui drebančiom rankom išmaišiau (baisu buvo biggrin.gif), pakalbėjau su jomis ir viskas. Keistas jausmas buvo, kai laikiau jas rankose. Tikriausiai "susirišome".

Labai bijojau burtis, kadangi klausimas buvo man labai svarbus.

Klausimas: kokie laukia santykiai su tam tikru asmeniu.

Beje, būriau be signifikatoriaus. Nemanau, kad jo reikėjo.

Praeitis: 9 taurės
Dabartis: pentagramų karalienė
Ateitis: 4 kardai

Nelabai ką supratau. Naudojausi knyga, kurią parašė Kathleen McCormack.

Beje, šią anketą susikūriau tik dėl šios temos smile.gif

Labai ačiū.

Pabandysiu interpretuoti kaip matau as mirksiukas.gif

9 taures rodo jausmu bangavima,jeigu sakyciau,kad pasikliauk savo jauumais,tai pridurciau,kad tie jausmai kaip ir paseno. pentakliu karaline kaip tikruju vertybiu apmastymas,nors kuniski instinktai labiau ima virsu. 4 kardai,man tai atrodo,kad jegu maitinsiesi fantazijomis ir iliuzijomis, ir jeigu skatinsi tas fantazijas,tai susidarys melagingas ir klaidingas supratimas. Nors kaip as sakau,kad visos mintys materializuojasi. Ko tais man kvepia cia nerimtais santykiais.
Ar negali buti isisvaigimas is pacios puses ? smile.gif

Tikiuosi,kad ir kitos painterpretuos,gal bus kitokiu komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mahora @ 2013 10 31, 16:47)
Pabandysiu interpretuoti kaip matau as  mirksiukas.gif

9 taures  rodo jausmu bangavima,jeigu sakyciau,kad pasikliauk savo jauumais,tai pridurciau,kad tie jausmai kaip ir paseno. pentakliu karaline kaip tikruju vertybiu apmastymas,nors kuniski instinktai labiau ima virsu. 4 kardai,man tai atrodo,kad jegu maitinsiesi fantazijomis ir iliuzijomis, ir jeigu skatinsi tas fantazijas,tai susidarys melagingas ir klaidingas supratimas. Nors kaip as sakau,kad visos mintys materializuojasi. Ko tais man kvepia cia nerimtais santykiais.
Ar negali buti isisvaigimas is pacios puses ? smile.gif

Tikiuosi,kad ir kitos painterpretuos,gal bus kitokiu komentaru smile.gif

Vat, ne veltui bijojau burtis smile.gif Dėl 4 kardų iš dalies ir pritariu, dažnai pasvajoju apie tą žmogų ir ateitį, bet dažnai dėl to LABAI blogai jaučiuosi, noriu save suvaldyti ir išmesti tą žmogų iš galvos.
Dėl viso kito, tai kaip ir nelabai tikslu. Jausmai kaip buvo, taip ir liko, tikriausiai dar labiau supratau, koks jis man yra svarbus. Kartais atrodo, kad tikrai "įsisvaigau". Yra sutapimų, o galbūt kiti ateis vėliau...

Reikės labiau "susirišti" su kortomis, vėl pabandysiu po kiek laiko burtis. Šiek tiek gaila, bet ką jau padarysi, bent jau pamačiau, ką blogai darau, kaip nors stengsiuosi kažką pakeist. schmoll.gif

Ačiū!
Atsakyti
tie 4 kardai tai nieko taip trokstamo nerodo. mazdaug vilciu i tai ideta daug, gal jau ir apie kotletuku kepima beigi kojiniu rinkima buvo pamastyta, ale vat tie kardai... arba pauze bus (geriausiu atveju)., arba nieko.

ale daznai girdziu, kad zmones kortu bijo. keistas reiskinys man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 31 spalio 2013 - 23:14
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 11 01, 00:13)
tie 4 kardai tai nieko taip trokstamo nerodo. mazdaug vilciu i tai ideta daug, gal jau ir apie kotletuku kepima beigi kojiniu rinkima buvo pamastyta, ale vat tie kardai... arba pauze bus (geriausiu atveju)., arba nieko.
ale daznai girdziu, kad zmones kortu bijo. keistas reiskinys man.

Bet, kaip nors tai įmanoma pakeisti, ar tiesiog sedėti vietoj ir bendrauti su tuo asmeniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godu3 @ 2013 11 01, 09:44)
Bet, kaip nors tai įmanoma pakeisti, ar tiesiog sedėti vietoj ir bendrauti su tuo asmeniu?  smile.gif

tai mesk kortas tuo klausimu ir interpretuok, cia gi ne burimo salonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Godu3 @ 2013 11 01, 09:44)
Bet, kaip nors tai įmanoma pakeisti, ar tiesiog sedėti vietoj ir bendrauti su tuo asmeniu?  smile.gif

Yra toks posakis - kai nezinai ka daryti, geriausiai nieko nedaryti ir situacija pati savaime susitvarkys . Bet tai kiek Tu pati pasiruosusi laukti? Metus, trejus, 10,ar visa gyvenima? :-) simtus patarimu gali gauti, o sprendima turi priimti pati. Kortos nepasakys daryk taip ir ne kitaip, gausi patarima, o dar sakai, kad ju bijai, tai kam tada jas klibinti. Primena maza vaika, kuris kaip bebijotu, o i ta puse vis viena ziuri:-) o gal geriausiai butu susesti su mylimu objektu ir drasiai atvirai pasikalbeti, paklausti kokie jo planai, ko jo poziuris i draugyste ir ateiti, nes gali laukti ir nesulaukti. O gal Tu pati bijai to atsakymo, kurio tikiesi sulaukti. Beje, gal verta nepasikliauti 3 kortomis, o issidestyti kokia delione ;-)
Atsakyti
QUOTE(Godu3 @ 2013 11 01, 08:44)

o, nu tai trauk patarimo korta, gali traukt papildomas, toliau formuluok klausimus, tai ir yra pokalbis su kortom. rasyk savo interpretacijas. tik nezinau ar gerai tai daryti, jeigu bijai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir as bandau jungtis bigsmile.gif

kokie yra santykiai tarp A ir B ?

Monetu pazas, 5 monetos, 10 lazdu

Pagal pirma korta sakyciau, kad santykiai dar tik besiformuojantis, dar tik pradzia, kurios pirmuosius zingsnius stabdo is vyriskos puses, del vidiniu baimiu, nerimo. Taciau pagal kitas, salia esancias kortas, sakyciau, kad monetu pazas kalba apie santykiu likuti..Like svelnus, naivus prisniminimai.. Buves issiskyrimas. Kazkas isliko, po buvusiu santykiu, taciau tai nesa daugiau skausma. Issiskyrimas su prisiminimu nasta.. Kazkokia tolima viltis del santykiu likuciu, kuri daugiau yra guodzianti, nei reali

Gal kas pakomentuotu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 20, 20:31)
gaila...  ax.gif

Dėl runų nežinau,nesidomėjau,bet literatūros apie Taro lietuviškai tikrai daugėja tik daug šlamšto.
Galiu rekomenduoti leidyklos "SATWA'' knygą Buriame Raiderio-Waito kortomis.Juodas viršelis,baltos raidės ir Mago korta.Kas autorius neaišku,bet ,nepaisant gramatinių ir spausdinimo klaidų,ši knyga verta dėmesio.
Atsakyti