Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 16, 20:59)
Jo, mąstyk apie kokį Jobso avą ar kaip g.gif

nu bet kaip as atrodysiu tada g.gif as noriu turet vyra, kuris mane islaikytu, o pati galeciau megzt ir kortas deliot. tam reik gerai atrodyt, nu tipo moteriskai biggrin.gif

tai tas apverstas p[entakliu tuzas siandien reiske stai ka: daug makalavausi, bet nieko realiai nepadariau (apie darba cia)
Atsakyti
Ei taristes man reik konsultacijos kur dieda surast cray.gif ir dar nemokamai! mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 10 16, 14:11)
Aš nebe schmoll.gif prieš pora mėn. dar aš čia rašiau,  kad traukiau kortas su klausimu - kokie mano šansai suprasti, ką man sako kortos, atsakymas buvo: 5 taurės, magas, 3 kardai. Tada pagalvojau, kad galiu išmokti, bet bus kokie tai praradimai, na niekas manęs tada nepataisė, nelabai aš pati savo interpretacija patikėjau, tai ir toliau kasdieną traukiau dienos kortas, vedžiau konspektus. Na tie praradimai prasidėjo nuo pastoviai perdegančių lempučių, gendančios buitinės tehnikos,  paskui mano augintas paukštelis į laisvę pabėgo, o galiausiai sūnus į avariją papuolė (ačiū dievui tik mašina nukentėjo), tai tada ir mečiau viską, kažkaip per daug visko per trumpą laiką atsitiko cool.gif

Labas. Na sitaip tu net nebandyk geriau nusisneketi apie perdegiancias lemputes ir gedancias buitines technikas viesai TARO forume. Cia tavo mestos kortos visai kita dalyka tau parode.. Tiesiog tavo uzduotam klausimui atsakymas buvo labai aiskus.. Kad tiesiog tikejais is kortu daug daug daugiau ir teko tuo skaudziai nusivilti, nepateisino jos tavo visu lukesciu kaip tiketasi. ir viskas smile.gif O sitie isvardinti dalykai isvis cia ne prie ko
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2013 10 17, 19:36)
Ei taristes man reik konsultacijos kur dieda surast  cray.gif ir dar nemokamai!  mastau.gif

Ezutė wub.gif

Gal susimest ir nupirkt tau kokį g.gif Visa seserija ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2013 10 17, 20:26)
Labas. Na sitaip tu net nebandyk geriau nusisneketi apie perdegiancias lemputes ir gedancias buitines technikas viesai TARO forume.

Supratau, arba gerai arba nieko pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2013 10 17, 19:36)
Ei taristes man reik konsultacijos kur dieda surast  cray.gif ir dar nemokamai!  mastau.gif
Niamokami dėdai tik pažinčių portalose schmoll.gif
Atsakyti
Dar girdėjau, kad dėdą, kaip jūs vadinat, galima surast pakoreguojant savo horo, atseit važiuot gimtadienį sutikt į kitą šalį, o į kokią, turi pasakyt horoskopininkas biggrin.gif
Kiek tame teisybės ir garantijos aš nežinau, tačiau skaičiau, čia, forume, kad kažkas taip savo finansus koregavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2013 10 18, 12:52)
Dar girdėjau, kad dėdą, kaip jūs vadinat, galima surast pakoreguojant savo horo, atseit važiuot gimtadienį sutikt į kitą šalį, o į kokią, turi pasakyt horoskopininkas  biggrin.gif
Kiek tame teisybės ir garantijos aš nežinau, tačiau skaičiau, čia, forume, kad kažkas taip savo finansus koregavo  biggrin.gif

svianta tėsa girdejot 4u.gif

sian man apverstas menulis, tipo kortos pasake eik s...kt,nelėsk musu sian, darbu uzsiimk biggrin.gif nu da rpaziesiu iki vakaro kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 10 16, 14:11)
Aš nebe schmoll.gif prieš pora mėn. dar aš čia rašiau,  kad traukiau kortas su klausimu - kokie mano šansai suprasti, ką man sako kortos, atsakymas buvo: 5 taurės, magas, 3 kardai. Tada pagalvojau, kad galiu išmokti, bet bus kokie tai praradimai, na niekas manęs tada nepataisė, nelabai aš pati savo interpretacija patikėjau, tai ir toliau kasdieną traukiau dienos kortas, vedžiau konspektus. Na tie praradimai prasidėjo nuo pastoviai perdegančių lempučių, gendančios buitinės tehnikos,  paskui mano augintas paukštelis į laisvę pabėgo, o galiausiai sūnus į avariją papuolė (ačiū dievui tik mašina nukentėjo), tai tada ir mečiau viską, kažkaip per daug visko per trumpą laiką atsitiko cool.gif

Tai džiugu, kad radot atsakymą dėl visų jus užpuolusių nelaimių. Sakyčiau, šį būdą bėdų atsikratymo galėtumėt ir užpatentuot - "Jei yra problemų gyvenime, eini pirkt kortų, paskui jų atsikratai ir nelaimės baigiasi". wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvered @ 2013 10 18, 15:53)
Tai džiugu, kad radot atsakymą dėl visų jus užpuolusių nelaimių. Sakyčiau, šį būdą bėdų atsikratymo galėtumėt ir užpatentuot - "Jei yra problemų gyvenime, eini pirkt kortų, paskui jų atsikratai ir nelaimės baigiasi".  wub.gif

Skaityk nuo pradziu, viskas prasidejo nuo kortu.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2013 10 10, 14:05)
Sveikos. Sita tema ziuriu visiskai liko uzmirsta doh.gif

Nejaugi cia niekas visiskai nebesimokina/nesipraktikuoja? rolleyes.gif

Sveikos,
tai gal kitur jau susibazavo ? g.gif

Toks štilis,kad norisi įpūsti skersvėjo rolleyes.gif

Ups...iškritau iš konteksto rolleyes.gif matyt paveikta pilnaties ir užtemimo...
O jau keletas puslapėlių užpildyta smile.gif

Visoms, pasirodžiusioms, gero rudeniško savaitgalio ir dvasinio konforto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona_si @ 2013 10 18, 09:35)
Niamokami dėdai tik pažinčių portalose  schmoll.gif

Pažinčių portaluose tik kandžiūlnykai biggrin.gif
Yra posakis,kad nemokamai yra tik sūris pelėkautuose,o aš dar pridurčiau,kad nieko nemokamo nebūna smile.gif sūris pelėkautuose nemokamas ir tai gyvybę kainuoja rolleyes.gif

Pamenu buvo gana senokai klausimėlis,kada įvyks klasės susitikimas,tai susiturėjau neleptelėjusi,kad nei kortų nereikia traukti,paprasčiau paskambinti bet kuriam klasiokui ir pasiklausti kada tokis įvyks smile.gif Čia vėlgi ne kontekste,jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mahora: 18 spalio 2013 - 21:32
o tas uztemimas siandien buvo? galvoju apie savo apversta menuli biggrin.gif
Atsakyti