Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 08, 20:45)
Jo, dar ir pagal stihijas juk smile.gif

Bet nezinau kodel, as ju nenaudoju. Man jie nereikalingi, o  kitiems reikalingi... O tu ar naudoji? g.gif
Jauciu Ne lotuliukas.gif

Naudoju avatre tik lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 10 08, 20:48)
nebesuprantu..turiu tokia lentele, tai cia parasyta, kad dvyniai kalaviju riteris , vandenis -kalaviju karalius, o kalaviju karaliene-tai svarstykes g.gif

na šie ženklai yra oro, kas atitinka kardų mostį, bet kodėl konkrečiai priskirta tas kas priskirta aš nežinau
Atsakyti
Zinau, kad tikrai buvo kalbeta, bet taip ir nesupratau, tai kuo skiriasi gyvenimo kelio ir asmenybes kortu apskaiciavimai? g.gif asmenybes - kai sudedi yyyy+mm+dd, o gyvenimo kelio sudet kiekviena skaitmeni, t.y. y+y+y+y+m+m+d+d? Ir jei gaunasi daugiau nei 22, tai ar tiesiog sudet tuos skaitmenis, ar is ju atimt 22? Pirmu atveju pad mane gaunasi 23, antru 32. Jei tiesiog sudedant, tuomet sie du skaiciai sutampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 08, 19:48)
nebesuprantu..turiu tokia lentele, tai cia parasyta, kad dvyniai kalaviju riteris , vandenis -kalaviju karalius, o kalaviju karaliene-tai svarstykes g.gif

Parodyk ta lentele is kur ja gavai? smile.gif

Nors va, atsiverciau sena Mary Geer knyga irgi panasi mokomoji, tai ji tokia lentele irgi pateikusi savo knygoje.. Na tu gali naudoti irgi tuos atitikmenis.. smile.gif

Atsakyti
susimaise dabar man, dar iki to nepriaugau, per daug info ax.gif
matrica, neiskaitysi mano rasto, ranka rasiau...

bet pasiknisau intere ir radau

http://www.occult.lt...strologija.html

matrica, tai avinas busi? ax.gif

banguole, dvyniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 08 spalio 2014 - 20:12
ironyoffate

1. Jos korta. Jausmai. - Imperatorė apv
Cia turbot yra tavo santykiai, tai sakyciau tu esi moteriska, turinti pozityviu moterisku savybiu. Mylinti drauge, zmona, mama. Nors pati korta vaiku cia kaip ir nerodo ir as nezinau ar turi ju, tiesiog cia toks sitos kortos moters pagal manara paveikslas.

2. Jo korta. Jausmai. - Lazdų riteris
Korta sako, kad yra judėjimas, greitis, dinamika, avantiūrizmas, nepriklausomybe. Zmogui nesisedi vietoje. Santykiai gali trukcioti. Tarsi zmogus atsitraukia, isvaziuoja galimai kažkur, pasigano ir vel sugrizta. Maksimalistas.

3. Ką ji atneša į santykius. - Kardų pažas
As sakyčiau tu ikvepi kasdienybe, nuspalvini ja. Tokia moteriška zidinio jaukumo kurstytoja. Sugebejimas rasti dziaugsma nedideliuose dalykuose. Dar gali būti ir kažkokios fantazijos tu santykiu linkme. Kitaip tas vadinasi disharmonija tarp jausmu ir realybes.

4. Ką Jis atneša į santykius. - Pentaklių pažas apv
Man jis kazko nepatinka. Pati korta nežada nieko gero. Zmogus gali tureti daug ydu ir labiau netgi slaptu. Jausmu saltumas, savininkiškumas, pavydas, nesugebėjimas mylėti, baime prarasti partneri. Aisku ne viskas budinga, bet kazkas is to gali būti, nors gal dar kazkas kito ko nepasiau, nes ten yra toks ydu saraselis nemenkas sitai kortai.

5. Ko Ji nori, tikisi iš santykių. - 5 taurės apv

Tu troksti išbandyti partneri ir jo jausmus ant kiek jis yra patikimas. Santykiuose gali būti skandalu ir išsiskyrimu.

6. Ko Jis nori, tikisi iš santykių. - 7 kardai apv

Sakyciau jo elgesys yra lengvabudiskas ar neatsakingas, nepastovus. Nera pas ji realiu tikslu ir ketinimu. Zmogus pastoviai išeina nuo partnerio ir muilinasi nuo atsakomybes.

7. Patarimas šiems santykiams. –Teisingumas
Pas jus turetu kilti konfliktai tarp taisyklių ir noro jas sulauzyti. Gal pas kuri viena cia taip. Greiciausiai cia tam partneriui nesisedi vietoje, nori kazka paįvairinti, prasiblaškyti. Neimanoma kažkaip „ireminti“ jusu santykiu, o remu reiketu.

8. Bendra išvada. - Kardų tūzas apv
Sakyciau santykiams trūksta praktiškumo. Tarsi jie dar sukasi ant tokio pradinio etapo, kai viskas tik formuojasi, toks gal užstrigimas, nesivysto i kazka praktiško.

nezinau kas gavosi, nes tobulejimo tikslais neskaiciau tavo interpretacijos. man norejosi pajausti ka korta sako butent tai pozicijai man asmeniskai. gal nukliedejau, nezinau. naudojau manara reiksmes. ryt paziuresiu kaip tu interpretavai.

viso gero, labanakt. rytoj atsakysiu visoms ir matricai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 08 spalio 2014 - 20:12
yeah, cia su manara? noreciau-cia pries akis matyt mirksiukas.gif , tingiu po intera knistis..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 08, 21:08)

banguole, dvyniai?

As cia tikrai galiu nusikalbeti, bet man regis suplakei skirtingus dalykus cia... asmenybes korta siejama su numerologija, ne astrologija, jei teisingai suprantu...
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 08, 20:08)

banguole, bet tu gi ne mergele? cia kazkas ne taip tada

Ta pati lentele kaip ir pas mane knygoje, tik ten jau taip mandrai ji padaryta- su visais tais KRISTALU ISMINCIAIS- kad ir man net galva susisuko lotuliukas.gif

Imperatorius yra mano asmenybes korta- tai neturi nieko bendra su mano zodiaku. O mano zodiakas yra dvyniai- atitikmuo Taro kortose- Isimylejeliai arba Kardu karaliene(kadnagi oro stichijai priklauso) arba Kardu riteris pagal tas lenteles- bet as manau tu dabar geriau nesuk sau galvos su jokiom lentelem ypac kur paaiskinimai ,,Kristalu ismincius. Pasauliu isminciu,,- o tai paskui nesusisnekesim isvis su tavim lotuliukas.gif

Isvis man labai juokinga kazkodel kaip kiti kokius pentaklius vadina - deimantais, lekstem, lazdas- vezdais, bananais ar dar bala zino kuo lotuliukas.gif Juokas ima lotuliukas.gif
Kristalu ismincius doh.gif

Man neaiski ta lentele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 08, 21:08)

banguole, dvyniai?

Aš nežinau kas Matrica,bet man kažkodėl atrodo ji tikrai oro ženklas, o avinas aš biggrin.gif

jėėėėė..taip ir įtariau, kad tu būsi dvynė Matricut
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 10 08, 21:14)
yeah, cia su manara? noreciau-cia pries akis matyt mirksiukas.gif , tingiu po intera knistis..

Manaros negalima kelt į viešą forumą, šiukštu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 08 spalio 2014 - 20:19
QUOTE(banguole @ 2014 10 08, 21:21)
Aš nežinau kas Matrica,bet man kažkodėl atrodo ji tikrai oro ženklas, o avinas aš  biggrin.gif

tai va su kuo as susidejau ohmy.gif

Atsakyti
tik nesakyk, kad ir tu nekenti avinų lotuliukas.gif Aš jau tiek prisiklausius apie juos vargšelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 08, 20:21)
Aš nežinau kas Matrica,bet man kažkodėl atrodo ji tikrai oro ženklas, o avinas aš  biggrin.gif

jėėėėė..taip ir įtariau, kad tu būsi dvynė Matricut
Papildyta:
Manaros negalima kelt į viešą forumą, šiukštu  biggrin.gif

Nu joo, dar gerai perziurejau akim- tikrai tokios i viesuma geriau nedet smile.gif
Atsakyti