Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

Dedu savo vakar istrauktu kortu analize

1- Kaip tavo ex siuo metu gyvena. Jo santykiu statusas.
Lazdu tuzas apv.
Vyrukui sudetinga susiprasti, ko jis pats nori, del to siuo metu visai nemotyvuotas tureti kokius santykius. Jis siuo metu pats saves klausineja, kokiu santykiu is tiesu nori, jei kazkokie santykiai ir yra, tai yra ir pamastymu, kad gal kitur gali but geriau.

2- Ka tavo ex masto apie tave ir apie jusu bendra ateiti.
tauriu 3
Sita korta labai pritraukiau prie situacijos, nes tiesiog kiekvienas sakinys is karto dave minti, kas tai yra sitoje situacijoje
Jis masto, kad gerai butu islaikyti bendradarbiavima ir grazius draugiskus santykius, bet ne kaip poros, arba kaip poros be isipareigojimu. Jis nori kartu smagiai praleisti laika. Galvoja, kad esu tas zmogus, su kuriuo galima pereiti ugni ir vandeni, kuriuo galima pasikliauti, kai reikia pagalbos, jis megaujasi mano kompanija ir nori ja megautis toliau, esu jam tarsi "antistresinis preparatas" (negraziai cia nuskambejo, bet nezinau kaip aiskiau ir graziau parasyti). Kai reikia as ji palaikau ir suprantu, padedu pamirsti problemas (bent jau tuo metu), masto kaip apie tikrai artima zmogu.

3- Ka tavo ex jaucia tau dabar,Jo jausmai.
Zvaigzde apv
Cia sudetinga... Net nesiaiskina kaip jausmai kokiam zmogui, o labiau kaip pacio zmogaus vidiniai isgyvenimai ir vidiniai jausmai. Depresija cia kvepia... Kas, sakyciau, labai nebudinga tam zmogui.
Man atrodo jis jaucia kazkoki nusivylima, vilties praradima, toki apatiskuma ir plaukima pasroviui. Kazkaip labiau koncentruojasi ties neigiamais nei teigiamais jausmais ir emocijomis. Tiesiog pasiduoda, pripazista pralaimejima ir tuo paciu pats nezino nei ka jaucia, nei ko nori. Netgi prarades gyvenimo dziaugsma sakyciau, nerandantis, kas ji galetu suteikti, viskas jam atsibode... Toks jausmas, kad kazkada buves entuziazmas tiesiog perdege del patiriamos kasdienos rutinos, nebetiki, kad tas entuziazmas sugris. Laukia jis kazkokio paraginimo, paskatinimo ar dar bala zino ko...

4- Kokiu santykiu tavo ex nori su tavimi ateityje arba kokius rysius su tavimi jis nori palaikyti
Pentakliu 5 apv
Hmm, siejant kortas, atrodo, kad tikisi, jog is tos nekokios depresiskos nuotaikos as ji istrauksiu, grazinsiu pasitikejima savimi ir vilti... Dabar cia labai tokios asmeniskos mintys lenda man i galva ir net nzn kaip trupai aprasyti... Didziulis atstumas yra tarp musu ir daug ivairiu aplinkybiu. Neimanomi realiai tie santykiai. Bet man atrodo jis nori is depresijos ilisti i tokius emociskai mazochistinius santykius, kai santykiai tarsi yra, bet tuo pat metu ju ir nera - atstumas ir jie laikomi paslaptyje.

5- Ar yra potenciali galimybe atnaujinti santykius ateityje.
Lazdu 6 apv
Man atrodo si korta rodo, kad tie santykiai buvo nelabai priimtini visuomenei. Su tais santykiais buvo tureta dideliu vilciu, bet jos nepasiteisino. Na ir geriau gyventi toliau, o ne bandyti juos sugrazinti/pataisyti

6- Bendra ateitis tarp Jusu.
Pentakliu 4
Galeciau padaryti copy+paste matricos zodzius, tikrai viskas atitinka. Prideti noreciau tik tiek, korta kalba apie konservatyvu poziuri, o jei tie santykiai buvo visuomenei nelabai priimtini, tai siuo atveju konservatyvizmas nugali ir jokios ateities but negali.

Papildyta:
Counterpoint, zinoma nelauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Irony as grisiu namo parasysiu ir apie asmenybes kortas daugiau. Nes vakar susimaisem ir I ta klausima atsakysiu smile.gif Bet ten as paaiskinsiu pagal Mary Geer kaip ji raso.. Nes as tuo vadovaujuosi irgi, aiskiau ir Dives bus.

O gal kas kitas atsakys, as tikrai nesijauciu mokytoja visazine, bet tiek kiek as zinau man nera gaila pasidalinti su tais kas nori mokytis. Pati save puikiai pamenu kaip man tu pradiniu ziniu reikejo...

Atsakyti
jei del delioniu, tai nors esu naujoke, bet ju turiu jau mase ir isbandytu.

1. viena delione kai moteris klausia ka jis galvoja apie mane, koks zmogus. ketinimai ta prasme.
2. kita kai nori pasiziureti santykius siaip per daug neiisipleciant.
3. dar kita kai jau santykiuose krize.
4. dar kita kai butent akcentuoja santykiu ateities prognozes.
5. dar kita ar verta skirtis.
6. dar kita kai yra 2 simpatijos ir neapsisprendzia kuri rinktis.
7. ir galiausiai visai kita tiems atvejams, kad issiaiskinti kodel nesiseka sukurti santykius.

visos isbandytos ir megstamos. smile.gif

as pati jauciuosi issekus ir nuvampyruota. nebenoriu nieko daryti. imsiu tik labai maza kieki konsultaciju for free. ir nedaug ir uz kelis litus simboliskai. aplamai abejoju ar sugebu dirbti toki darba. mane nerealiai uzknisa susirasinejimai su potencialiu klientu, kai jis nezino ko nori ir tenka su juo iki tol tiek pabendrauti, kad tie keli litai uz konsultacija jau neatperka laiko ir gyvenimas apkarsta paciai. tuo labiau tie kur uz dyka visai nesupratingi ir nori greitai visko, net nesugeba suvokti, kad ne visiems galiu atsakyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 08, 22:26)
O taip budinga elgtis Magui ?

Čia egzaminas? Ar kas? Būdinga daug kaip elgtis, čia pora žodžių, nesiplėčiant kaip pėvėzė.. Ir taip, mano manymu Magas pats savo galva ir rankomis kuria, nelabai kam paklūsta...tai nelabai supratau klausimo.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 09, 11:07)
Irony as grisiu namo parasysiu ir apie asmenybes kortas daugiau. Nes vakar susimaisem ir I ta klausima atsakysiu smile.gif Bet ten as paaiskinsiu pagal Mary Geer kaip ji raso.. Nes as tuo vadovaujuosi irgi, aiskiau ir Dives bus.

O gal kas kitas atsakys, as tikrai nesijauciu mokytoja visazine, bet tiek kiek as zinau man nera gaila pasidalinti su tais kas nori mokytis. Pati save puikiai pamenu kaip man tu pradiniu ziniu reikejo...

Aciu, Matrica yahoo.gif hi.gif Lauksiu

QUOTE(yeah @ 2014 10 09, 11:10)
jei del delioniu, tai nors esu naujoke, bet ju turiu jau mase ir isbandytu.

As suprantu, kad tu delioniu begales ir kiekvienai situaciajai atrasi po n skirtingu ir panasiu delioniu biggrin.gif As klausiau labiau apie prasme ir tikslo imantriai isdelioti kortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Counterpoint @ 2014 10 09, 10:38)
Ufffff vos pasivijau smile.gif bet tai tobulėjat, merginos! Planuoju tą santykių dėlionę išmėginti, laukiu, kol išvažiuos svečiai ir galėsiu ramiai padėlioti, o gal pasislėpt kur kampe ir nelaukti...  ax.gif
O aš beje irgi Dvynė, bet su Avinukais visai pusė velnio sutariu smile.gif

Tai dvyniai su avinais ok, Dives Mergelė...jos vos kažkokia avis neprarijo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 09, 11:20)
Tai dvyniai su avinais ok, Dives Mergelė...jos vos kažkokia avis neprarijo  lotuliukas.gif

first.gif lotuliukas.gif Net garsiai juoktis pradejau beskaitydama thumbup.gif
Atsakyti
realiam gyvenime nesigauna, tai čia tenks su Banguole karmą balansuot g.gif

vajei, darbu milijonas, noriu dar ir pasiburt ir reiksmes paanalizuot..
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2014 08 21, 21:26)
Yra trys likimo kortos:

Pirma - tai gimimo dienos skaitmuo(jei virs 22, reikia atimti 22). Ji parodo isorini zmogaus pavidala, savybes.Tai asc atitikmuo astrologijoje.

Antra korta - sudeti visi gimimo datos skaitmenys. Cia nuomones issiskiria- vieni sako,kad reikia sudeti iki galutinio skaitmens (gyvenimo kelio skaiciaus atitikmuo numerologijoje), kiti laikosi nuomones, jog is gauto dvizenklio reikia atimti 22. Mano atveju gyvenimo kelio atitikmuo -Imperatorius nelabai pasiteisina, labiau tinka Atsiskyrelis, antru variantu apskaiciuota korta  biggrin.gif .

Trecia korta - gimimo dienos skaitmuo, sumazintas iki vienazenklio+ menesio skaitmuo, sumazintas iki vienazenklio+ metu skaitmuo, sumazintas iki vienazenklio.Nzn ar aiskiai cia parasiau  g.gif .

Hmmm...man asmeniskai tos trys kortos labai gerai atitinka tam tikrus planetu aspektus natale, taigi tieso ssiuose skaiciavimuose yra  smile.gif .

Atkeliu, ka atkapsciau. Jus visos tikriausiai jau skaiciavotes, as tuo metu dar tik sekiau tema ir stebejau, tai gal nesupyksit, jei dabar cia idejau. Gal ateityje besimokancios tik sias temas ir teskaitys blush2.gif

Pas mane pirmutine korta gaunasi Magas, antra - Sventikas/Zynys arba Likimo ratas, trecia - Saikingumas... Sakyciau labai tokios rimtos kortos g.gif
Atsakyti
pentaklių karalius šalia 2 kalavijų apverstų reiškia šmeižtą??

Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 09, 11:15)
Čia egzaminas? Ar kas? Būdinga daug kaip elgtis, čia pora žodžių, nesiplėčiant kaip pėvėzė.. Ir taip, mano manymu Magas pats savo galva ir rankomis kuria, nelabai kam paklūsta...tai nelabai supratau klausimo.

Cia ne egzaminas, nes as zmogui kuris yra magas sakyciau kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 09, 12:59)
Cia ne egzaminas, nes as zmogui kuris yra magas sakyciau kitaip smile.gif

Tai sakykit, kas draudžia biggrin.gif Forumas viešas, prašom jungtis, kuo daugiau, tuo linksmiau. O kam ką personaliai reiškia Magas nesiruošiu ginčytis. Be to ten buvo tikrai lakoniškas aprašymas, pora žodžių, nes kalba ėjo apie kvitencijas, jei jau skaitėt.

Jaučiu tuoj vėl dingsiu iš čia doh.gif Vietoj to, kad dalyvautų žmonės temose išlenda kaip niekur nieko ir iš niekur tipo...ką čia rašinėji, lyg apie Magą bučiau pasakius visišką nesamonę. Dabar kiekvieną sykį rašydamą postą turėsiu galvot ar visom įtiksiu ir nežinia kam doh.gif Nafik. Man to nereikia.
Atsakyti