Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 11:09)
išsitraukiau tris kortas smile.gif žiūrėsim kaip seks dienos įvykiai

taigi kokias? bigsmile.gif

Aš irgi šiandien ištraukiau smile.gif

Mano kardų 6 + kardų 5 + lazdų karalius rolleyes.gif

Pakomentuosiu vėliau daugiau, bet faktas, kad dienele emociškai sunki bus rolleyes.gif

Atsakyti
taurių karalius, kardų 4, apverstas imperatorius
kaip suprantu vakaras gali būti nemaloniausia dalis, diena - štilis, jaučiu, kad tas manęs ir laukia, o va rytas net nežinau. bet vakare painterpretuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 11:54)
kaip suprantu vakaras gali būti nemaloniausia dalis, diena - štilis, jaučiu, kad tas manęs ir laukia, o va rytas net nežinau. bet vakare painterpretuosiu smile.gif

Galvą sakudės kiba g.gif Arba šiaip prie žemės mes rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 11:54)

O iš ryto gal visa tokia išplaukusi, rami, svajoklė..ant romantikos kokios traukia arba kaip tik emocijos "groja" mastau.gif
Nesuprantu, kada Dvaro kortos rodo situaciją, o kada žmogų.. rolleyes.gif
Atsakyti
visgi situacijos parodė, kad atvejis tas, kai emocijos 'groja' smile.gif keli žmonės savo elgesiu iššaukė mano emocijas, gana jautriai sureagavau į visa tai.
Iš ryto maniau, kad gal tai bus kažkoks žmogus, kuris atitiks šią kortą, bet matau, kad taip nebus... štai ką radau, apie šią korta, kai kalba eina ne apie žmogų:
If you are facing challenges, then the King of Cups is an indication that you must create balance in the realm of the emotions. The King of Cups encourages you to be considerate in your dealings with others and as you counsel others. You may need to understand why strong feelings have surfaced and how to best cope with them. It is important that you do not repress emotions but instead explore them with an open heart and an open mind.
Tikiuosi suprantat agnliškai smile.gif
Papildyta:
o pagaliau ir avatarą pakeitė, nes ir tai mane buvo sunervinę, kad neišeina pakeisti biggrin.gif o emociškai šį rytą jau trys žmonės paveikė. pms matyt.. biggrin.gif
Papildyta:
Astrologšikai tranzitinis Mėnulis daro jungtį su mano nataliniu Mėnuliu, dar tai gali iššaukti emocijas...
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 12:52)
visgi situacijos parodė, kad atvejis tas, kai emocijos 'groja' smile.gif keli žmonės savo elgesiu iššaukė mano emocijas, gana jautriai sureagavau į visa tai.
Iš ryto maniau, kad gal tai bus kažkoks žmogus, kuris atitiks šią kortą, bet matau, kad taip nebus... štai ką radau, apie šią korta, kai kalba eina ne apie žmogų:
If you are facing challenges, then the King of Cups is an indication that you must create balance in the realm of the emotions. The King of Cups encourages you to be considerate in your dealings with others and as you counsel others. You may need to understand why strong feelings have surfaced and how to best cope with them. It is important that you do not repress emotions but instead explore them with an open heart and an open mind.
Tikiuosi suprantat agnliškai smile.gif
Papildyta:
o pagaliau ir avatarą pakeitė, nes ir tai mane buvo sunervinę, kad neišeina pakeisti biggrin.gif  o emociškai šį rytą jau trys žmonės paveikė. pms matyt.. biggrin.gif
Papildyta:
Astrologšikai tranzitinis Mėnulis daro jungtį su mano nataliniu Mėnuliu, dar tai gali iššaukti emocijas...

Oho, gerai jūs čia surišot su tuo avataru thumbup.gif
Mano emocijos šiandien baisu verysad.gif
Iš ryto tas kardų 6 visiškai susijęs su kelione, berašydama SMS pravažiavau reikiamą stotelę doh.gif taip susinervinau, nes tai reiškia, kad pavėluosiu į darbą..."ėdžiau" save, kad išsižiojus esu..na ir šiaip...visą dieną toks š verysad.gif tik iki lazdų karaliaus nedasikapsčiau biggrin.gif Bet kadangi mano signifikatorius lazdų karalienė, tai čia gal visai mane pačią ir atspidi..sėdėsiu pati su savim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 09 rugpjūčio 2013 - 17:17
kadangi vakare nelabai bus laiko, tai pakomentuosiu pirmas dvi kortas. Kol kas interpretuoju atskirai, nes sieti nelabai moku..
taigi, taurių karalius...rytas buvo gana emocingas, kaip jau minėjau keli žmonės ir situacijos provokavo mano emocingas ir jautrias reakcijas. gali būti, kad korta patarė išmokti valdyti emocijas, atitinkamas reakcijas, neužspausti jausmų, išmokti laisvai juos reikšti ir nereaguoti perdėtai. Tapti savo jausmų ir emocijų šeimininke.
Toliau keturi kalavijai - nuo pačio ryto tvarkiau reikalus, organizavau kelionę, buvo šiokia tokia sumaištis, nežinomybė dėl rytojaus, tačiau viskas išsisprendė ir 4 kalavijai parodė, kad atėjo metas pailsėti, nebegalvoti apie rūpesčius, atsijungti nuo rutinos, pamedituoti, ar susirūpinti daugiau dvasingais dalykais, nei kasdieniais reikalais. tačiau ši korta taip pat įspėja ir apie tai, kad galutinai atsipalaiduoti nėra galimybės, vos pailsėjus, gali vėl tekti susidurti su naujais iššūkiais. Apie tai gali kalbėti ir apversto imperatoriaus korta. Gal bus kažkoks konfliktas su tėvu? darbdaviu? gal kažkas norės man parodyti savo autoritetą, valdingumą? kaip tik po darbo keliausiu į tėvų namus smile.gif tai bus matyti smile.gif Labai tikiuosi kad ši korta nerodo mano suplanuotu reikalų kažkokio žlugimo ar pan. O gal aš pati kažkaip papiknaudžiausiu savo valdingumu ar padėtimi?
vakare parašysiu kaip sekės toliau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shushushkin: 09 rugpjūčio 2013 - 17:24
Oho bigsmile.gif Nu jūs čia gražiai viską surašėt, eralu, man toli iki tokio nuoseklaus išdėstymo
thumbup.gif
Na tikėkimės, kad tas imperatorius nepasireikš pačiu blogiausia puse, o bus pakankamai kokia butine situacija...karta man apv. imeratorius parode mano EX darbdavi, toki sukta zmogu - paprasciausia netycia susitikom parduotuveje...
Atsakyti
taigi, taigi (((: apverstas imperatorius pasireiškė labai buitiškai kaip ir tikėjausi. Mano tėvas iškėlė skandalą biggrin.gif Tik negalvokit, tam kad tyčia jį provakavau, kad pateisinčiau šios dienos paskutinę kortą. Anaiptol, iš mano pusės nebuvo jokių dirgiklių, labiau elgiausi kaip stebėtoja. Tiesiog pasinaudojau taurių karaliaus kortos patarimais. Tėčio toks elgesys visiškai neiššaukė kažkokios neigiamos reakcijos, konfliktui neleidau vystytis toliau, tiesiog ramiai išklausiau jo šukaliojimus. Buvo net truputi juokinga... nes kortos viską parodė labai tiksliai. Be to man ramiai reaguojant jis ir pats galiausiai apsiramino, jutau kad visiškai nurimęs susipras, jog lazdą perlenkė pats.
Peržvelgus visos dienos įvykius pradedu suprasti, kad šitos ištrauktos kortos viena nuo kitos yra neatsiejamos:
1. Nesileisk užvaldomas emocijų - būk savo jausmų šeimininkas
2. Atsipūsk, bet visiškai neatsijunk - laukia dar vienas patikrinimas
3. Šeimyninis konfliktas - užvaldys tave ar tu valdysi situaciją?

Atsakyti
o jums taip nebuna, kad kortos rodytu jusu mintis arba trokstama ateiti? man pastoviai taip buna.
Atsakyti
taip tai gali būti kai kortas trauki užvaldyta tų jausmų ir emocijų, tų troškimų. dėl to kortas reikia traukti neutralios būsenos,galva turi būti tuščia, protas ramus. geriausia tai daryti po meditacijos arba maldos.
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 22:09)
taip tai gali būti kai kortas trauki užvaldyta tų jausmų ir emocijų, tų troškimų. dėl to kortas reikia traukti neutralios būsenos,galva turi būti tuščia, protas ramus. geriausia tai daryti po meditacijos arba maldos.

taip noriu, manyje stiprus troskimas buna ir bunu jo uzvaldyta. net kai neuzvaldyta kortos daznai vistiek rodo taip. as padariau isvada, kad sau geriau neburti, geriau kai kitas traukia kortas ir net jas interpretuoja, nes jis yra nesaliskas mano situacijoje. meditacijos jau nepraktikuoju, o trumpa malda manau mano proto nenuramintu, kai noriu. biggrin.gif
Atsakyti