QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 11:09)
taigi kokias?

Aš irgi šiandien ištraukiau

Mano kardų 6 + kardų 5 + lazdų karalius

Pakomentuosiu vėliau daugiau, bet faktas, kad dienele emociškai sunki bus

Arba šiaip prie žemės mes
 Arba šiaip prie žemės mes  

keli žmonės savo elgesiu iššaukė mano emocijas, gana jautriai sureagavau į visa tai.
 keli žmonės savo elgesiu iššaukė mano emocijas, gana jautriai sureagavau į visa tai. 
 o emociškai šį rytą jau trys žmonės paveikė. pms matyt..

taip susinervinau, nes tai reiškia, kad pavėluosiu į darbą..."ėdžiau" save, kad išsižiojus esu..na ir šiaip...visą dieną toks š
 taip susinervinau, nes tai reiškia, kad pavėluosiu į darbą..."ėdžiau" save, kad išsižiojus esu..na ir šiaip...visą dieną toks š   tik iki lazdų karaliaus nedasikapsčiau
 tik iki lazdų karaliaus nedasikapsčiau   Bet kadangi mano signifikatorius lazdų karalienė, tai čia gal visai mane pačią ir atspidi..sėdėsiu pati su savim
 Bet kadangi mano signifikatorius lazdų karalienė, tai čia gal visai mane pačią ir atspidi..sėdėsiu pati su savim   

tai bus matyti
 tai bus matyti  Labai tikiuosi kad ši korta nerodo mano suplanuotu reikalų kažkokio žlugimo ar pan. O gal aš pati kažkaip papiknaudžiausiu savo valdingumu ar padėtimi?
 Labai tikiuosi kad ši korta nerodo mano suplanuotu reikalų kažkokio žlugimo ar pan. O gal aš pati kažkaip papiknaudžiausiu savo valdingumu ar padėtimi? Nu jūs čia gražiai viską surašėt, eralu, man toli iki tokio nuoseklaus išdėstymo
 Nu jūs čia gražiai viską surašėt, eralu, man toli iki tokio nuoseklaus išdėstymo 
  Tik negalvokit, tam kad tyčia jį provakavau, kad pateisinčiau šios dienos paskutinę kortą. Anaiptol, iš mano pusės nebuvo jokių dirgiklių, labiau elgiausi kaip stebėtoja. Tiesiog pasinaudojau taurių karaliaus kortos patarimais. Tėčio toks elgesys visiškai neiššaukė kažkokios neigiamos reakcijos, konfliktui neleidau vystytis toliau, tiesiog ramiai išklausiau jo šukaliojimus. Buvo net truputi juokinga... nes kortos viską parodė labai tiksliai. Be to  man ramiai reaguojant jis ir pats galiausiai apsiramino, jutau kad visiškai nurimęs susipras, jog lazdą perlenkė pats.
 Tik negalvokit, tam kad tyčia jį provakavau, kad pateisinčiau šios dienos paskutinę kortą. Anaiptol, iš mano pusės nebuvo jokių dirgiklių, labiau elgiausi kaip stebėtoja. Tiesiog pasinaudojau taurių karaliaus kortos patarimais. Tėčio toks elgesys visiškai neiššaukė kažkokios neigiamos reakcijos, konfliktui neleidau vystytis toliau, tiesiog ramiai išklausiau jo šukaliojimus. Buvo net truputi juokinga... nes kortos viską parodė labai tiksliai. Be to  man ramiai reaguojant jis ir pats galiausiai apsiramino, jutau kad visiškai nurimęs susipras, jog lazdą perlenkė pats.