QUOTE(shushushkin @ 2013 08 09, 12:52)
visgi situacijos parodė, kad atvejis tas, kai emocijos 'groja'

keli žmonės savo elgesiu iššaukė mano emocijas, gana jautriai sureagavau į visa tai.
Iš ryto maniau, kad gal tai bus kažkoks žmogus, kuris atitiks šią kortą, bet matau, kad taip nebus... štai ką radau, apie šią korta, kai kalba eina ne apie žmogų:
If you are facing challenges, then the King of Cups is an indication that you must create balance in the realm of the emotions. The King of Cups encourages you to be considerate in your dealings with others and as you counsel others. You may need to understand why strong feelings have surfaced and how to best cope with them. It is important that you do not repress emotions but instead explore them with an open heart and an open mind.
Tikiuosi suprantat agnliškai
Papildyta:
o pagaliau ir avatarą pakeitė, nes ir tai mane buvo sunervinę, kad neišeina pakeisti

o emociškai šį rytą jau trys žmonės paveikė. pms matyt..
Papildyta:
Astrologšikai tranzitinis Mėnulis daro jungtį su mano nataliniu Mėnuliu, dar tai gali iššaukti emocijas...
Oho, gerai jūs čia surišot su tuo avataru
Mano emocijos šiandien baisu
Iš ryto tas kardų 6 visiškai susijęs su kelione, berašydama SMS pravažiavau reikiamą stotelę

taip susinervinau, nes tai reiškia, kad pavėluosiu į darbą..."ėdžiau" save, kad išsižiojus esu..na ir šiaip...visą dieną toks š

tik iki lazdų karaliaus nedasikapsčiau

Bet kadangi mano signifikatorius lazdų karalienė, tai čia gal visai mane pačią ir atspidi..sėdėsiu pati su savim