na bandau interpretuoti...
10 lazdų - tai galėjo apibūdinti mano rytines nuotaikas, kuomet idėjų, sumanymų, ateities planų milijonas, bet entuziasmo ir jėgų - nulis. atrodo tos idėjos, kaip tų dešimt lazdų užstoja man kelią į priekį. peršasi išvada ir patarimas, kad reiktų savo tikslus susiaurinti, pasirinkti kažkurį vieną svarbiausią ir siekti jo. Nes rezultate, apglebiant viską, gali likti be nieko. Tos idėjos, tikslai ir planai to pačio renginio atgarsiai. Nes informacijos buvo daug, kurią norėjosi iškarto panaudoti praktiškai. Tačiau sunki naktis ir neišsimiegojimas to padaryti neleido. Tą akivaizdžiai rodė ir sekanti korta.
4 taurės - praktiškai visa dieną sekė nuobodulys, apatija, nuovargis. Gyvybinių jėgų trukūmas įtakojo šią būseną, todėl pasidaviau jai ir laiką gaišau veltui. Dėl to sekė šioks toks nusivylimas savimi ir tuo, kad šiandien būdama viena neišnaudojau situacijos nuveikdama kažką tikrai naudingo, kažką, kas ryte man sukosi galvoje...
4 monetos - iš vienos pusės tai galėtų simbolizuoti mano šio vakaro vienišą sedėjimą namuose, mėgavimąsi nesirūpinimu niekuo, naudojantis patogumais, saugiai įsitaisius prieš pc, kemšant skanų maistą, nenoru su niekuo tai dalintis, nes nėra tam nuotaikos. iš kitos pusės tai ir įkvėpimo stygius nuveikti kažką daugiau, stangnacija, kuri jau buvo aprašyta prie 4 taurių. Žoždiu, nuobodulys ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2013 08 11, 17:03)
Oj man ji irgi labai miela

Jau taip dziaugiausi kai gavau.
O jusiske labai tokia idomi, tikrai skirta ne bet kam, kaip meno kurinys atrodo. Man turbut butu sunku inetrpretuot, nes pasiziuriu dar reikia pagalvot kuri cia korta
Apatija ne jums vienai

Mes irgi apduje su dukra "Čarli ir šokolado fabriką žiūrim"., arbata geriam ir tiek

tikiuosi nesusiriesim per sita kardu riteri
ir aš filmų visokiu prisižiūrėjau
Papildyta:
QUOTE(Once In Paris @ 2013 08 11, 20:37)
Sveikos,
as pries metus buva labai susidomejusi kortomis, bet mat taip ir nepavyko susidraugauti su jomis. Jausmas toks, kad arba istraukiu visai priesingas kortas situacijai, pvz. istraukiu boksta, o ivyksta kas nors gero, arba istraukiu ne i tema, kai yra dayg tinkamesniu kortu tai temai apibudinti. Arba pvz. paklausiu - kokios mano galimybes per ateinanti menesi gauti priemoka, ir istraukiu saule, o priemokos imu ir negaunu. Mano pasitikejiji as visai nuslobo. Patarkit, kaip ji susigrazinti? Nes toks jausmas, kad nera kontakto su kortomis.
na komptencijos neturiu atsaknt į šitą klausimą, tai galatsakys kas žuino atsakymą