Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

graži kaladė smile.gif
mane tai tokia apatija viskam apėmusi šiandien po neišsimiegojimo...
Atsakyti
QUOTE(Proserpina @ 2013 08 11, 14:22)
graži kaladė smile.gif
mane tai tokia apatija viskam apėmusi šiandien po neišsimiegojimo...

Oj man ji irgi labai miela wub.gif Jau taip dziaugiausi kai gavau.
O jusiske labai tokia idomi, tikrai skirta ne bet kam, kaip meno kurinys atrodo. Man turbut butu sunku inetrpretuot, nes pasiziuriu dar reikia pagalvot kuri cia korta bigsmile.gif
Apatija ne jums vienai biggrin.gif Mes irgi apduje su dukra "Čarli ir šokolado fabriką žiūrim"., arbata geriam ir tiek smile.gif tikiuosi nesusiriesim per sita kardu riteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Proserpina @ 2013 08 11, 11:48)
Taigi, vakar dienos interpretacija:
Monetų karalius - tai galėjo reiškti tiek karaliaus kortos patarimą man, tiek žmogų su kuriuo vakar iš ryto susipažinau. Šią kortą susiejau su tuo, kad iš pačio ryto gavau pasiūlymą pasielgti nesąžiningai, sukčiauti dėl kai ko... negalvodama sutikau, tačiau pasigilinus supratau, kad toks mano veiksmas būtų nesąžiningas. Pasiūlymo atsisakiau. Juk monetų karalius visą savo pelną uždirba sąžiningai, yra doras ir disciplinuotas. Taip pat nebijo leisti pinigus ten kur reikia. Naudos nesiekia sau nelegaliais būdais. Beje tik atsisakiusi to pasiūlymo prisiminiau šią kortą. Visai netrukus susipažinau su žmogumi, kuris taip pat vadovaujasi monetų karaliaus principais. Visa jo veikla ir vertybės remiasi tuo pačiu: sąžiningumas, atsakingas darbas, dsicipliinuotumas, dosnumas, patikimumas, praktiškumas, finansinė sekmė ir t.t.
Antra korta taurių 8 - nuojauta apsitvirtino, vieta į kurią atvykome, manęs nesužavėjo, norėjosi nuo visko pabėgti, atsiriboti, jaučiau kažkokį beviltiškumą, nepritapimą. Tačiau noras gilintis į dvasingesnius dalykus tik stiprėjo, todėl paskaitos apie tai, kuriam laikui mane ramino, nes tai leido atsiriboti. taip pat
Paskutinė 3 lazdos - vakare jau buvo šioks toks situacijos priėmimas, supratau, kad visa gautą informaciją reikės panaudoti gyvai, vystiti potencialą ir nėra čia ko parintis. Kad galimybės tam duotos, tik reikia įdėti pastangų ir veikti.

Šiandien  ištraukiau
10 lazdų, 4 taurės, 4 monetos
laukia nuobodi ir niūri diena smile.gif)

Kaip man suprantamai kortas interpretuoji wub.gif is ko mokeisi,jei ne paslaptis?
As ir viena puoliau knyga skaityt ir kita, ir internete, o reziume galiu pritemti prie kokio nori rezultato, na nebent jau man labai aiskiai delione iskrito rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

as pries metus buva labai susidomejusi kortomis, bet mat taip ir nepavyko susidraugauti su jomis. Jausmas toks, kad arba istraukiu visai priesingas kortas situacijai, pvz. istraukiu boksta, o ivyksta kas nors gero, arba istraukiu ne i tema, kai yra dayg tinkamesniu kortu tai temai apibudinti. Arba pvz. paklausiu - kokios mano galimybes per ateinanti menesi gauti priemoka, ir istraukiu saule, o priemokos imu ir negaunu. Mano pasitikejiji as visai nuslobo. Patarkit, kaip ji susigrazinti? Nes toks jausmas, kad nera kontakto su kortomis.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 08 11, 19:13)
Kaip man suprantamai kortas interpretuoji wub.gif is ko mokeisi,jei ne paslaptis?
As ir viena puoliau knyga skaityt ir kita, ir internete, o reziume  galiu pritemti prie kokio nori rezultato, na nebent jau man labai aiskiai delione iskrito rolleyes.gif

nesimokiau pas nieką biggrin.gif ir tik nuo užvakar pradėjau kažką čia raštu interpretuoti smile.gif reikšmių niekada nesimokiau išsamiai. interpretuoju persiskaičius reikšmes iš įvairių šaltinių. dar tik pradedančioji aš
Atsakyti
na bandau interpretuoti...
10 lazdų - tai galėjo apibūdinti mano rytines nuotaikas, kuomet idėjų, sumanymų, ateities planų milijonas, bet entuziasmo ir jėgų - nulis. atrodo tos idėjos, kaip tų dešimt lazdų užstoja man kelią į priekį. peršasi išvada ir patarimas, kad reiktų savo tikslus susiaurinti, pasirinkti kažkurį vieną svarbiausią ir siekti jo. Nes rezultate, apglebiant viską, gali likti be nieko. Tos idėjos, tikslai ir planai to pačio renginio atgarsiai. Nes informacijos buvo daug, kurią norėjosi iškarto panaudoti praktiškai. Tačiau sunki naktis ir neišsimiegojimas to padaryti neleido. Tą akivaizdžiai rodė ir sekanti korta.
4 taurės - praktiškai visa dieną sekė nuobodulys, apatija, nuovargis. Gyvybinių jėgų trukūmas įtakojo šią būseną, todėl pasidaviau jai ir laiką gaišau veltui. Dėl to sekė šioks toks nusivylimas savimi ir tuo, kad šiandien būdama viena neišnaudojau situacijos nuveikdama kažką tikrai naudingo, kažką, kas ryte man sukosi galvoje...
4 monetos - iš vienos pusės tai galėtų simbolizuoti mano šio vakaro vienišą sedėjimą namuose, mėgavimąsi nesirūpinimu niekuo, naudojantis patogumais, saugiai įsitaisius prieš pc, kemšant skanų maistą, nenoru su niekuo tai dalintis, nes nėra tam nuotaikos. iš kitos pusės tai ir įkvėpimo stygius nuveikti kažką daugiau, stangnacija, kuri jau buvo aprašyta prie 4 taurių. Žoždiu, nuobodulys ir tiek...

Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2013 08 11, 17:03)
Oj man ji irgi labai miela  wub.gif Jau taip dziaugiausi kai gavau.
O jusiske labai tokia idomi, tikrai skirta ne bet kam, kaip meno kurinys atrodo. Man turbut butu sunku inetrpretuot, nes pasiziuriu dar reikia pagalvot kuri cia korta  bigsmile.gif
Apatija ne jums vienai  biggrin.gif Mes irgi apduje su dukra "Čarli ir šokolado fabriką žiūrim"., arbata geriam ir tiek smile.gif tikiuosi nesusiriesim per sita kardu riteri  biggrin.gif

ir aš filmų visokiu prisižiūrėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Once In Paris @ 2013 08 11, 20:37)
Sveikos,

as pries metus buva labai susidomejusi kortomis, bet mat taip ir nepavyko susidraugauti su jomis. Jausmas toks, kad arba istraukiu visai priesingas kortas situacijai, pvz. istraukiu boksta, o ivyksta kas nors gero, arba istraukiu ne i tema, kai yra dayg tinkamesniu kortu tai temai apibudinti. Arba pvz. paklausiu - kokios mano galimybes per ateinanti menesi gauti priemoka, ir istraukiu saule, o priemokos imu ir negaunu. Mano pasitikejiji as visai nuslobo. Patarkit, kaip ji susigrazinti? Nes toks jausmas, kad nera kontakto su kortomis.

na komptencijos neturiu atsaknt į šitą klausimą, tai galatsakys kas žuino atsakymą smile.gif
Atsakyti
Prozerpina pagal tavo dienos kortas as netycia tave uztikau kitam forume bigsmile.gif
Galim ir ten keltis mirksiukas.gif

Mano interpretacija
V - čia jau pasitvirtinusi taisykle man ir si korta labai daznai krenta man kas diena, kai as sedziu prie pc, ziuriu tv, skaitau knyga kokia ir panasiai - taigi ir si diena neisimtis. Veiksmo jokio, tik informacija
tauriu 10 - tinginiavimas seimoje, su dukra ir maisto gaminomes ir arbatas gereme, tokia ala seimynine idile
na ir tas kardu riteris, aciudie kipiso didelio nesukele, tai tiesiog rode mano pacios tokius protrukius, kai vaikas neklauso biggrin.gif tai apibari ar koki morala paskaitai biggrin.gif

Deja, taip graziai man nesilieja aprasymai kaip tau, esu tiemsmuka ir kitaip ir nemokesiu turbut, nes tai tiesiog ne mano stilius.
I reiksmes neziuriu, stengiuosi pati susieti tiek kiek zinau, tai ir pagal aprasymus matosi, kad zinau mazai biggrin.gif
Atsakyti
galim ir ten keltis biggrin.gif kažkokia mintis buvo, kad atpažins kažkas smile.gif)
aš žiūriu, nes jei nežiūrėčiau išvis nieko neparašyčiau biggrin.gif tai parašyk ir ten aprašymą, kad tave atpažinčiau
Atsakyti
QUOTE(Once In Paris @ 2013 08 11, 20:37)
Sveikos,

Kaip idomiai, bet ar tikrai nesisieja? kartais kortos rodo itin buitinius dalykus, tiesiog neitiketinai ir gal nevisada galima "pagaut" ta reiksme. Pvz. karta issitraukiau dienos korta - Boksta - nu sakes galvoju kas bus? O jis elementariai atspindejo mano tvarkoma saldytuva. Meciau ten visokius stiklainiukus velniop...
Papildyta:
QUOTE(Proserpina @ 2013 08 11, 21:52)
galim ir ten keltis biggrin.gif kažkokia mintis buvo, kad atpažins kažkas smile.gif)
aš žiūriu, nes jei nežiūrėčiau išvis nieko neparašyčiau biggrin.gif tai parašyk ir ten aprašymą, kad tave atpažinčiau

mirksiukas.gif įkopinsiu
Atsakyti
QUOTE(Proserpina @ 2013 08 11, 21:52)

Na va, tik atėjo ir iš karto išeina unsure.gif O jūs mane taip įkvėpėt, kad šiandien vėl išsitraukiau kortas. Traukiant dienos kortas, bemaišant iškrito lazdų tūzas, tai supratau, kaip ir raginimą nesustoti ir imtis veiksmų, išnaudoti galimybes.
Dienos kortos: 4 lazdos, pasaulis, 7 taurės.
Na, pagauta įkvėpimo dar paklausiau kokie mano šansai suprasti, ką man sako kortos
atsakymas: 5 taurės, magas, 3 kardai. Pirma mintis buvo, - jei panorėsiu galiu išmokti, užteks tam jėgų, bet už tai turėsiu kažką paaukoti, galimi kažkokie praradimai g.gif dabar dar pagalvojau, gal tie trys kardai reiškia, kad reikia pasirinkti trečią kelią, nes du buvo neteisingi cool.gif Bet klausimas buvo ar turiu šansą suprasti, tai ir atsakymas turėtų tik su tuo sietis, o aš jau apie pasekmes ir būdus pradedu galvoti...Kaip ištikrųjų reikėtų atsakymą formuluoti g.gif
Atsakyti
tai galėsim ir čia rašyti, ne problema smile.gif
šį rytą ištraukiau apverstas 7 taures, 6 kalavijus, apverstą monetų damą
Atsakyti
ok. rašom ir čia mirksiukas.gif

Mano šiandien 0+XVII+nepamenu doh.gif nu šakės...neveltui pirmas 0 iškrito biggrin.gif

Žvaigždės nesuprantu schmoll.gif

Bemaišant kaladę atsivertė lazdu 10, o kadangi man issokusios atsivertusios kortos visada duoda dar plius papildyma, tai dienele ko gero bus nelengva..nepaisant tos XVII
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2013 08 12, 10:05)
Na va, tik atėjo ir iš karto išeina unsure.gif O jūs mane taip įkvėpėt, kad šiandien vėl išsitraukiau kortas. Traukiant dienos kortas, bemaišant iškrito lazdų tūzas, tai supratau, kaip ir raginimą nesustoti ir imtis veiksmų, išnaudoti galimybes.
Dienos kortos: 4 lazdos, pasaulis, 7 taurės.
Na, pagauta įkvėpimo dar paklausiau kokie mano šansai suprasti, ką man sako kortos
atsakymas: 5 taurės, magas, 3 kardai.  Pirma mintis buvo, - jei panorėsiu galiu išmokti, užteks tam jėgų, bet už tai turėsiu kažką paaukoti, galimi kažkokie praradimai  g.gif  dabar dar pagalvojau, gal tie trys kardai reiškia, kad reikia pasirinkti trečią kelią, nes du buvo neteisingi cool.gif Bet klausimas buvo ar turiu šansą suprasti, tai ir atsakymas turėtų tik su tuo sietis, o aš jau apie pasekmes ir būdus pradedu galvoti...Kaip ištikrųjų reikėtų atsakymą formuluoti g.gif

Man lazdų tūzas dažnai duoda tokį impulsą, arba kokį nors netikėtumą rolleyes.gif
O vat su tuo susiejimų kortų aš ir nelabai moku susieti į visumą verysad.gif
Atrodo jums tokios visos skirtingos iskrito, o kaip sujungt logiskai ir neismastau g.gif
Atsakyti