Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Pum@ @ 2012 12 05, 14:52)
Kur pirkau Yoga kelnes, tai sakyciau nepamazintos visai  schmoll.gif

o as kur pirkau -tai tikrai pamazintos biggrin.gif ir turiu dvejas panasaus modelio, vienos ismieros, bet vienos ryskiai mazesnes uz kitas biggrin.gif ir vienos ilgesnes nei kitos biggrin.gif bet man zemaugiai galetu but trumpesnes, aisku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 gruodžio 2012 - 14:57
QUOTE(bonda @ 2012 12 05, 14:57)
o as kur pirkau -tai tikrai pamazintos biggrin.gif ir turiu dvejas panasaus modelio, vienos ismieros, bet vienos ryskiai mazesnes uz kitas biggrin.gif ir vienos ilgesnes nei kitos biggrin.gif bet man zemaugiai galetu but trumpesnes, aisku 4u.gif

Ech...nepadedat visai apsispresti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Turime pradėtus rinkti 4u.gif
RL
Hautelook
ChildrensPlace
Belk
LEVI
JcrewFactory -40%
Kohls
WilsonLeather
Shoemetro
Crazy8 -20%
Landsend -30%
Maidenform -10%
ToysRus
Paulaschoice
AE
Sierratradingpost minus 35%
Beautyencounter
Oldnavy -15%
6pm nereikia laukti prisijungianciu
Macys
4u.gif

Temos išparduotuvė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 05, 14:42)
Merginos, gal kas toki esat pirkusi? http://www.aeroposta...mp;clickid=cart kasike su koduku 50EXTRA dar 50% minusuoja  bigsmile.gif 8.49$ gaunasi  thumbup.gif
Jau kaip uzsimaniau, tai negaliu  doh.gif Kazin kaip dydis, ypac kelniu  g.gif

čia tipo pižamos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 12 05, 15:03)
čia tipo pižamos?  g.gif

As manyciau taip ax.gif Bent jau as po namus noreciau su tokia lakstyti biggrin.gif

Paemiau du skirtingus dydzius blush2.gif Junkites merginos, iki free ship truksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 05 gruodžio 2012 - 15:11
QUOTE(happy @ 2012 12 05, 16:51)
o ka reiskia pailginti?  aukstiem zmonem gal tinka?? as apie kelnes cia..

Bijau ką sakyti, bet man atrodo, kad kelnės kaip tik ir patrumpintos tongue.gif (ten lyg nebūna pasirinkimo, ilgam ar trumpam žmogui.. )
Bet viršūs tai tikrai pailginti, nes aš galiu tuos tank topus iki kelių nutemti ir kaip sukneles panešioti doh.gif Bet man jų trikotažas labai mielas.. beje, kaip tik apatinukėms neminusuoja šįkart..

PumA, kokius dydžius ėmei? aš irgi jungsiuos su keliais skudurėliais blush2.gif Viena pižama, be pelėdų.. o gal su pelėdom imt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 05 gruodžio 2012 - 15:14
QUOTE(gerdulka @ 2012 12 05, 16:01)

Kokia tikimybe, kad iki naujuju metu ateitu siuntimukas, jei siandien nusiusciau uzsakyma? ax.gif (galvoju ar uzsakyti suknele naujiems metams, ar ne ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 12 05, 15:13)
Bijau ką sakyti, bet man atrodo, kad kelnės kaip tik ir patrumpintos tongue.gif (ten lyg nebūna pasirinkimo, ilgam ar trumpam žmogui.. )
Bet viršūs tai tikrai pailginti, nes aš galiu tuos tank topus iki kelių nutemti
ir kaip sukneles panešioti  doh.gif  Bet man jų trikotažas labai mielas.. beje, kaip tik apatinukėms neminusuoja šįkart..

liezuvis.gif

Kelnės Aero tikrai trumpos...
Vat AE turėdavo treninginių kelnių Long,vat tos tai...pasaka wub.gif Kažkaip jau senokai nemačiau pardavime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 05, 15:06)
As manyciau taip  ax.gif Bent jau as po namus noreciau su tokia lakstyti  biggrin.gif

Junkites merginos, iki free ship truksta  ax.gif

Pagal mane įdealiausios pižamos- bliuskė ilgom rankovėm, o kelnės- šortai. Juk po kaldra ir taip šilta blush2.gif Bet tokių nebūna.....
Nusiunčiau nedidelį (23 dol) užsakyma
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 05, 15:06)
As manyciau taip  ax.gif Bent jau as po namus noreciau su tokia lakstyti  biggrin.gif

Paemiau du skirtingus dydzius  blush2.gif Junkites merginos, iki free ship truksta  ax.gif

Man shitos fainos http://www.aeroposta...ductId=13173637 smile.gif
Pum@, manau, palaikysiu kompanija Aero mirksiukas.gif.
Atsakyti
ne velnias doh.gif , sėdžiu sau ramiai dėl juodojo penktadienio užsakymu, net negalvoju kad gali jos taip greit ateiti- ogi šiukšlėse randu Taurės laišką su skaičiais. Prekės jau Lietuvoj, o aš net nesusimokėjusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 05, 17:18)
liezuvis.gif

Kelnės Aero  tikrai trumpos...
Vat AE turėdavo treninginių kelnių Long,vat tos tai...pasaka wub.gif Kažkaip jau senokai nemačiau pardavime unsure.gif

beee.gif Nesikabinėjam prie namų šeimininkės.. huh.gif
Neerzinkit manyje žvėries biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 05 gruodžio 2012 - 15:26