QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 01 28, 23:49)
Maniau kalbam apie bet kokį gyvenimą santuokoj, ne būtinai su didžiausiu atsidavimu jai.
bet juk niekad nežinia kuo ta santuoka baigsis. 
Tuomet tiktų D. du Maurier "Rebeka" arba L. Carcaterra "Saugi vieta", Jette A. Kaarsbøl "Užverstas dienoraštis"... Visokių ištraukų galima rast apie santuokinį gyvenimą įvairiose knygose, man l. patiko Malūko "Juodųjų želmenų" šeimynėlė, nors kaip katė su šuniu bet personažai super.
Tuomet tiktų D. du Maurier "Rebeka" arba L. Carcaterra "Saugi vieta", Jette A. Kaarsbøl "Užverstas dienoraštis"... Visokių ištraukų galima rast apie santuokinį gyvenimą įvairiose knygose, man l. patiko Malūko "Juodųjų želmenų" šeimynėlė, nors kaip katė su šuniu bet personažai super.
QUOTE(prieplauka @ 2013 01 28, 19:31)
Aš tavo toliais apkurtus
Ir tavo dangum apakus,
Daiva Čepauskaitė. Bevardžiai. K.: Keturi vėjai, 1992.
Aš tavo toliais apkurtus
Ir tavo dangum apakus,
Daiva Čepauskaitė. Bevardžiai. K.: Keturi vėjai, 1992.
...
Graziai pasakyta. Norec taip....
QUOTE(prieplauka @ 2013 01 28, 23:07)
Aš pasilikau kaip suvenyrą šią Martux frazę
bet šiaip - snobėjam mes ar tiesiog senstam?
Labas rytas,
mmm, sita knyga man sia vasara buvo malonus netiketumas. Atostogaujant kaime radau ja knygu lentynoje. Nieko is jos nesitikejau, bet ji mane suzavejo
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 28, 23:21)
Tuomet tiktų D. du Maurier "Rebeka"
mmm, sita knyga man sia vasara buvo malonus netiketumas. Atostogaujant kaime radau ja knygu lentynoje. Nieko is jos nesitikejau, bet ji mane suzavejo
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 01 28, 22:49)
O kaip jautiesi?
Nusirašiusi nuo Sofija5 ataskaitos perskaičiau Francine Rivers Atperkanti meilė. Nežinau, gal kam pasiroytų lėksta, bet mane kaip paauglę įtraukė
Šiaip skaitau tik vakare prieš miegą, o šią knygą ir vidury dienos į rankas pagriebiau. ir netgi dėl temos pasijaučiau kaip paauglė, nes mėgdavau tokias skaityti tada. Labai tinka atostogoms, ištroškus romantikos, norint paverkti ir t. t.
Perskaičiau paskutiniąją Joanne Harris trilogijos dalį Gervuogių vynas. Turi Harris savo stilių, kupiną magijos, švelnumo. Labai įdomi pati istorija.
Perskaičiau paskutiniąją Joanne Harris trilogijos dalį Gervuogių vynas. Turi Harris savo stilių, kupiną magijos, švelnumo. Labai įdomi pati istorija.
QUOTE(klopedija @ 2013 01 29, 12:51)
kaip, kaip - kaip amžina nebrendyla, juk žinai
QUOTE(groovy @ 2013 01 29, 13:51)
nors kam nors patiko
Klopedija, smagaus gimtadienio
ir beje, greit pakeliat rankas, kas skaitėt "Don Kichotą". Vieną ranką kelia iš vis skaičiusios, abi - pastaraisiais metais.
neseniai baigiau pirmą tomą, dabar skaitau antrą
Tuoj pati pradėsiu kovoti su vėjo malūnais nelyg milžinais
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 01 27, 22:29)
ir beje, greit pakeliat rankas, kas skaitėt "Don Kichotą". Vieną ranką kelia iš vis skaičiusios, abi - pastaraisiais metais.
neseniai baigiau pirmą tomą, dabar skaitau antrą
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 01 27, 21:29)
Skaičiau I dalį pernai, laukia II dalis, vien mintis apie ją kelia savotišką euforiją. Dar kartą dėkoju visoms už sveikinimus.
Labai lėtai skaitau "Lėtą žmogų". Intriguoja požiūris į neįgalumą, jausmus ir problemų sprendimo būdai.
QUOTE(saintlina @ 2013 01 29, 14:15)
nors kam nors patiko
Šiaip kiek skaičiau atsiliepimų, ši dalis kažkodėl mažiausią įspūdį palikdavo. O man ji labai prie širdies 
Deciau antron vieton, trecion apelsino ketvircius