Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 84 laida

Net labai patiko Helen'os Mniszek knygos "Raupsuotoji I ir II" . Pažiūrėjau ir filmą lenkų kalba, bet jis nuvylė...

Per 4 dienas (tiksliau naktis smile.gif ) praktiškai vienu įkvėpimu perskaičiau Judith McNaught knygą "Beveik Rojus". Nerealiai įtaigiai parašyta thumbup.gif Dabar norisi perskaityti ir kitas jos knygas.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2013 02 01, 11:48)
Dabar (1995m) yra išleisti 8 tomai 1001 nakties pasakų. Prieš savaitę trečiokė paprašė šitų pasakų. O paskui jau mokytojos klausia manęs, ar aš žinau tas pasakas.  Vaikai labai susidomėję klausinėjo kas ta kastracija ir pan, o apie "draugystes" tarp trylikamečio ir dešimtmetės. "santykius" su motina ir pan.

specialiai susiradau savo knygą. 1977 metų leidimo. Nieko panašaus joje nėra.. matyt, gerokai pacenzūruotas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2013 02 01, 12:57)
Dar per pusantros dienos isklausiau B. Akunino "Juodas miestas" (rusiskai). Mano mylimo Fandorino serija, tai ausines nusiimdavau tik miegodama  biggrin.gif Veliau radau nemazau kritikos, bet man patiko viskas, isskyrus velgi pabaiga. Ir tai ne del stiliaus ar pan., o del asmeniniu sentimentu.

O, Akuninas wub.gif
aš vis dar nesigaudau kaip gauti audio knygas doh.gif . Gal galima nuorodą? blush2.gif

QUOTE(prieplauka @ 2013 02 01, 21:50)
"ant" erotikos ziuriu traukia juodai, ane? biggrin.gif

ne tai, kad visai, bet geriau jau tikras dalykas, negu variantas? Net vaikams siūloma neskaityti knygų, kurias "perpasakojo, paporino" t.t. O mes lyg ir suaugę biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš noriu nuorodos, kaip gauti audio knygas.

ir darkart prašau kvietimo į linkomaniją 4u.gif
Atsakyti
http://my.opera.com/...09-audio-knygos

iš čia eina atsisiųsti jums? man nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 02 04, 11:34)

atsiųsiu, kai tik leis Linkomanija, reikės turbūt jūsų el.pašto adreso, parašykit až. Tik kada tai bus, nežinau.
Pranešimas: Atsiprašome. Dabartinis vartotojų sąskaitų limitas (201,000) buvo pasiektas. Neaktyvios sąskaitos yra trinamos kasdiena, prašome užsukti vėliau...
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 02 04, 12:34)

jei supranti rusiskai arkita uzsienio kalba, tai is cia gali siustis

audioknygos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 04 vasario 2013 - 14:23
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 02 04, 12:34)

Jei tinka, galiu į torrent.lt pakviesti (audioknygų yra). Parašyk į a.ž. savo emailą.
O "nemokamospdf", žiūriu, jau mokamomis patapo bigsmile.gif Tai ir nebesiūlau, torentuose t.p. pasiūla, man rodos, tik dar platesnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 02 04, 15:22)
jei supranti rusiskai arkita uzsienio kalba, tai is cia gali siustis

audioknygos

kol kas tik minimaliai rusiškai, angliškai labiau, lavintis reikia blush2.gif dėkui.
QUOTE(Shusha @ 2013 02 04, 21:32)
Jei tinka, galiu į torrent.lt pakviesti (audioknygų yra).  Parašyk į a.ž. savo emailą.
O "nemokamospdf", žiūriu, jau mokamomis patapo  bigsmile.gif Tai ir nebesiūlau, torentuose t.p. pasiūla, man rodos, tik dar platesnė.  mirksiukas.gif

ok, dėkui, atsiųsiu el. paštą. nemoku torentais naudotis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jūra* @ 2013 02 04, 12:57)
atsiųsiu, kai tik leis Linkomanija, reikės turbūt jūsų el.pašto adreso, parašykit až. Tik kada tai bus, nežinau.
Pranešimas: Atsiprašome. Dabartinis vartotojų sąskaitų limitas (201,000) buvo pasiektas. Neaktyvios sąskaitos yra trinamos kasdiena, prašome užsukti vėliau...

aišku, ačiū už gerus norus, atsiųsiu el. paštą vis tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 02 04, 22:10)
nemoku torentais naudotis blush2.gif
Ne bėda: http://www.torrent.ai/v2/faq.php
Viskas ten paprasta, bet pradžioje galvą reikės pasukt.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 02 04, 08:51)
O, Akuninas wub.gif
aš vis dar nesigaudau kaip gauti audio knygas doh.gif . Gal galima nuorodą? blush2.gif

Audioknygas rusiskas ir angliskas siunciuosi is to paties tinklalapio, kur Prieplauka idejo nuoroda, o konkreciai mano klausyta knyga yra cia http://rutracker.org...c.php?t=4259231
Beje, klausancioms labai rekomenduoju sita skaitova Сергей Чонишвили. Vienas malonumas jo klausytis. Jokiu pervaidinimu, kvailai sukirciuotu zodziu, nuobodulio, malonus balsas. Skaiciau atsiliepima, kad jis net telefonu knyga sugebetu idomiai perskaityti lotuliukas.gif (Akunino nemazai yra iskaites mirksiukas.gif )
Baigineju C. McCullough "Prisilietima". Nieko tokio labai intelektualaus, bet visai neprasta seimos istorija. Noriu jos istorines pameginti prie progos.
Atsakyti
Interviu su Sigitu Geda

Seniena (pries 10 metu poeta kalbino kolega S.Parulskis), bet idomu 4u.gif
Atsakyti