Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

QUOTE(Aušrytė @ 2013 03 18, 08:33)
Manau, kad čia visiems metams g.gif

Čia visiems metams.
Atsakyti
Tuomet labai geras davinys . Praeitais metais mėsos konservai buvo tikrai skanūs o ir cukrus nepamaišys thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos noriu paklausti ar cia dabar dalina pirma davyni ar antra jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2013 03 19, 18:55)
Sveikos noriu paklausti ar cia dabar dalina pirma davyni ar antra jau 4u.gif

Pirmas
Atsakyti
sveiki, gal kas padės? buvau susitvarkyti dėl maisto paketų bet reikia pažymos iš vif kad gaunu iš jų pinigus, sakė rasiu vif.lt informaciją bet nerandu, gal kas žino kaip man gauti iš jų tą pažymą?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2013 03 23, 18:34)
sveiki, gal kas padės? buvau susitvarkyti dėl maisto paketų bet reikia pažymos iš vif kad gaunu iš jų pinigus, sakė rasiu vif.lt informaciją bet nerandu, gal kas žino kaip man gauti iš jų tą pažymą?

Ačiū

http://vif.lt/vifa/content.php?id=11
Atsakyti
kaip suprantu reikia šito? "Prašymo dėl pažymos apie išmokų iš Vaikų išlaikymo fondo mokėjimą išdavimo forma "

atsispausdinti ir siųsti paštu? internetinio varijanto turbūt nėra?
Atsakyti
Pastaba: pažymą apie išmokų iš Vaikų išlaikymo fondo mokėjimą galite užsisakyti ir paskambinę šiais telefonais: (8 5) 272 8081 , (8 5) 265 3986 .

Šiais telefonais taip pat galite pasiteirauti dėl pažymos ir jos atsiėmimo. Užpildytą Pažymos prašymo formą mums galite atsiųsti el. paštu info@vif.lt
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2013 03 24, 15:27)

Tai, kad nera us ka. ax.gif
Atsakyti
Ar šiais metais jau kas nors atsiėmė maisto davinį(paketą) ?

Gal verta nueiti į savivaldybę...Ar tik po Velykų?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2013 03 27, 23:54)
Ar šiais metais jau kas nors atsiėmė maisto davinį(paketą) ?

Gal verta nueiti į savivaldybę...Ar tik po Velykų?
g.gif

benmt musu kraste iki 25d tvarko dokumentus. dabar eikite tik po velyku. mano pazystami jau atsiimineja 4u.gif
Atsakyti