Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

Tai kad miltus raeita karta dave,ir vel jie bus,gal cia klaida kokia?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 04 21, 07:09)
Tai kad miltus raeita karta dave,ir vel jie bus,gal cia klaida kokia?

Tai vėl duos, abejoju, kad klaida.
Atsakyti
Gal zinot, jei po vasrio 15 uzpildytas prasymas, ir praeita dalijima negavau, ar geguze man jau priklausys davinukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 04 21, 13:35)
Gal zinot, jei po vasrio 15 uzpildytas prasymas, ir praeita dalijima negavau, ar geguze man jau priklausys davinukas? g.gif

Na manau, kad priklausys smile.gif o ne sakė kuris jums priklausys? Aš pildžiau prašymą balandžio pradžioje, sakė, kad gegužės dalinimui jau galiu eiti pasiimti smile.gif thumbup.gif Kažkaip užsisvajojusi buvau, ir pamiršus visai, kad reikia susitvarkyt šį reikalą, tai vieną pramiegojom...
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 04 21, 13:46)
Na manau, kad priklausys smile.gif o ne sakė kuris jums priklausys? Aš pildžiau prašymą balandžio pradžioje, sakė, kad gegužės dalinimui jau galiu eiti pasiimti smile.gif thumbup.gif Kažkaip užsisvajojusi buvau, ir pamiršus visai, kad reikia susitvarkyt šį reikalą,  tai vieną pramiegojom...

Nezinau 4u.gif mama tvarke dokumentus blush2.gif
tai jei jum priklausys, tai ir man turetu thumbup.gif
Atsakyti
o nezinot kokiom dienom geguze dalins? ar yra kur jau info?
Atsakyti
kazi kaip zada dalinti pradzioj menesio ar gale ?
Atsakyti
Pas mus, tai gale 23d ir 25d Kaune Gričiupio seniūnijoje.
Atsakyti
Vilniuje, Naujoj vilnioj tai Birzelio 4-5 dienomis g.gif
Atsakyti
2013 m. gegužės mėnesį paramos maisto produktais gavėjams bus dalinami šie maisto produktai:
1. kvietinius miltus (1 vnt.),
2. makaronus (1 vnt.),
3. greito paruošimo makaronus (2 vnt.),
4. žirnius (1 vnt.),
5. gabalinės mėsos konservus (1 vnt.),
6. rapsų aliejų (1 vnt.).
Atsakyti
Sveikos, mamytės. 4u.gif

Jeigu kam nors Marijampolėje iš gegužės mėnesio dalinimo nereikėtų greito paruošimo makaronų, mūsų šeima mielai juos priglaustume... ax.gif
Atsakyti
O a priglausciau arba ismainyciau mesos konservus Siauliuose. Jai yra tokiu kurie nevalgo. 4u.gif
Atsakyti