Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

man tai konservai skaniausias valgis. 4u.gif perskaitem etikete, tai didelis procentas mesos. tikros wub.gif o buna nuperki "parduotuvine", tai vien lasiniai, arba velnias ko ten prideta, gal koja.... hihihi.gif
Atsakyti
Kokia koja? Arkliena gi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2013 05 16, 17:28)
man tai konservai skaniausias valgis. 4u.gif  perskaitem etikete, tai didelis procentas mesos. tikros wub.gif  o buna nuperki "parduotuvine", tai vien lasiniai, arba velnias ko ten prideta, gal koja.... hihihi.gif

uoj uoj aš čia nevarau smile.gif skanu ir man buvo, pirmą kartą, tiesiog mano skrandis jautrus, jam tai tas tai anas netinka, iš prigimties toks, dėl tam tikrų sutrikimų, tai kad ir noriu kartais ko , jis nepriima, taip nutiko ir antrą kartą su tais konservais smile.gif
Tai aš čia tik komentarą pakomentavau, nu negi juoktis reikia, kad žmogus parašė, kad priims jei kas nevalgys, na būna kam netinka, pvz aš, nu gal ir perleisim smile.gif ką čia gali žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 16, 17:41)
uoj uoj aš čia nevarau smile.gif skanu ir man buvo, pirmą kartą, tiesiog mano skrandis jautrus, jam tai tas tai anas netinka, iš prigimties toks, dėl tam tikrų sutrikimų, tai kad ir noriu kartais ko , jis nepriima, taip nutiko ir antrą kartą su tais konservais smile.gif
Tai aš čia tik komentarą pakomentavau, nu negi juoktis reikia, kadžmogus parašė, kad priims jei kas nevalgys, na būna kam netinka, pvz aš, nu gal ir perleisim smile.gif ką čia gali žinot smile.gif

drinks_cheers.gif nieko ir aš juokingo nematau,
kiek pamenu yra ir vegetarų 4u.gif
Atsakyti
2013-05-16 INFORMACIJA DĖL MAISTO PAKETŲ DALIJIMO Kaunas

Dainavos seniūnijos gyventojai kviečiami atsiimti paramą maisto paketais iš intervencinių atsargų tiekimo labiausiai nepasiturintiems asmenims programos Tito Masiulio janimo mokykloje adresu Pramonės pr. 35.

MAISTO PAKETAI dalinami 2013 m. gegužės 21, 22, 23 dienomis nuo 10 iki 16 val.

Asiimant paketus, reikia turėti asmens tapatybę liudijantį dokumentą.
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2013 05 15, 13:29)
Gal zinot kas kada Jonavoi bus dalinamas davynis?

miltai-1
makaronai-1
makaronai-2 (greito paruosimo)
zirniai-1
aliejus-1
koncerva-1
Atsakyti
O Šilainių gyventojai, kviečiami atsiimti paramą maisto produktais Šilainių seniūnijoje (Baltų pr 53). Maisto paketai bus dalijami Gegužės mėn 27, 28, 29 dienomis nuo 9 iki 17 val.
Atsakyti
http://kaunas.lt/index.php?3612473421
Maisto produktai dalijami seniūnijose

Aleksoto

Maisto produktai seniūnijoje bus dalijami gegužės 17, 20 ir 21 dienomis nuo 14 iki 19 val. Šv. Pranciškaus (buvusi Julijanavos) katalikiškoje vid. mokykloje, Bitininkų g. 31. Turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Tel. 39 11 78.

Centro

Centro seniūnijos gyventojams parama maisto produktais bus teikiama gegužės 20 d. nuo 14 iki 18 val., gegužės 21 d. nuo 10 iki 14 val. ir gegužės 22 d. nuo 14 iki 18 val. „Carito" būstinėje, M. Daukšos 21. Reikia turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Informacija tel. 20 85 20.

Dainavos

Dainavos seniūnijos gyventojams maisto paketai bus dalijami gegužės 21, 22, 23 dienomis nuo 10 iki 16 val. Tito Masiulio jaunimo mokykloje, Pramonės pr. 35. Būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Informacija tel. 76 63 68.

Eigulių

Eigulių seniūnijos gyventojams maisto produktai bus dalijami gegužės 27 d. nuo 10 iki 17.30 val, gegužės 28 d. ir 29 d. nuo 15 iki 17.30 val. Palaimintojo Jurgio Matulaičio parapijos namų "Caritas" patalpose, Žeimenos g. 6. Reikia turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Tel. 54 93 45.

Gričiupio

Maisto produktai seniūnijoje bus dalijami gegužės 23 d. nuo 12 iki 18 val. ir 25 d. nuo 10 iki 12 val. Gričiupio g. 11 (įėjimas iš Pica Jazz pusės). Turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Tel. 45 36 27, 45 13 33.

Petrašiūnų

Maisto paketai Petrašiūnuose bus dalijami gegužės 27, 28 ir 29 dienomis nuo 12 iki 16 val. Petrašiūnų bažnyčioje esančiame „Carite". Palemone maisto paketai bus dalijami gegužės 27, 28 ir 29 dienomis nuo 14 iki 18 val. Palemono bažnyčios rūsyje. Atsiimant maisto paketus turėti asmens tapatybės dokumentą.

Panemunės

Panemunės seniūnijos gyventojams maisto produktai bus dalijami gegužės 16 d. nuo
9 iki 14 val. gegužės 17 d. nuo 14 iki 18 val., gegužės 20 d. nuo 14 iki 18 val. Panemunės seniūnijos patalpose, Perlojos g. 29, II a. (buvusiose policijos patalpose). Atsiimant produktus, būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Šančių

Šančių seniūnijos gyventojams maisto produktai bus dalijami gegužės 16, 17, 18 dienomis, nuo 9.30 iki 17 val., A. Juozapavičiaus pr. 60 (Kauno Švč. Jėzaus Širdies (Šančių) parapija). Atsiimant produktus, būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Informacija tel. 34 22 49.

Šilainių

Šilainių gyventojams maisto produktai bus dalijami gegužės 27, 28 ir 29 dienomis nuo 9 iki 17 val. Šilainių seniūnijoje, Baltų pr. 53. Maisto paketus būtina pasiimti per 3 dienas. Turėti asmens tapatybę liudijantį dokumentą. Informacija tel. 24 12 96.

Vilijampolės

Maisto paketai bus dalijami gegužės 20, 21 ir 22 dienomis nuo 9 iki 15.30 val. Vilijampolės seniūnijoje, Lampėdžių g. 10, iš bendrabučio kiemo pusės. Turėti asmens tapatybę liudijantį dokumentą. Informacija tel. 26 25 76.

Žaliakalnio

Žaliakalnio seniūnijos patalpose, Partizanų g. 5, II a., gegužės 27 - 29 dienomis nuo 9 iki 17 val. bus dalijami maisto produktai asmenims, kurie prašymus jiems gauti užpildė iki balandžio 15 d. Būtina turėti asmens dokumentą. Tel. 33 19 61.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2013 05 16, 18:00)
kiek pamenu yra ir vegetarų 4u.gif

Taip, mes pvz tokie. 4u.gif Teks kažkam dovanoti mėsą ar net neimti... Gal kas iš kauniečių norėtų mūsų šešių porcijų?
Atsakyti
Norejau paklausti, kada duoda maisto paketa? Skaiciuoja tik pajamas ? kai neuztenka vienam asmeniui 525 Lt ar dar ka skaiciuoja ?
Aciu uz atsakyma wink.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 05 21, 17:46)
Norejau paklausti, kada duoda maisto paketa? Skaiciuoja tik pajamas ? kai neuztenka vienam asmeniui 525 Lt ar dar ka skaiciuoja ?
Aciu uz atsakyma wink.gif
4u.gif

kiek suprantu, tai čia ES parama, tai kiek žinau tik pajamas, be turto, o jei gauni soc. pašalpą - tai džiaugiasi kai atsineši pranešimą ir atrodo dar mato jį - tda nereik jiems daugiau pildyt, užtenka ir to, kad gauni soc. pašalpą.
Atsakyti
Gal kas žinote kada dalins Šiauliuose? Mano turimame ir stebimame puslapyje nebėra prisegto failo, kada į sandėlius gauna biggrin.gif nors anksčiau buvo, o aš pamiršau smile.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 22, 17:07)
Gal kas žinote kada dalins Šiauliuose? Mano turimame ir stebimame puslapyje nebėra prisegto failo, kada į sandėlius gauna biggrin.gif  nors anksčiau buvo, o aš pamiršau smile.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif  4u.gif

Rodos 25d. g.gif
Atsakyti