varliokai dideliausi sveikinimai su gimtadieniu tavo saulelei
ir tau glebys kantrybes, sypsenu, meiles, sveikatos, ir visko visko ko prireiks auginant savo vaika
Laba,
kaip sekas visoms? Sirgaliukams sveikatytės daug, gimtadieninkams dideliausi linkėjimukai.
Visai nebespėju pas jus,nei daug kam atrašyt, vajej vajej. Kaip spėt taisytis nebežinau.
Merginos gal yra tarp jūsų kažką kūriančių, rankdarbių ar kažko panašaus? Gal vaikučiai yra kažką nupieše, nulipdė, padare įdomaus? Su draugu užsispyrę kaip ožiai, pagaliau įgyvendinom svajonę. Sukūrėm naują portalą skirtą įvairiai kūrybai, neįgaliųjų ir ne tik kurybosstilius Jei turite kokių darbų, darbelių, ar kūrybinių įdėjų siūskit emeilu kurybosstilius@gmail.com
kaip sekas visoms? Sirgaliukams sveikatytės daug, gimtadieninkams dideliausi linkėjimukai.
Visai nebespėju pas jus,nei daug kam atrašyt, vajej vajej. Kaip spėt taisytis nebežinau.
Merginos gal yra tarp jūsų kažką kūriančių, rankdarbių ar kažko panašaus? Gal vaikučiai yra kažką nupieše, nulipdė, padare įdomaus? Su draugu užsispyrę kaip ožiai, pagaliau įgyvendinom svajonę. Sukūrėm naują portalą skirtą įvairiai kūrybai, neįgaliųjų ir ne tik kurybosstilius Jei turite kokių darbų, darbelių, ar kūrybinių įdėjų siūskit emeilu kurybosstilius@gmail.com
QUOTE(Ernestulka @ 2013 01 18, 21:54)
Laba,
as mezgu tik kad tu mezginiu nefotkinu
QUOTE(veiducka @ 2013 01 19, 11:42)
Na o nesugundysiu jų pafotkint ir įdėt juos į mūsų puslapėlį?
Oj su tuo bernužėliu tai gryns galvos skausmas.
QUOTE(Ernestulka @ 2013 01 19, 13:48)
Na o nesugundysiu jų pafotkint ir įdėt juos į mūsų puslapėlį?
Tik šią savaitę jį įkūrėm, dar viską tvarkom, pertvarkom. Yra planų dar daryt atskirą skyrių darbų pardavimui, tai būtų galimybė ir per mus kažką parduoti, papildomų pinigėlių užsiirbt. Kitų savaičių bėgį organizuosim reklamą viešajam transporte, tad tikimės sulaukt nemažai puslapio lankytojų. 
Su juo dabar ir darom tą portalą, tenka dar daugiau bendrauti, tai ojoj. Padarau kažką puslapiui tai skaipu bučkiai liete liejas, pažadai kad ant rankų nešios. Centre žvilgsniais atrodo suvalgys gyvą, net prie savo merginos vos valdos. Facebooke seka draugus, klausinėja tas ar tas mano gerbėjas. Nors skradžiai žemę prasmegt.
Stengiuos visaip nubrėžt ribas, kai nėr būtinybės bendrauti slepiuos visaip, vengiu. Nes kolkas niekaip nenori suprasti kad man jis tik draugas, ir kad nenoriu išskirt jo su mergina. O ir mano širdelej pamažu apsigyvena kitas. Tai taip ir kankinuos. 
na o jis ir atkaklus. bet tas atkaklumas jauciu viska kas galetu but ir nuzudys. bent jau man ikirumas tai
niu as daug ka isdovanuju
QUOTE(veiducka @ 2013 01 19, 13:06)
na o jis ir atkaklus. bet tas atkaklumas jauciu viska kas galetu but ir nuzudys. bent jau man ikirumas tai
bet aisku jei butu paklausa tai butu ir pasiula
galesiu pafotkint 
Tai va, ir man tas įkirumas jau per gerklę lenda, bet kad ir kaip jam sunku suprast kad nieko nebus, teks.
Niu tai lauksim tada foto kurybosstilius@gmail.com
QUOTE(Ernestulka @ 2013 01 19, 14:42)
Tai va, ir man tas įkirumas jau per gerklę lenda, bet kad ir kaip jam sunku suprast kad nieko nebus, teks.
Butinai atsiusiu nuotrauku
QUOTE(vikma @ 2013 01 18, 13:34)
* bet sita paslauga jau seniau galejot pradet naudotis ir kaip sekas vairuotojai?
** o tu jau gal bandiai skambinti?kazin kazin kaip cia bus
** o tu jau gal bandiai skambinti?kazin kazin kaip cia bus
* nu jo galioja, bet as gi auto neturėjau
** as jau esu užsirasiusi liepos 22d.
Vikma,kur tiek ilgai buvai dingusi,kiba i kokia Maljorka gal buvau pašovusi
Ramunka irgi kaip i vandeni dingo
laba ryta,
tai turbut ziemos miegas pas visas
sesija mane UZKNISO JUODAI!!!!!liko 3 egzaminai,4 jau buvo.jauciuos kaip isgrezta citrina.kaip atsilaikyti sia savaite neisivaizduoju-vaikai apsirgo,o pas mane vel pazeminta temperatura.zodziu....
QUOTE(Domicele @ 2013 01 22, 09:24)
Vikma,kur tiek ilgai buvai dingusi,kiba i kokia Maljorka gal buvau pašovusi
tai turbut ziemos miegas pas visas
sesija mane UZKNISO JUODAI!!!!!liko 3 egzaminai,4 jau buvo.jauciuos kaip isgrezta citrina.kaip atsilaikyti sia savaite neisivaizduoju-vaikai apsirgo,o pas mane vel pazeminta temperatura.zodziu....
Sveiki, gal kam pravers...
Dovanoju įklotų suaugusiems. Jums kainuotų tik persiuntimas, jei toliau kur reiktų (Aš - Jurbarko raj). Tinka apie 50 kg svorio moteriai/merginai. Turim 2 nepraimtas pakuotes. "Tena" 22 vnt, "Abri-form" 26 vnt.
Rašykit į až, nes į šią temą retai užeinu.
Dovanoju įklotų suaugusiems. Jums kainuotų tik persiuntimas, jei toliau kur reiktų (Aš - Jurbarko raj). Tinka apie 50 kg svorio moteriai/merginai. Turim 2 nepraimtas pakuotes. "Tena" 22 vnt, "Abri-form" 26 vnt.
Rašykit į až, nes į šią temą retai užeinu.
Sveikos, mergaitės,
po visų švenčių, Naujųjų sugrįžtu pas jus. Rokas kosti jau mėnuo sėkmingai
. O aš, deja, pralaimėjau kovą rezultatu 1:1
Bet kadangi iš prigimties esu optimistė, tikiu, kad ir šį kart prasisuksiu.
Pasakiškas vaizdas lauke
po visų švenčių, Naujųjų sugrįžtu pas jus. Rokas kosti jau mėnuo sėkmingai
Pasakiškas vaizdas lauke
GREK.. apkabinu, stiprybės tau, laikykis