Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

Sveikos,

sergam su mažuoju tikru gripu jau savaitė laiko, nėra sveikatos nei skaityti doh.gif

QUOTE(GREK @ 2013 01 25, 20:25)
Sveikos, mergaitės,

po visų švenčių, Naujųjų sugrįžtu pas jus. Rokas kosti jau mėnuo sėkmingai  schmoll.gif . O aš, deja, pralaimėjau kovą rezultatu 1:1  rolleyes.gif Bet kadangi iš prigimties esu optimistė, tikiu, kad ir šį kart prasisuksiu.

Pasakiškas vaizdas lauke  wub.gif

žinai aš šiandien važiavau ryte i vaistine, išėjau i lauka ir sustojau apspangus nuo saulės - o galvoje Valinskienės dainos žodžiai pradėjo plaukti.."atėjo dieviška žiema i balta baliu kviesdama..." toks fantastiškas vaizdas wub.gif

o tau balionų šimtas ir optimizmo glėbys 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2013 01 25, 20:25)
Sveikos, mergaitės,

po visų švenčių, Naujųjų sugrįžtu pas jus. Rokas kosti jau mėnuo sėkmingai  schmoll.gif . O aš, deja, pralaimėjau kovą rezultatu 1:1  rolleyes.gif Bet kadangi iš prigimties esu optimistė, tikiu, kad ir šį kart prasisuksiu.

Tu nepralaimejai...Tu stipri...Tu gali...Tu iveiksi...prigimtis Tau neleis nuleisti ranku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiprybe ir sveikatos Tau ir Rokui 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2013 01 22, 09:24)
* nu jo galioja, bet as gi auto neturėjau  tongue.gif vyras tai milimetrovkem pasistato, belekur, o man reik daaaaaaug vietos, tai ir statu prie parduotuves  biggrin.gif

** as jau esu užsirasiusi liepos 22d.  mirksiukas.gif  kaip visada pasiputojau i rageli registratorei, kas cia per tvarka tokia ir kas cia ja sugalvojo, kad man reik butinai vasara, tai skambinausi tiesiai gydytojai i sanatorija, pas ta kur visada vaziuojam, ji guldosi pas save VCP_iukus ir jai suteikta teise paciai "savo" vaikus užrašyti, ji mane uzrase tada kada as norejau, ir nereiks man seimos gydytojos palaiminimo, tikiuosi........kad nieks nepasikeis, tai sutarem dar su sanatorija susiskambinti liepos pradzioje ir susitikslinti, bet tikiuosi viskas bus gerai. Stai taip  rolleyes.gif

Vikma,kur tiek ilgai buvai dingusi,kiba i kokia Maljorka gal buvau pašovusi  cool.gif
Ramunka irgi kaip i vandeni dingo  blink.gif

* tai dabar turesi savo zona ir busi laiminga 4u.gif

** drinks_cheers.gif thumbup.gif

Panasiai smile.gif i Riporta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2013 01 22, 10:48)
laba ryta,

tai turbut ziemos miegas pas visas smile.gif

sesija mane UZKNISO JUODAI!!!!!liko 3 egzaminai,4 jau buvo.jauciuos kaip isgrezta citrina.kaip atsilaikyti sia savaite neisivaizduoju-vaikai apsirgo,o pas mane vel pazeminta temperatura.zodziu....  doh.gif

Sveikateles tavo pumpureliam 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kaip suprasti pazeminta temperatura? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2013 01 19, 14:42)
Tai va, ir man tas įkirumas jau per gerklę lenda, bet kad ir kaip jam sunku suprast kad nieko nebus, teks.  biggrin.gif

nu bet nesakyk,biski malonus tas demesys blush2.gif blush2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
laba diena,
QUOTE(vikma @ 2013 01 26, 17:57)
Sveikateles tavo pumpureliam 4u.gif  4u.gif  4u.gif  o kaip suprasti pazeminta temperatura? g.gif  blush2.gif
eda2:  wub.gif

na pazeminta temperatura pas mane tai 35.4.zodziu jausmas bjaurus,rankos nekyla kazka daryt ir is nuovargio atrodo krisiu i pirma pusni ir miegosi biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

kas serga, sveikatos daug daug daug. Grek, stiprybės didelės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tikiu- tu įveiksi viską ir TIKRAI PRASISUKSI!!!!!!! Mes juk optimistės visada ir visur išsisukam, prasisukam. wink.gif Stiprybės tau. wub.gif

Vikma, na malonus tas dėmėsys, bet kas per daug tai... doh.gif Jei jausmas būtų abipusis tada gal butų liuks, dabar rolleyes.gif O ir taip, paskutiniu metu to dėmesio iš visų pusiu pakanką. Šią savaitėlę žadu net truputi pasislėpt nuo pastarojo meto veiksmo, nes tiek visko užsigriebiau kad per sveikata jau kerta. Reikia bent savaitei pristabdyt arklius. Su šokėjais lyg susitariau jau kad nebusiu, kasžin tik kaip rytoj dramos vadovas į šį mano poilsio užmanymą. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grek laikykis!!!!!!!!!! Daug daug stiprybes tau siunciu!!!!!!!!
Atsakyti
sveikatos visiem sergantiems,greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2013 01 25, 18:25)
O aš, deja, pralaimėjau kovą rezultatu 1:1  Bet kadangi iš prigimties esu optimistė, tikiu, kad ir šį kart prasisuksiu.

Dideles,dideles stiprybes ir kantrybes! tu stipri ir isveiksi viska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2013 01 29, 19:45)

Kur dingai ? g.gif biggrin.gif kas cia per nekalbadieniai g.gif

man vakar jau kieme pastate zenkla "neįgalusis" jeeeee biggrin.gif gryžinedama skambinu MB klausiu ar mano vieta laisva, sako, ne, uzstatyta doh.gif
jmj, pakabinau iejime skelbima, kad atkreiptu demesi i zenkla ir vel pedinau nuo parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 01 30, 09:19)
Kur dingai ?  g.gif  biggrin.gif kas cia per nekalbadieniai  g.gif

man vakar jau kieme pastate zenkla "neįgalusis" jeeeee biggrin.gif  gryžinedama skambinu MB klausiu ar mano vieta laisva, sako, ne, uzstatyta  doh.gif
jmj, pakabinau iejime skelbima, kad atkreiptu demesi i zenkla ir vel pedinau nuo parduotuves  biggrin.gif

o jei koks kitas neigalus pasistatys? blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

didelis ačiū visoms, kurios man linkite gero, ačiū smile.gif

Smagu pas jus sugrįžti. Pasekti jūsų ir jūsų mažių gyvenimą. gal kiek pabūsiu pasyvia stebėtoja, gal kiek parašinėsiu smile.gif

Rokas jau kosti nedaug, bet mano paauglė susirgo belakstydama po gimtadienius, vakarais vis temperatūra sukyla, tikiuosi, kad nieko rimto. Vyras kosti kas rytą. Šiandien jau neiškenčiau, atsikėliau ryte, sugirdžiau vaistus nuo kosulio, įdaviau, kad sugertų per pietus, bet ar gers, nežinau smile.gif O aš vis dar laikausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 01 30, 08:19)
Kur dingai ?  g.gif  biggrin.gif kas cia per nekalbadieniai
man vakar jau kieme pastate zenkla "neįgalusis" jeeeee  gryžinedama skambinu MB klausiu ar mano vieta laisva, sako, ne, uzstatyta 
jmj, pakabinau iejime skelbima, kad atkreiptu demesi i zenkla ir vel pedinau nuo parduotuves

Niekur nedingau biggrin.gif neturiu ka pasakyt... cool.gif kita savaite vaziuojam i LT tai reikalu,reikaliuku cool.gif

As vis ruosiausi ta zenkla pasistatyt savo kieme,bet taip ir neprisiruosiau kol LT gyvenom smile.gif as tai nesuprantu negi zmones tokie akli ir nemato zenklu g.gif

QUOTE(GREK @ 2013 01 30, 14:15)
Vyras kosti kas rytą. Šiandien jau neiškenčiau, atsikėliau ryte, sugirdžiau vaistus nuo kosulio, įdaviau, kad sugertų per pietus, bet ar gers, nežinau smile.gif O aš vis dar laikausi smile.gif

Geras klausimas biggrin.gif maniskis baisiau nei mazas vaikas doh.gif paziuriu per zinias ir net bijau pagalvot,kad atvaziuosim i pati pika grypo unsure.gif nors Zygis dabar sirguliuoja tai tikiuosi blogiau jau nebus cool.gif

Vaikams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 30 sausio 2013 - 17:33
Mane irgi kažkokia zaraza išguldžius, ne be tik silpna, bet ir nuo sekmadienio vakaro vis pykino, ačiū dievui šiandien lyg lyg geriau. Na nėr to blogo, kas neišeitu į gerą, pailsėjau, išsigulėjau nors syk gyvenime normaliai. smile.gif

Ramunka, kaip Žygučiui kelionė praėjo? Kitom prieigom nespėju parašyt, nes vos prisijungus visi supuola rašyt, o pajėgų tam nėra. doh.gif Atsijungus kolkas nuo visko. biggrin.gif
Atsakyti