Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Fera82 @ 2013 02 07, 11:14)
O as kazkaip dar nebuvau su tuo susidurusi  smile.gif Gal mano aplinkos zmones mandagesni, ar supratingesni, o gal mano mazasis dar visai pipiras. O dar kai suzino kiek operaciju turejo ir kad per stebukla isgyveno, tai atvirksciai kazkaip palaiko, dar sako, kad pasalpos galetu but ir didesnes tokiems vaikuciams, nors jokie pinigai  neisgelbes nuo esamos situacijos. Man visi geranoriski- tiek gimines, bendradarbiai, pazistami, net ir ligoninese daktarai labai supratingi  smile.gif
Neigaliojo auto statymo korteles neturim, kazkaip man jos ir nereik, tai vistiek mes su vezimuku visur vaziuojam, tai nenesioju as jo ant ranku. Nors ka tas pukelis- 12 kg tik sveria.  smile.gif Gal ateityje pats tipens savom kojytem.  smile.gif

savi aisku kad palaiko, bet kai pastatai apynauja masina prie kokio akropolio neigaliuju vietoj, o musu vaikas tai nesimato kad neigalus tai matosi zudantys zvilgsniai ir tiek. as tai pasiemiau kortele nes i parduotuves galim dazniau su vaiku nuvaziuot, atbaidydavo ta vaziavima kad reikia su juo per aikstele eiti, o jam dabar toks periodas kad jis jauciasi dideliu ir rankos nebenori duot doh.gif
Atsakyti
laba diena,
smagu,kai zmones palaiko artimieji.esu jau manau minejus,bet mano anyta tai bobulencija paciuozus,tai kaskart pabrezia kad Nikita nesveikas ir jo gailet reikia.tai kaskart kaip peilis i pasirdzius.dziugu,kad greit jos nebematysiu,bent jau moraliskai atsigausiu.gal ir ziauriai cia as apie ja,bet jau gerklej stovi jos issisokimai....
Atsakyti
As ne apie savus kalbu... ne apie artimuosius, ne apie artimus draugus, o apie tokius kurie pyksta ant mamu del 2 metu motinystes atostogu, ant pensininku del pensiju ir ant viso pasaulio, kad jiems gyvenimas blogas.... Kalbu apie tuos kuriems niekada ir niekas neitiks... Aciu D kad tokiu vis tik nera dauguma... Lietuvoje tikrai BE GALO DAUG supratingu, toliarantisku, palaikanciu ir siaip puikiu zmoniu, bet kaip ir VISUR (neisskiriu butent salies, nes ne salis lemia, o zmogaus mentalitetas) yra ir tokiu kurie savo reakcija privercia susimastyti "o kas gi tave brangiausiasis taip gyvenime nuskriaude, kad tau visi blogi, visi tave apiplesineja, visi tavim naudojasi..." Vien jau komentarus po bet kokiu straipsniu, po bet kokia tema interneto platybese pasiskaicius akys is orbitu issoka, kiek vis tik "nelaimingu" ir "piktu" zmoniu ten savo tulzi lieja.... Tik skirtumas tas, kad komentaru gali neskaityti (cia jau tavo pasirinkimas), o gyvai sutikus toki zmogu - reakcija visada matai (gali tik pasirinkti "nepamatyti") ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 02 07, 11:32)
laba diena,
smagu,kai zmones palaiko artimieji.esu jau manau minejus,bet mano anyta tai bobulencija paciuozus,tai kaskart pabrezia kad Nikita nesveikas ir jo gailet reikia.tai kaskart kaip peilis i pasirdzius.dziugu,kad greit jos nebematysiu,bent jau moraliskai atsigausiu.gal ir ziauriai cia as apie ja,bet jau gerklej stovi jos issisokimai....

mano giminej tai visi sako kad mano D toks kaip visi, fainas berniukas. tiesiog jauciu kaip visi ji myli.
bet jums nepavydziu, anyta yra anyta, cia ne koks penktas vanduo nuo kisieliaus nei pasiusi toli toli nei nebendrausi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar į nedarbingumo lygio nustatymo komisiją galiu eiti tik tame mieste kur esu deklaravusi gyvenamąją vietą ar galėčiau ir tame mieste kur gyvenu, bet gyv vieta ten nedeklaruota?
Atsakyti
QUOTE(Salt @ 2013 02 07, 12:06)
Sveikos, norėjau paklausti ar į nedarbingumo lygio nustatymo komisiją galiu eiti tik tame mieste kur esu deklaravusi gyvenamąją vietą ar galėčiau ir tame mieste kur gyvenu, bet gyv vieta ten nedeklaruota?

pagal deklaruota gyvenamaja vieta.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 02 07, 12:08)
pagal deklaruota gyvenamaja vieta.

mano drauge ejo pagal gyvenamaja vieta (kur nedeklorota, bet realiai gyvena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulite: 07 vasario 2013 - 17:02
QUOTE(veiducka @ 2013 02 06, 22:48)
o mes dabar gavom siuntima ambulatorinei reabilitacijai, ir labai idomu paskui gautume sanatorija ar ne  g.gif  na ryt eisiu pas gyditoja tai reiks uzklausti

bent jau kiek aš esu susidūrusi - tai ambulatorine reabilitacija skiria prieš sanatoriją, tik ją atlankius reabilitologas parašo išvadas ir pediatras, ar kitas gydytojas gydantis siunčia sanatoriniam gydymui ( čia mano vyresnėliui visada taip, prieš važiuojant į Saulutę (stuburo problemos))

nežinau kaip pas jus..

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2013 02 07, 22:11)
bent jau kiek aš esu susidūrusi - tai ambulatorine reabilitacija skiria prieš sanatoriją, tik ją atlankius reabilitologas parašo išvadas ir pediatras, ar kitas gydytojas gydantis siunčia sanatoriniam gydymui ( čia mano vyresnėliui visada taip, prieš važiuojant į Saulutę (stuburo problemos))

nežinau kaip pas jus..

Sveikos 4u.gif

na bus matyti kaip cia bus. na bent amulatorine gauti ir tai gerai
Atsakyti
Labas 4u.gif

Klausykit, dirbancios, jei eiciau su vaiku 3 sav i raidos centra, ar duotu man nedarbinguma? g.gif Nes tiek laiko atostogu naudot tikrai nenoriu schmoll.gif Na kalbu apie stacionara, kur priklauso maitinimas ir palata duoda. Nezinau kaip ten vadinasi, ten kazkaip kartais skaiciuodavo- mums visada budavo 3 sav. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 02 08, 07:37)
Labas 4u.gif

Klausykit, dirbancios, jei eiciau  su vaiku 3 sav i raidos centra, ar duotu man nedarbinguma? g.gif Nes tiek laiko atostogu naudot tikrai nenoriu schmoll.gif Na kalbu apie stacionara, kur priklauso maitinimas ir palata duoda. Nezinau kaip ten vadinasi, ten kazkaip kartais skaiciuodavo- mums visada budavo 3 sav.  g.gif

na ten turbut kaip reabilitacija skaitosi, tada turi gauti bilioteni. skaiciau del sito dalyko, tai siuncianti gyditoja turi pradet bilioteni, o tan centre reabilitologe turi testi
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 02 08, 11:20)
na ten turbut kaip reabilitacija skaitosi, tada turi gauti bilioteni. skaiciau del sito dalyko, tai siuncianti gyditoja turi pradet bilioteni, o tan centre reabilitologe turi testi

vat kaip, tai reiks pasidomet ir Gusto pediatres pasiklausti. g.gif
Atsakyti